Ροή Αναρτήσεων

Μεγάλη Βλάβη στο εξωτερικό δικτύου ύδρευσης Αστακού...

3c763bbaf81af539b8463db65a216e2a.0
 
Αστακός, 5.7.2020
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
 
Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Κυριακή 7 Ιουλίου 2020, παρουσιάστηκε μεγάλη βλάβη στο εξωτερικό δίκτυο της πόλης του Αστακού ανάμεσα από Πλατυγιάλι και στην θέση ''Υδροφίλια''.
Συνεργείο του Δήμου Ξηρομέρου έχει σπεύσει στο σημείο και εργάζεται για την όσο πιο σύντομη αποκατάσταση της βλάβης.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
 
Εκ του Δήμου Ξηρομέρου
 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που έχουμε επιστήμονα αντιδημαρχο στην υδρευση, εκτος απο τις ανακοινώσεις του για διακοπές μήπως θα έπρεπε να φροντίζει ώστε ο δρόμος στο σημείο της βλάβης να διαμορφώνεται στην προτερα κατασταση; Ειναι απαραδεκτο να αφηνονται λακουβες γιατι ειναι υπαρκτός ο κίνδυνος ατυχημάτων. Δυο στροφές πριν την τοποθεσία δροφιλια που ήταν προχθές βλάβη πανω στη στροφή είναι λακκούβες και σαμαρακια όπου διαλύονται αυτοκίνητα και είναι θέμα χρόνου να γίνει ατύχημα. Αν συνεχιστεί αυτή η άθλια τακτική θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη για κάθε μη επισκευή του οδοστρώματος μετά από βλάβη στον αγωγό. Στη θέση βελανιδιά εκεί που είναι τα ακτινίδια έχει 4 μήνες να επισκευαστεί το οδόστρωμα. Ανοχή τέλος.

Ανώνυμος είπε...

πότε άρχισαν οι εργασίες;πριν απο μια ωρα περιπου περασα απο τον δρομο αυτό και δεν είδα κανένα συνεργείο.

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι θέλεις λες βρε 9.12 μ.μ. Ο άνθρωπος λένε πως είναι μηχανικός. Ο ίδιος είπε ότι δεν βρήκε μελέτη για τα αντλιοστάσια και μάλιστα σαν μηχανικός (μπορεί να έκανε και γεωλογικές έρευνες) μας είπε πως είναι θέμα χρόνου η κατάρρευση του δρόμου Λιβανέϊκα Αστακού. Με άλλα δηλαδή ασχολείται. Και στο κάτω-κάτω τι είναι 4 μήνες; Άλλωστε με τα σήματα που υπάρχουν εκεί όλο αυτό τον καιρό, δεν διαφημίζεται η ταχύτητα με την οποία η δημοτική αρχή ολοκληρώνει τις εργασίες της και αποκαθιστά την κυκλοφορία στο δρόμο; Πολλά ζητάς μου φαίνεται. Οι άνθρωποι είπαν ότι θα τα αλλάξουν όλα, χωρίς όμως να μας πουν ότι θα είναι προς το καλύτερο. Κι αυτό μας το δείχνουν. Άλλα περιμέναμε κι άλλα δυστυχώς βλέπουμε.

Ανώνυμος είπε...

Η ανικανότητα της δημοτικής αρχής είναι πολύ μεγάλη .
Τέτοιες ζημιές στο παρελθόν κάποιοι άλλοι τις είχαν ετοιμάσει και τελειώσει σε δυο ώρες .

Ανώνυμος είπε...

Τρικυμία εν κρανίο Κυριακή 5 Ιουλίου και όχι 7 Αλλά πάλι καλά πετύχατε ημέρα και μήνα Ευκολα θα μπωρουσατε να μας πειτε οτι εχουμε Αυγουστο Μην ζητάμε πολλά εμείς οι κακεντρεχεις

Ανώνυμος είπε...

καλα τωρα βρήκες κι εσύ αφορμή να βγάλεις το αχ τι σου μ ενα τυπογραφικκο τυπογραφικο λάθος
τετοια μικρολαθη να τα συνχωρείς.

Ανώνυμος είπε...

κσλοκαίρι χωρίς νερό ?

Ανώνυμος είπε...

Ούτε Αφρική να είμασταν.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεις εσυ από Αφρική.....

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.