Ροή Αναρτήσεων

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ : Ευχαριστίες στην Πυροσβεστική, Αστυνομία , ,ΔΕΗ, Υπαλλήλους και αιρετούς του Δήμου για την ικανοποιητική απόκριση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ξηρομέρου






Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου από τη Θεσσαλονίκη που βρίσκεται για το ετήσιο συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε. έγραψε στη προσωπική του σελίδα στο FB για την Κακοκαιρία «Μπάλλος» :

"Το Ξηρόμερο και κυρίως ο Αστακός δοκιμάστηκε από τα έντονα φαινόμενα ,τόσο σε ένταση ,όσο και σε διάρκεια.

Με δεδομένη την τρωτότητα και την ευαλωτότητα της περιοχής είχαν προηγηθεί καθαρισμοί ρεμάτων (με μέριμνα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας) ,αντιπλημμυρικών τάφρων ,φρεατίων και τεχνικών έργων.

Η απόκριση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ξηρομέρου ήταν ικανοποιητική . Αποκαταστήσαμε την βατότητα σε κεντρικούς οδικούς άξονες και με την συνδρομή της Πυροσβεστικής αντλήθηκαν όμβρια ύδατα όπου κρίθηκε απαραίτητο .

Τις προηγούμενες ημέρες προληπτικά είχε αποφασιστεί η αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων .

Τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστούν οι προσπάθειες αποκατάστασης των προβλημάτων ,καθώς και η καταγραφή σε δημοτικές και ιδιωτικές εγκαταστάσεις .

Άμεσα ενημερώθηκε και ο ΕΛΓΑ και θα ξεκινήσουν διαδικασίες αναγγελίας ζημιών αρμοδίως.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Υπαλλήλους του Δήμου που όλες αυτές τις ημέρες ήταν σε ετοιμότητα , τους αιρετούς που όλη μέρα βρέθηκαν δίπλα στο κόσμο και τα προβλήματα , την Πυροσβεστική και την Αστυνομία ,καθώς επίσης και την ΔΕΗ με τον ακούραστο φίλο Ταξιάρχη Σόμπολο.

Η κλιματική «κρίση» είναι παρούσα ."






















Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.