Ροή Αναρτήσεων

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ:Ξέρουμε κάποιοι ενοχλούνται από την αποτελεσματικότητα και την αλλαγή κουλτούρας. Τους αφήνουμε στην θλίψη τους.

 

                                







Είναι προφανές, για άλλη μια φορά, κάποιοι που αντιπολιτεύονται με «φλεβοκέντιση» μέσα σε Δημοτικά Συμβούλια, με τρόπο γελοίο και παραπλανητικό να προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Τους αφήσαμε τον Μάιο του 2019 στην κρίση του κόσμου. «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

Η μνησικακία δεν τους επιτρέπει να ενημερωθούν για το τι συνέβη στο σημείο του μικρού αυτού έργου, που δεν είναι σημείο διέλευσης οχημάτων όπως ο καθένας μπορεί να δει.

Βέβαια, δεν περιμένουμε να ζητήσουν συγνώμη για το λάθος τους και τις προσβολές στους ειδικούς συνεργάτες του Δήμου, που προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες και ήδη απολαμβάνουμε καρπούς, με εντάξεις έργων και αντίστοιχες χρηματοδοτήσεις, πέρα από την καθημερινή ενασχόλησή τους με ποικίλα θέματα που απασχολούν τους Δημότες μας.

Ξέρουμε κάποιοι ενοχλούνται από την αποτελεσματικότητα και την αλλαγή κουλτούρας. Τους αφήνουμε στην θλίψη τους.




ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ




ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η γελοιότητα σας φαίνεται από την ποιότητα των έργων σας και από την ποιότητα του πολιτικού σας λόγου ,που με κουτσαβακισμούς νομίζετε ,πως μπορείτε να επιβάλετε την πολιτική σας γύμνια .
Οι μάσκες έπεσαν και φάνηκε η διαπλοκή σε ολόκληρο το μεγαλείο σας .
Για την ταμπακιέρα όμως μούγκα .
Ασφαλώς η γελοιοποίηση σας με τα χάλια σας ,σας έφερε και θλίψη και παραφροσύνη .
Αλλά σε λίγο που θα περάσετε την πόρτα του Εισαγγελέα για άλλο έργο με μπόλικη διαπλοκή και μάσα, θα σας κοπεί τελείως η λαλιά και θα κρύβεστε .
Εκ του γραφείου τύπου της
Αναζωογόνησης Ξηρομέρου

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τριανταφυλάκη μετά από αυτές τις πομπές σας έχετε το θράσος, να βγάζετε και γλώσσα. ντροπή σας.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τριανταφυλάκη λίγο φιλότιμο που αντί να ζητήσετε συγνώμη από τους πολίτες πετάτε την μπάλα στα κεραμίδια νομίζοντας πως έτσι θα αποφύγετε τον χλευασμό της κοινωνίας .κούνια που σας κούναγε όμως , γιατί έχουν γνώση οι φύλακες .

Ανώνυμος είπε...

ελα βρισε ανωνυμε παναγιωτη

παμε

βρισε βγαλτο απο μεσα σου

Ανώνυμος είπε...

Γιαννάκη σου έχει γίνει εμμονή και εφιάλτης ο Παναγιώτης .σε καταλαβαίνουμε μετά από τέτοια νούλα που έπαθες με τις πατάτες σου ,λογικό είναι να βλέπεις παντού το φάντασμα του .

Ανώνυμος είπε...

Το αστείο είναι πως δεν σε έκανε ρόμπα ο Σταικος ,αλλά μόνος σου κύριε Τριανταφυλλάκη έγινες ρόμπα .

Ανώνυμος είπε...

«Αναζωογόνηση ξηρομέρου» καλύτερα να μιλάτε προσωπικά και όχι σαν παράταξη, διότι όλοι έχουν αποστασιοποιηθεί από εσάς, να εχετε μείνει 2-3 ζήτημα,φυσικά και το ξέρετε και το βλέπετε, αφού σε στις ανακοινώσεις σας όλο και κάποιον θα αδειάσετε από αυτούς που σας ακολούθησαν, αλλά την επόμενη φορά εάν υπάρξει να είστε σίγουρος ότι δεν θα ξεπεράσετε το 4% στις εκλογές. Αφήστε τον δήμαρχο να κάνει την δουλειά του και στο τέλος τις τετραετίας θα κριθεί.

Ανώνυμος είπε...

Το πόσοι έχουν μείνει στην Αναζωογόνηση Ξηρομερου το ξέρουν οι πάντες ,όπως ξέρουν και πόσοι είναι δίπλα στον δήμαρχο ,ο οποίος όπως βλέπουμε κάνει ωραίες δουλειές .
Μήπως πιστεύεις παπαγαλάκι η Γιαννάκη ποιος είσαι ,ότι αυτή την στιγμή ο εκλεκτός σου Τριανταφυλλάκης έχει πάρα πάνω από το 48 που πήρε στον πρώτο γύρο .
Ούτε το 18 δεν του έχει μείνει και με τον καινούργιο εκλογικό νόμο δεν θα μπορεί ο Γιαννάκης να κάνει ούτε συνδυασμό .

Ανώνυμος είπε...

θα σού έλεγα ποιός θα είναι πρώτη δύναμη στις επόμενες δημ. εκλογές τον Οκτώβρη του 2223 αλλα δέν το λέω γιατί δεν θέλω να κάνω από τώρα πρόωρες προεκλογικές κουβέντες.
αυτα θα πούμε στις αρχές του 2023 σε δύο χρόνια δλδ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΈΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΚΌΠΟΙ ΚΑΙ ΟΎΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΊ. ΑΠΛΆ ΌΜΩΣ ΣΚΕΠΤΌΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΈΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΕΒΑΙΌΤΗΤΑ ΝΟΜΊΖΩ Κ. ΣΤΑΙΚΟ 99,99999999999999 %
ότι η παταγωδώς αποτυχημένη πολιτικά δημοτική παράταξη που κυβερνησε το δήμο μας το χρονικό διάστημα 2014-19 έχει τώρα ποσοστό κάτω του 17 %

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.