Ροή Αναρτήσεων

Δραγαμέστο Νέα:Με μεγάλη χαρά και ανακούφιση ανάρτησαμε το άρθρο με την αρνητική γνωμοδότηση για το αιολικό πάρκο στην περιοχή του Ξηρομέρου



Με μεγάλη χαρά και ανακούφιση ανάρτησαμε το άρθρο με την αρνητική γνωμοδότηση για το αιολικό πάρκο στην περιοχή του Ξηρομέρου που ανακοίνωσε η περιφέρεια δυτικής Ελλάδος νωρίς το απόγευμα.

Πιστεύουμε ότι όπως όλοι οι κάτοικοι συσσωμοι, συμβαλαμε κι εμείς με τις αναρτήσεις μας και καταφέραμε όλοι μαζί το καλύτερο για τον τόπο μας.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ότι να ναι.
Γιατί δεν γράφεται και κατά τον ιχθυοκαλλιεργειών;
Δεν μολύνουν τις θάλασσες;
Το ξέρεις ότι πλέον δεν μπορείς να κάνεις μπάνιο πλέον απο το λάδι;

Ανώνυμος είπε...

Εις 11:41 όταν βλεπουμε τον Γαλούνη, τον Ζώγα και τον Σταικο να κανουν τώρα τους οικολόγους για τα βουνά
και τους << ψαράδες>> στα μέρη τα παραλιακά
κάτι δέν πάει καλά.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν υπήρχε ο Στάικος και εκτός της Αντιπολίτευσης και των Προέδρων Βασιλόπουλου και Καραϊσκάκη και των μισών συμβούλων του κυρίου Τριανταφυλλάκη ,ο οποίος το μεσημέρι της ίδιας ημέρας εισηγήθηκε στην επιτροπή ποιότητας ζωής την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών ,αλλά το βράδυ τον υποχρεώσαμε σε μεγάλη κωλοτούμπα και έτσι η απόφαση έγινε ομόφωνη ΟΧΙ στην εγκατάσταση των ανεμογεννητριών ,στην οποία απόφαση ο Σταικος σε επαφή με τους μίσους συμβούλους της πλειοψηφίας έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο για να συνταχθούν και αυτοί μαζί μας και έτσι υπήρξε το ηχηρό ράπισμα προς τον κύριο Τριανταφυλλάκη και έτσι και η Περιφέρεια μετά από αυτό συντάχθηκε μαζί μας και πήρε αυτή την σωστή απόφαση .!!!
Παναγιώτης Σταικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου .

Ανώνυμος είπε...

Προς 9:17 π.μ.
Ξέχασες τον Πετρονικολό και τον Λιγνό. Φυσικά και κάτι δεν πάει καλά.
Είναι πολλά τα λεφτά.
Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά λένε και στην δικιά τους περίπτωση ταιριάζει απόλυτα.
Κρίμα που ο κόσμος ψηφίζει τέτοια άτομα.
Βέβαια όταν έχεις ανάγκη το μεροκάματο κάνεις τον μαλάκα.
Ο Κρύσταλλος έπαιρνε τηλέφωνο και προσλαμβάνονταν άτομα. Όποιος έκανε ότι αλλάζει δρόμο έπαιρνε τηλέφωνο και τον έδιωχναν. Μετά πάλι πίσω στο μαντρί για την θέση.

Η γραμματέας του βέβαια είχε διαφορετική περιποίηση όπως πάντα. Την περίμενε νέο γραφείο και θέση φτιαγμένη στα μέτρα της μόνο για αυτή. Είδες τη είναι να είσαι με το σωστό άτομο.
Ο κόσμος όμως βλέπει και μιλάει

Ανώνυμος είπε...

Εις 3:49 δέν ξερω λεπτομέρειες, εμένα με ενδιαφέρει να δίορθώνεται καθε τι οταν δεν πάει καλά. Και αυτο θα γινει Μόνο αν παραμεριζεται το ατομικό συμφέρον του καθενος μας κσι εοικρατει το γενικό.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.