Μετάφραση

Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ:Μετά από 10 χρόνια, ξαφνικά το χορτοκοπτικό του Δήμου Ξηρομέρου εμφανίστηκε, μετά από ερώτημα μας.(ΕΓΓΡΑΦΑ)


Μετά από 10 χρόνια, ξαφνικά το χορτοκοπτικό του Δήμου Ξηρομέρου εμφανίστηκε, μετά από ερώτημα μας.


Ως δια μαγείας, μετά από το ερώτημα που υποβάλλαμε, σήμερα στις 14:50 και μετά από μια δεκαετία περίπου, ξαναβρέθηκε το χορτοκοπτικό εξάρτημα τρακτέρ που είχε αγοραστεί προ 12ετίας και αγνοούταν η τύχη του.
Ο κύριος Στάικος, σε μια μακρόσυρτη ανάρτηση, αναφέρει ότι κάποιος εισέπραξε το ένταλμα και δεν ξέρει.


Όπως φαίνεται από τα επίσημα παραστατικά, η προμήθεια και εξόφληση του εν λόγω εξαρτήματος έγινε το έτος 2008 (εξόφληση 23/9/2008).





Ερωτάμε: Ποιός ήταν Δήμαρχος εκείνη τη χρονιά στον πρώην Δήμο Αστακού; Ποιός πήρε τα χρήματα;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ



8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα ρίξουμε βεγγαλικά αφού το βρήκατε !!!! Ρε πανό τ έκανες να δουλέψουν το εγκέφαλο τόυς ρε παιδί μ!!!

Ανώνυμος είπε...

το φερανε τρεχοντας

Ανώνυμος είπε...

Ανύπαρκτε δήμαρχε Τριανταφυλλάκη εκείνη η σκούπα που είχε αγοράσει το δημοτικό συμβούλιο με 90.000 ευρώ όταν ήταν δήμαρχος ο Σταικος που είναι .
Σε ρωτάμε γιατί στους εννέα μήνες που είσαι δήμαρχος δεν την έχει πάρει το μάτι μας στον Αστακό ούτε μια ημέρα .
Γιατί δεν καθαρίζεις με αυτή τον Αστακό που ζέχνει από τα σκουπίδια .
Μέχρι που φτάνει η ανικανότητα σου ?

Ανώνυμος είπε...

Όχι 10:55 δεν το φέρανε τρέχοντας .
Εκεί ήταν και από τον Οκτώβριο έκοβε χορτάρια σε χωριά του δήμου ,αλλά επειδή ο δήμαρχος δεν ξέρει, τι του γίνεται στον δήμο ,θα πρέπει να μας πει σε ποια χωριά έκοβε χορτάρια από τον Οκτώβριο .

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 8:52 ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΙΣΩ , ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΡΕΧΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΡΟΜΠΑ? ΨΑΞΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ...ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΟΒΕ ΧΟΡΤΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΠΕΡΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΕΙ....ΟΛΟΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ....ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΠΙ ΓΑΛΟΥΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

όχι μόνο δεν έπαιρναν χρήματα εκείνοι που έκοβαν τα χορτάρια στα χωριά τους ,αλλά έβαζαν και τα πετρέλαια για το τρακτέρ τους από την τσέπη τους.και αυτό οι κάτοικοι των χωριών αυτών το γνωρίζουν πολύ καλά ,αφού δεν υπάρχει ούτε ένας να πει πως πλήρωσε έστω ένα ευρώ

Ανώνυμος είπε...

Πες μογ ποσα εφαγες σε ξαναρωταω ......και εχεις καο θρασος να γραγεις κιολας παλιορεταλι

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι φέρατε την ανατροπή που λέει και το σύνθημα του συνδιασμού σας, αλλά την φέρατε με την αρνητική της έννοια. Τέτοιο χάλι με εσάς στον δήμο δεν έχει υπάρξει ξανά στα χρονικά.