Ροή Αναρτήσεων

Ο Γ. Τριανταφυλλάκης στον Antenna Star για την επένδυση στο Πλατυγιάλι (Ηχητικό)
Για άλλη μια φορά η είδηση της επένδυσης στο πολυβασανισμένο από τέτοιες ειδήσεις Πλατυγιάλι του Αστακού έθεσε σε εγρήγορση την τοπική κοινωνία της περιοχής που χρόνια τώρα βλέπει επενδύσεις να έρχονται και να φεύγουν, είτε γιατί από μόνες τους αποφασίζουν να προχωρήσουν αλλού, είτε γιατί η τοπική κοινωνία αντιδρά.
Ως γνωστόν και σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας προχθές για το λιμάνι του Αστακού ενδιαφέρεται ένα consortium προσώπων που προέρχονται από την κατασκευαστική «Αρχιρόδον» αλλά και αραβικών κεφαλαίων, το οποίο ήρθε σε συμφωνία με την Alpha Bank για να αναδείξει τον Αστακό σε τουριστικό λιμάνι με εξειδίκευση στο megayachting

Στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Αntenna Star 103.5 FM, «Άκου τώρα να δεις», που επιμελείται και παρουσιάζει ο Λευτέρης Τηλιγάδας, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Δήμαρχος Ξηρομέρου, κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην επένδυση διατυπώνοντας παράλληλα και τις επιφυλάξεις του για όσα ακούγονται.

Όπως είπε, «όντως τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια φημολογία ότι αυτή η επένδυση βρίσκεται στο τελικό στάδιο των υπογραφών. Βέβαια επειδή στο παρελθόν έχουμε ακούσει πολλές φορές για επενδύσεις που έρχονται και φεύγουν είμαι λίγο επιφυλακτικός και αντιμετωπίζω με ψυχραιμία το θέμα και πιστεύω ότι τις επόμενες μέρες θα εξελιχθεί μπροστά μας όλο το story».

«Τα πλεονεκτήματα της περιοχής συνάδουν με επενδύσεις προς τον άξονα της ανάπτυξης του τουρισμού», επεσήμανε, «και εμάς μας βρίσκουνε σύμφωνους αναπτυξιακά. […] Είναι μια επένδυση που μπορεί να βγάλει από την απομόνωση και το Δήμο Ξηρομέρου και την ευρύτερη περιοχή των ακτών της Δυτικής Αιτωλοακαρνανίας. Αναμένουμε εναγωνίως τις εξελίξεις».

Ακούστε όλα όσα μας είπε


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια έκανε και ο πρώην δήμαρχος και όλο το επιτελείο του, γυρίζανε και δίνανε συνεντεύξεις σε όλα τα τοπικά κανάλια αλλά την δημαρχία τους τελεκά δέν την διέσωσαν.
Ηττήθηκαν άπαξ και δια παντός.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.