Ροή Αναρτήσεων

Click away Δευτέρα με Παρασκευή – Κλειστά το Σαββατοκύριακο




Απαγόρευση κυκλοφορίας το Σαββατοκύριακο από τις 6 το απόγευμα στην Αττική και στην Θεσσαλονίκη. Lockdown τύπου Μαρτίου σε Πάτρα, Χαλκίδα και Άγιο Νικόλαο. Κλείνουν τα Λύκεια στην Θεσσαλονίκη. Στις 19.30 η ενημέρωση απο Χαρδαλιά

Σε μέτρα και για την Αττική και την Θεσσαλονίκη φαίνεται να καταλήγει μετά την μαραθώνια συνεδρίασή της η επιτροπή των ειδικών, μια συνεδρίαση η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα καταστήματα τόσο στην Αττική όσο και στην Θεσσαλονίκη από την Δευτέρα έως την Παρασκευή θα λειτουργούν ΜΟΝΟ με Click Away και όχι με Click in shop.

Το Σαββατοκύριακο θα είναι ΟΛΑ κλειστά. Επίσης, το Σαββατοκύριακο θα ισχύει απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα.


Η Θεσσαλονίκη χαρακτηρίστηκε «κόκκινη» που σημαίνει ότι κλείνουν τα Λύκεια αλλά μένουν ανοικτά τα Γυμνάσια δηλαδή αποκτά το ίδιο καθεστώς με την Αττική.
Το χρονικό μιας θυελλώδους συνεδρίασης

«Επειδή η συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, η ενημέρωση θα ξεκινήσει όταν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση». Με αυτή την φράση φάνηκε νωρίτερα το αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει η επιτροπή των λοιμωξιολόγων που δεν μπορούσε να καταλήξει με ομοφωνία στα μέτρα που ήταν να ανακοινωθούν στις έξι το απόγευμα.
Lockdown τύπου Μαρτίου για Πάτρα, Χαλκίδα και Άγιο Νικόλαο

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr φαίνεται να έχει κλειδώσει lockdown τύπου Μαρτίου για τουλάχιστον τρεις από τις «κόκκινες» περιοχές της χώρας. Η Πάτρα ο Άγιος Νικόλαος και η Χαλκίδα αναμένεται να κατεβάσουν ρολά καθώς τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν είναι καθόλου καλά.

Αυτό σημαίνει ότι τα καταστήματα θα είναι κλειστά, θα υπάρχει ολική απαγόρευση κυκλοφορίας και τα σχολεία αν αποφασιστεί να κλείσουν σε αυτές τις περιοχές θα λειτουργούν με τηλεκπαίδευση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ρέ κάπως θα κάνουμε να ψωνίζουμε ας είναι και με το Click away
"λεφτά υπάρχουν" ? ή "μαζί τα φάγαμε"

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.