Ροή Αναρτήσεων

Περίπου -115- κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν


Συνελήφθησαν, κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, δύο αλλοδαποί, για εισαγωγή και μεταφορά στην Ελληνική Επικράτεια, ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της

Οι συλληφθέντες επέβαιναν σε δυο Ι.Χ. Φορτηγά αυτοκίνητα, εκ των οποίων το ένα μετέφερε τα ναρκωτικά, ενώ το άλλο λειτουργούσε ως προπομπός

Σημαντική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, αποτρέποντας τη διοχέτευσή της στην εγχώρια αγορά ναρκωτικών.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εντόπισαν σήμερα (14-10-2020) το πρωί στην Κρανούλα Ιωαννίνων και ακινητοποίησαν για έλεγχο δύο οχήματα, τα οποία οδηγούσαν οι δύο κατηγορούμενοι.

Πιο συγκεκριμένα, ένας από αυτούς οδηγούσε Ι.Χ. Φορτηγό, στο επικαθήμενο του οποίου βρέθηκαν -5- ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν -24- δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους -114- κιλών και -950- γραμμαρίων.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος επέβαινε σε έτερο Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο και όπως διαπιστώθηκε λειτουργούσε ως προπομπός, διευκολύνοντας τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών και ενημερώνοντας το πρώτο όχημα για το ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

• -114- κιλά και -950- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
• τα παραπάνω οχήματα,
• χρηματικό ποσό -1.500- ευρώ και
• -4- κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.






Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.