Ροή Αναρτήσεων

Βασιλόπουλο Ξηρομέρου: Με εθελοντικές δράσεις απαντούν οι κάτοικοι του Βασιλοπούλου ...




Με εθελοντικές παρεμβάσεις απαντούν οι κάτοικοι του Βασιλόπουλου στην πλήρη αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής για το χωριό τους. 

Θα περίμενε κανείς η Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα ο Δήμαρχος Ξηρομέρου να έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία και ενδιαφέρον για το χωριό Βασιλόπουλο λόγο των ιδιαίτερων δεσμών που τον συνδέουν .

Δυστυχώς όμως η καθημερινότητα αποδεικνύει τον αντίθετο και κάθε ελπίδα και προσδοκία τους, ότι επιτέλους κάτι θα άλλαζε για το χωριό τους διαψεύσθηκε με το πιο κατηγορηματικό τρόπο. 


Οι κάτοικοι του χωριού προσπαθούν να εξηγήσουν αυτή τη συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής επινοώντας στις μεταξύ τους συζητήσεις διάφορα σενάρια και λόγους .

Συμπερασματικά θα μπορούσε να πει κανείς με απόλυτη βεβαιότητα ότι την αποκλειστική ευθύνη για την πλήρη περιθωριοποίηση από κάθε δημοτική δράση του χωριού την έχει προσωπικά ο ίδιος ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του.

Η προσπάθεια μετακύλισης των ευθυνών για δήθεν αδυναμία συνεργασίας με το Τ.Σ. θεωρείται ως άστοχη, άκαιρη,και ότι απλώς "εξυπηρετεί" ευτελείς μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες μιας άλλης ξεπερασμένης εποχής.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ξερανε οτι θα παραιτηθει. Και ετρεξαν να για "δάφνες"

Ανώνυμος είπε...

Πρώτον. Αν θές εθελοντές βγάζεις ανακοίνωση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ή και βάζεις μια φωνή στο χωριό για να μαζευτούν άτομα για να μην είναι τα ίδια (2) άτομα. Δεν είδα καμία ανακοίνωση από τον λαλίστατο κ. Πετρονικολό. Μήπως τελικά τους πληρώνει απο την τσέπη του ή απο τα 2 χιλ που πήρε απο τον Δήμο.
Δεύτερον. Μήπως θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται σαν ενήλικας για το καλό του χωριού και να μην συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο παιδάκι του νηπιαγωγείου;
Τρίτον. Με επικοινωνιακά τρίκ (κοιτάξτε εμένα τι κάνω) δεν βγαίνεις Δημοτικός Σύμβουλος.
Τέταρτον. Ακούστηκε ότι ο Δήμαρχος όταν τον πήραν τηλέφωνο είρθε στο χωριό και ενδιαφέρθηκε για τα προβλήματα που του έθεσαν και μάλιστα προσπάθησε να δώσει λύση αμέσως. Αλλά ο Κος Πετρονικολός τα τακτοποίησε εν μία νυκτός.

Ανώνυμος είπε...

για τα ψηφαλάκια γίνονται όλα αυτά Πάνο πρόεδρε του Βασιλοπουλου για τα ψηφαλακια.
αχ αυτα υα ψηφαλάκια

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.