Ροή Αναρτήσεων

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου: "Αγαπητά Blogs παρακαλούμε μόνο επώνυμα σχόλια ,διαφορετικά να μην δημοσιευτεί.".



Η Δημοτική Παράταξη, Αναζωογόνηση Ξηρομέρου, με δελτίο τύπου που έστειλε έκανε γνωστή τη θέση της για σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου κεκλεισμένων των θυρών και με την συμμετοχή των Προέδρων Αστακού και Μύτικα.
Μέσα από επιχειρήματα που εκφράζονται στο κείμενο, μας δίνει την γενική αρχή των θέσεων της παράταξης και συνδέει τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι σήμερα για το φλέγον ζήτημα της ΠΟΑΥ.
Αίσθηση προκαλεί η τελευταία παράγραφος της παράταξης που ζητά ως προϋπόθεση για τη δημοσίευση το παρακάτω, "Αγαπητά Blogs παρακαλούμε μόνο επώνυμα σχόλια ,διαφορετικά να μην δημοσιευτεί.".Το παραπάνω δελτίο τύπου δημοσιεύεται και στο Facebook, και συγκεκριμένα στην δημόσια ομάδα Βελούτσα..., αξίζει να διαβάσουμε τα σχόλια που έχουν γίνει.
Η δημοσίευση προκαλεί, και τον πρώτο σχολιασμό από το επώνυμο μέλοςMeratzoula Meratzoula, δείτε παρακάτω το σχολιασμό:
























Ας παρέμβουμε εδώ για ένα σχολιασμό στην εξαιρετικά σωστή ερώτηση, "γιατί όχι και του Βασιλόπουλου, Καραϊσκάκη και Αρχοντοχωρίου..; ....." γιατί μόνο Μύτικα, Αστακού.


Το επώνυμο μέλος της ομάδας Meratzoula Meratzoula συνεχίζει με τις επόμενες ερωτήσεις:

























Ο σχολιασμός μέχρι(15-12-2020 ώρα 14.00) έχει κλείσει με την τοποθέτηση του κ. Τάγκα Δημήτρη.

Για να είμαστε ακριβείς, με τους βασικούς σχολιαστές διαπιστώσαμε ότι το επώνυμο μέλος της ομάδας Meratzoula Meratzoula,έχει το παρακάτω δημόσιο προφίλ στο Facebook, δείτε το:






Ένα άγνωστο "Χ" κανένα στοιχείο για το επώνυμο μέλος Meratzoula Meratzoula, και το εύλογο ερώτημα, είναι κάποιος γνωστός της παράταξης, γιατί τα Βlog να σεβαστούν την παραίνεση, "Αγαπητά Blogs παρακαλούμε μόνο επώνυμα σχόλια ,διαφορετικά να μην δημοσιευτεί.".

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.