Ροή Αναρτήσεων

Σπύρος Κουνάδης:Δέλτιo Τύπου απο το Επαγγελματικο Αλιευτικό Σύλλογο Δήμο Ξηρομέρου





Θέμα: Ιχθυοκαλιέργειες

Μετά από δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν στα τοπικά ιστολόγια και μετά το Δημοτικό Συμβούλιο στις 17-8-2020 που έγινε με θέμα τις Ιχθυοκαλιέργειες (Π.Ο.Α.Η) θάλασια πάρκα  θέλω να ενημερώσω τους δημότες για την κατάσταση που επικρατεί στο κομάτι αυτό.
1) Σας επισυνάπτουμε  το έγγραφο του Αλιευτικού Συλλόγου το οποίο εστάλη σε όλες τις αναφερόμενες υπηρεσίες που αναγράφονται στην κοινοποίηση του εγγράφου.
(Δ/ΝΣΗ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΥΠΕΝ)-(ΥΠΑΑΤ Δ/ΝΣΗ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ)-(ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΧΙΑΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ).Μέχρι τώρα δεν έχουμε πάρει καμία απάντηση.
2)Μέτα λύπης μου θέλω να δηλώσω ότι σαν Πρόεδρος Αλιέων δεν έχω καλεστεί ούτε μια φορά τον τελευταίο χρόνο από την υπάρχουσα Δημοτική Αρχή για τα συγκεκριμένα θέματα και όχι μόνο άλλα τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον κλάδο μας.

Δήμαρχε σας καλούμε να αναλάβετε πρωτοβουλία  άμεση να καλέσετε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά τον τόπο μας και στοχευμένα πλέον να καταθέσουμε ένα δικο μας ένα δικό μας σχέδιο ( Θαλάσσιο Πάρκο  Ιχθυοκαλιέργειας) και να μεταφερθούν εκεί. Νομίζω εάν δεν κινηθούμε άμεσα η οικολογική καταστροφή που θα επέλθει στον τόπο μας θα είναι μη αναστρέσιμη 

Τέλος θέλω να τονίσω ότι έχει κατατεθεί αίτηση στην Π.Ο.Α.Η από συγκεκριμένη εταιρεία:Για 2 άδειες ιχθυοκαλιέργειας στον κολπο του Αστακού.


Ο Πρόεδρος 
Κουνάδης Σπυρίδων





 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και εδώ λίγος φαίνεται ο δήμαρχος, κρίμα κρίμα...

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε όλα εκεί στον δήμο γίνονται στα μουλωχτά και εσυ μιλάς για καλέσματα .αλλους καλούν και εσυ θα πρέπει να περιμένεις πολύ .

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε ενημέρωσες τους αλιείς για το θέμα?
Συγκάλεσες γενική συνέλευση , Δ.Σ ή είστε σύλλογος σφραγιδα μονο για δημόσιες σχέσεις?
Ενας ψαράς

Ανώνυμος είπε...

Περιμενε από αυτό το πράγμα που λεγετε Κουναδης να κάνει κατι; ολο αυτο είναι δελτίο της τουαλέτας στοχευμενο ....ειναι δελτίο του 5 ευρου αισχος και τον εχετε και προεδρο

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.