Ροή Αναρτήσεων

Αρκεί μια απλή συμπαράσταση προς τους απολυόμενους φύλακες στην ΝΗΡΕΑΣ ΑΕ ; Ασφαλώς όχι .


Αρκεί μια απλή συμπαράσταση προς τους απολυμένους  φύλακες στην ΝΗΡΕΑΣ ΑΕ ;


Ασφαλώς όχι .

Εμείς ασφαλώς ως παράταξη , θέλουμε να είμαστε δίπλα σε αυτούς τους συμπολίτες μας , σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία λόγω Κορονοϊού , με ειλικρίνεια και ουσιαστικές ενέργειες και προτάσεις  .

Έτσι λοιπόν μετά την ανακοίνωση της Εταιρίας προς τους Εργαζόμενους , ότι αυτή η απόφαση είναι πανελλαδική και όχι τοπική , υπήρξε δε δέσμευση της  Εταιρίας, ότι αυτό δεν είναι προάγγελος για κάποιες άλλες απολύσεις σε προσωπικό από άλλες ειδικότητες, αφού δεν μπαίνει θέμα απόλυσης κανενός εργαζομένου σε άλλη θέση, μέριμνά μας είναι από τους 28 συνολικά φύλακες και όχι 36 όπως είχαμε αναφέρει , να υπάρξει η καλύτερη δυνατή λύση   .  

Έτσι από τους  28 για τους 4 που είναι κοντά στην ημερομηνία συνταξιοδότησης ,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ίσως να υπάρξει και όφελος .

Επομένως θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τους υπόλοιπους 24 ,από τους οποίους 2 φαίνεται να είναι εποχικοί .

Γι αυτά τα 22 άτομα θα πρέπει να υπάρξει μια δέσμευση από τον ΝΗΡΕΑ Α.Ε. ,ότι θα υπάρξει η πρόταση- πίεση προς την Εταιρεία Securyti  , να προσλάβει όσο πιο πολλά άτομα γίνεται ,τα οποία θα μπορούσαν να είναι και πάνω από 10 φύλακες , οι οποίοι αφού λάβουν την κατάλληλη ταχεία εκπαίδευση από την 

χωρίς να χάσουν ούτε ένα ημερομίσθιο και κατά τις ημέρες εκπαίδευσης τους , θα συνεχίσουν να εργάζονται  στις ίδιες θέσεις  που εργαζόντουσαν  .

Για δε τους υπόλοιπους 12 θα πρέπει από πλευράς ΝΗΡΕΑ ,να υπάρξει μέριμνα να απορροφηθούν σε άλλες θέσεις  στην παραγωγική διαδικασία άμεσα ή  όταν θα δημιουργηθούν στο άμεσο μέλλον νέες θέσεις .

Και επειδή θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς και αληθείς , εάν κάποιοι από τους 12 βρεθούν χωρίς δουλειά και ιδιαίτερα για τις δύσκολες ηλικίες  54 έως 64 , θα πρέπει να υπάρξει ιδιαίτερη μέριμνα και από τον  Δήμο ,αλλά και από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας , μέσα από προγράμματα 8μηνων να μην χάσουν όχι μόνο την εργασία τους ,αλλά και την ασφαλιστική τους κάλυψη για την συνταξιοδότηση τους.

Έτσι λοιπόν εμείς θα παρακολουθούμε στενά το θέμα και θα είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας μαζί και με άλλους φορείς  και σωματεία εργαζομένων της περιοχής μας  , οι οποίοι βρίσκονται αυτή την στιγμή σε αυτή την δύσκολη θέση, με στόχο να μην μείνει κανένας χωρίς πόρους επιβίωσης  .

Αστακός 19/6/2020

Εκ του Γραφείου τύπου της Δημοτικής  Παράταξης 

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου .     

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολυ σωστη προσεγγισει ,οχι σαν τους αλλους με τα κροκοδειλια δακρυα.

Ανώνυμος είπε...

Εύγε στον σύντροφο Εύγε.

αλλά ο άλλος του πολιτισμού της Αλυζίας πού είναι ?
σε καραντίνα ακόμα είναι ?

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.