Ροή Αναρτήσεων

Αγρίνιο: Δοκιμάζουν παντελόνια μέσα στη μέσα του δρόμο με click awayΤο γύρο του διαδικτύου έκαναν οι εικόνες με τις δοκιμές παπουτσιών στην οδό Ερμού, στο κέντρο της Αθήνας. Στο Αγρίνιο όμως τα πράγματα ξέφυγαν…

Από την Κυριακή το μεσημέρι, πολλοί χρήστες στα social media, αναρτούν μια φωτογραφία του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων με μια γυναίκα στην Ερμού, να δοκιμάζει παπούτσια που έχει αγοράσει μέσω του «Click away», έξω από κατάστημα.

Βέβαια, για πολλοστή φορά το Αγρίνιο παίζει… χωρίς αντίπαλο και σε αυτό το «πεδίο» ή απλώς… δεν παίζεται. Νεαρός σε γνωστό κατάστημα ειδών ένδυσης της πόλης δοκίμασε ότι πιθανό και απίθανο ρούχο. Προφανώς ο νεαρός με άκρως χιουμοριστική διάθεση δοκίμασε τα ρούχα έχοντας σίγουρα στο νου του την χτεσινή φωτογραφία….


Στο βίντεο που έφερε στην δημοσιότητα το agriniopress.gr εμφανίζεται ο νεαρός να βγάζει στην αρχή το πάνω μέρος των ρούχων του για να δοκιμάσει μία σειρά από μπουφάν που του φέρνει ένα ένα ο καταστηματάρχης. Αλλά όπως φαίνεται αυτό δεν αρκούσε και ο νεαρός συνέχισε βγάζοντας και το κάτω μέρος των ρούχων του δοκιμάζοντας παντελόνια.

Αφού γδuθηκε στη μέση του δρόμου, εν μέσω περαστικών, δοκίμασε τα ρούχα που είχε επιλέξει, πλήρωσε με κάρτα στην είσοδο του καταστήματος και συνέχισε την ημέρα του σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Δείτε το βίντεο:

πηγή:https://hairt.gr/

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δέν είναι τίποτα αυτό ρε. στη θάλασσα στο μπάνιο δεν βγαίνει το παντελόνι και μένει μόνο το μαγιό ?
γίνεται μπάνιο με τα ρούχα ?

Ανώνυμος είπε...

Ρε που φτάσαμε. Να μήν μπορούμε να κάνουμε ούτε τα ψώνια.

Ανώνυμος είπε...

Με λίγο φαντασία μπορεί να ξεπεραστεί αυτό το 'κόμπλεξ'
δηλαδή όταν δοκιμάζεται ένα παντελόνι έξω απο κατάστημα ρούχων
ο αγοραστής του παντελονιού να φαντάζεται ότι βρίσκεται
καλοκαίρι σε μια παραλία και πριν πέσει για το μπάνιο του στην θάλασσα.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.