Ροή Αναρτήσεων

Ο Κορονοϊός απαιτεί αλήθειες και επιστημονική γνώση.



Όταν λοιπόν η Άριστη Γραμματέας μου κυρία Μακρή πληροφορήθηκε την Δευτέρα το βράδυ 29 Μαρτίου , πως η γυναίκα η οποία προσέχει το παιδάκι της, βγήκε θετική στον Coviod ,παρά το γεγονός ότι είχαν μόνο ολιγόλεπτη επαφή μαζί της , εγώ της συνέστησα να μείνει σε καραντίνα 8 ημερών και ας ήταν και παραμένει μέχρι και σήμερα εντελώς ασυμπωματική .

Πράγμα το οποίο έγινε και από τότε δεν ξαναήρθε στο Ιατρείο μου μέχρι και σήμερα 7 Απριλίου.

Της είπα με την συμπλήρωση 8 ημερών να κάνει Μοριακό test και μέχρι τότε ,να είναι σε κατ οίκον καραντίνα , πράγμα το οποίο έκανε και παρέμεινε σε καραντίνα ακόμη και από τον σύζυγό της και θα επέστρεφε στο ιατρείο, όταν θα έβγαινε αρνητικό το Μοριακό test .

Την Δευτέρα το πρωί πήγε στο Κέντρο Υγείας Αστακού και έκανε Μοριακό test , όπως της είχα πει και σήμερα Τετάρτη 7 Απριλίου μετά το μεσημέρι την ενημέρωσαν από το Κέντρο Υγείας Αστακού , πως το test που έκανε την Δευτέρα , βγήκε θετικό και έτσι συνεχίζει τη κατ οίκον καραντίνα μέχρι να συμπληρωθούν 14 ημέρες , που τότε θα κάνει Μοριακό test και εάν βγει αρνητικό , τότε θα επιστρέψει στο ιατρείο για εργασία, εξακολουθώντας να τηρεί τα προστατευτικά μέτρα, όπως έκανε πάντα και εκείνη και εγώ παρά το γεγονός ότι έχω εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις από 2 Φεβρουαρίου και έτσι δεν μετέδωσε τον ιό ούτε στον σύζυγό της ή τον αδερφό της ή τον πατέρα της . 

Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τους εργαζόμενους στο Δημαρχείο Ξηρομέρου ,όπου εργαζόμενη εκτός από το πρώτο περιστατικό ,όχι μόνο κόλλησε και αυτή ,αλά μετέδωσε τον ιό και στα παιδιά της και στην μητέρα της , που αν είχαν μπει σε καραντίνα από την Παρασκευή 2 Απριλίου, αφού το περιστατικό έγινε γνωστό πως ήταν θετικό την Πέμπτη το βράδυ 1 Απριλίου πιθανά να μην είχαν κολλήσει .

Να γιατί έλεγα,ότι όλοι οι εργαζόμενοι στον πρώτο όροφο του Δημαρχείου θα έπρεπε να είχαν ειδοποιηθεί, να είχαν μπει σε κατ οίκον καραντίνα από την Παρασκευή το βράδυ 2 Απριλίου και το Μοριακό test , που έγινε την Δευτέρα να γινόταν μετά την Πέμπτη 7/4/2021, γιατί μέχρι τότε Μοριακό test που έγιναν την Δευτέρα 5/4/2021 και βγήκαν Αρνητικά , μπορεί την Παρασκευή 9/4/2021 να βγουν θετικά και όλα τα άλλα ότι φορούσαν μάσκες ,δεν ήρθαν σε επαφή μεγαλύτερη των 15 λεπτών της ώρας ,και το ότι υπάρχουν προστατευτικά πλέξυ γκλάς είναι παραμύθια .

Ο covid απαιτεί υπευθυνότητα και σοβαρότητα ,γιατί είναι πολύ ύπουλος ,πολύ εύκολα μεταδιδόμενος πλέον και πολύ επικίνδυνος .

Αστακός 7/4//2021 ημέρα Τετάρτη 

Παναγιώτης Στάικος 

Ιατρός

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολες οι απόψεις στην δημοκρατία ειναι σεβαστές και τα δημαρχεία των δήμων ειναι δημαρχεία και ακολουθούνται πιστά για την καταπολέμηση και αντιμετώπιση τυχόν κρουσμάτων της επιδημιας, τα πρωτόκολλα-οδηγίες δηλαδή των καθ' ύλην ανωτάτων αρμοδίων δημοσίων φορέων.

Ανώνυμος είπε...

ρε γιατρε δεν μασ τα λεσ καλα .αφου βγηκε θετικη η κοπελα που φυλαγε το παιδι τησ και βγηκε θετικο και το τεστ τησ γραμματεασ σημαινει οτι ειχε κολλησει νωριτερα και ερχοταν στο ιατρειο πριν μαθει οτι ειναι θετικη .αρα ηρθε σε επαφη σε κλειστο χωρο με πολυ κοισμο και μαλιστα στενη επαφη αφου ο χωροσ ειναι μικροσ τι εκανεσ για αυτο;

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι τα δημαρχεία. Να κάνει ο κάθε αιρετός πολιτικός εκπροσωπος ότι νομίζει ότι θέλει ?
Υπάρχουν νόμοι και διατάξεις.

Ανώνυμος είπε...

Κ. Παναγιώτη Στάϊκο και επικεφαλής της δημοτικής σας παράταξης του δήμου μας Καλημέρα σας κατ' αρχήν
θα ήθελα να σας ρωτήσω και ως απλός δημότης/ετεροδημότης του δήμου μας,
-Εάν κατά την πολιτική σας άποψη εφαρμόστηκε ή δεν εφαρμόστηκε από τον Δήμο μας στο συγκεκριμένο θέμα το Πρωτόκολλο διαχείρισης που ρητά αναφερεται απο τους αρμοδιους φορεις της Πολιτείας μας.
Υ.Γ το ονοματεπώνυμο μου είναι στην ελεύθερη διάθεση του διαχειριστών
του παρόντος φιλόξενου blog Δραγαμέστο Νέα
Ευχαριστώ εκ των προτέρων Κ Παναγιώτη Σταϊκο !

Ανώνυμος είπε...

Η κοπέλα δεν ήταν θετική γιατί είχε κάνει ήδη Μοριακό test και αντισώματα , τα οποία ήταν αρνητικά .
Μην προσπαθείς παπαγαλάκι να κάνεις συμψηφισμό .
Ο Στάικος δεν πιάνεται σε αυτά και εφαρμόζει όλα όσα λέει η επιστήμη και για αυτό όταν εξέτασε δυο κρούσματα στο ιατρείο του το έκλεισε δυο φορές και έκανε και απολύμανση .
Παναγιώτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε 8:36
Το πρωτόκολλο λέει σαφώς .
Απο την στιγμή που έχουμε ένα κρούσμα σε κλειστό χώρο, αμέσως όλα τα άτομα μπαίνουν σε κατ οικον καραντίνα και στις 8 ημέρες απο τη τελευταία επαφή κάνουν Μοριακό test και άν βγει αρνητικό τότε επιστρέφουν στην εργασία τους . Στο Δημαρχείο μας δεν εφαρμόστηκε αυτό.
Παναγιώτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

αφου ηταν θετικη ήταν τι αρνητικο τεστ γραφεισ .ψεματα

Ανώνυμος είπε...

Κ. Παναγιώτη Στάϊκο σεβαστή η άποψη σας για τις ρυθμίσεις που είπατε
ότι αναφέρονται στο Πρωτόκολλο διαχείρισης και όταν τυχόν
προκύπτει 1 (ενα) κρούσμα κορωνοίού σε χώρο εργασίας δημοσίων υπηρεσιών.
Μπορείτε να μας αναρτήσετε δημόσια και γραπτως και με δικη σας αναρτηση
εδώ στον παρόν blogs τον σεβαστό ισχυρισμό σας.
Καλό μεσημέρι Κ Παναγιώτη Στάϊκο

Ανώνυμος είπε...

περιμενουμε να αναρτησει ο κυριοσ σταικοσ αυτα που λεει που βρισκονται επισημα ,αλλιωσ ειναι επικινδυνοσ

Ανώνυμος είπε...

Α επειδή σας τάπωσε είναι επικίνδυνος . σαν δεν ντρέπεστε λίγο που πάτε να βγείτε και από πάνω αντί να κρύβεστε .

Ανώνυμος είπε...

Ζητάτε και τα ρέστα από πάνω , από την στιγμή που εσείς οι ίδιοι κλείσατε το δημαρχείο μέχρι την Δευτέρα .

Ανώνυμος είπε...

Είστε επικίνδυνοι πλέον Τριανταφυλλάκια .

Ανώνυμος είπε...

Επικίνδυνοι είστε εσείς που θέσατε σε κίνδυνο την ζωή όλων αυτών των οικογενειών και πολλών άλλων .

Ανώνυμος είπε...

ες τον 1.26 έ όχι και 'επικίνδυνος'. απλά είναι εν δήμω ακίνδυνος.

Ανώνυμος είπε...

Η κοπέλα ειναι θετικη. Και ενώ ήταν θετική ήταν μέσα στο ιατρείο. Αλλά εκεί δεν κολλάει. Για εσένα Σταικο κολλάει μόνο στο δημαρχειο! Που είναι η απολύμανση στο χωρο; Είσαι μεγάλο ΠΑΡΤΑΛΙ. Κρύβεις τα δικά σου για να βγάζεις ανακοινωσεις για τους άλλους. Αίσχος!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε εσείς Τριανταφυλλάκια δεν ανακοίνωσε ο δήμαρχος σας πόσοι υπάλληλοι του δήμου είχαν θετικό μοριακό τεστ την Δευτέρα στο Κέντρο Υγείας ;
Τι κρύβει η ενοχή σιωπή του .
Βουλώστε το επι τέλους .έρχεται καταντήσει αηδία .για όλα φταινε οι άλλοι εκτός από τον Τριανταφυλλάκη και εσάς .
Σαν δεν ντρέπεστε που πήρατε τον κόσμο στον λαιμό σας .

Ανώνυμος είπε...

Μπες στο eody.gov.gr στο διαχείρηση κρούσματος σε κλειστό χώρο εκτός μονάδων υγείας και θα ανοίξεις τα μάτια σου ,για το τι έπρεπε να είχε γίνει στο Δημαρχείο ,το οποίο μετά από αυτούς τους λανθασμένους χειρισμούς μπορεί να μείνει για πολύ καιρό κλειστό ,γιατί εγώ έχω μπει και ξέρω να διαβάζω τα πράγματα όπως γράφονται και όχι όπως εγώ θέλω .
Κατάλαβες ;
Παναγιώτης Στάικος

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.