Ροή Αναρτήσεων

Κλιμακώνει τις αντιδράσεις του το σωματείο εργαζομένων του Νηρέα

                              

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων «Νηρεύς», μετά από πρόσκληση του Διοικητικού του Συμβουλίου, την Δευτέρα 22 Ιούνη και ώρα 3 μμ στο πνευματικό κέντρο στον Αστακό.

Θέμα της συνέλευσης «η απόσυρση των σχεδίων για απολύσεις, που προτίθεται να πραγματοποιήσει η διοίκηση της εταιρείας ΝΗΡΕΑΣ Α.Ε.», στην οποία και έγιναν παρεμβάσεις και από εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοτεχνιτών & Υπαλλήλων γάλακτος τροφίμων & ποτών.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση:

«Η συμμετοχή των συναδέλφων ήταν μαζική. Μετά από τη συζήτηση που έγινε και τις παρεμβάσεις των εκπροσώπων του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοτεχνιτών & Υπαλλήλων γάλακτος τροφίμων & ποτών, τα μέλη του Σωματείου προχώρησαν σε μυστική ψηφοφορία πάνω στην πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου που ήταν:

  • Να ζητηθεί συνάντηση εκπροσώπων των διοικητικών συμβουλίων, του Σωματείου, του Ε.Κ.Α. και της ομοσπονδίας Γ-Τ-Π, με την διοίκηση της επιχείρησης ΝΗΡΕΑΣ Α.Ε., με αίτημα: την ανάκληση της ενημερωτικής απόφασης της επιχείρησης προς το Δ.Σ. του σωματείου, για απολύσεις των συναδέλφων φυλάκων.
  • Την ώρα της συνάντησης να πραγματοποιηθεί δίωρη στάση εργασίας σε όλη την επιχείρηση και συγκέντρωση στο χώρο του συσκευαστηρίου.
  • Αν η διοίκηση της επιχείρησης δεν δεχτεί την ικανοποίηση του αιτήματός μας, θα προχωρήσουμε σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία, με ανοιχτή ημερομηνία σε απόφαση που θα πάρει το Δ.Σ. του Σωματείου, και απεργιακή συγκέντρωση στο χώρο του συσκευαστηρίου.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της Γ.Σ. ήταν ομόφωνο, επικυρώνοντας την αγωνιστική πρόταση του Δ.Σ.

Μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης το Δ.Σ. κάλεσε όλους τους φορείς της περιοχής να στηρίξουν με κάθε τρόπο τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες μας, για να μην υλοποιηθούν οι μεθοδεύσεις της επιχείρησης.

ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ»

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.