Ροή Αναρτήσεων

Podcast:Σχολιάζουμε τις απευθείες αναθέσεις του Δήμου Ξηρομέρου (HXHTIKO)

 


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρηστακι θες να σου πω εγώ που ξέρω ποιο είναι το ΝΌΜΙΜΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΟ ΠΑΡΆΝΟΜΟ;
Ο ΓΑΛΟΎΝΗΣ ΈΚΑΝΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ. ΔΗΛΑΔΉ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΟΛΌΓΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΊΠΟΤΑ. ΑΥΤΌ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΆΝΟΜΟ. Η ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΆΘΕΣΗ ΈΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ, ΤΙΜΟΛΌΓΙΟ, ΚΟΣΤΟΣ, ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΉ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΑΝΕΒΑΊΝΕΙ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΑΥΤΌ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΌΜΙΜΟ. ΈΤΣΙ ΈΧΕΙ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙ ΣΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ 2 ΦΟΡΕΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΌΜΙΜΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΌΤΙ ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΉΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ Η ΤΩΡΙΝΉ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΆΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ. ΚΑΤΑΛΆΒΕΣ Η ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑ ΣΤΕΊΛΩ ΜΕ ΧΑΡΤΙΆ;

Ανώνυμος είπε...

Εσύ καλόπαιδο 2:04 πιστεύεις ότι το θέμα είναι ο τρόπος των απευθείας αναθέσεων ;
Άκουσε λοιπόν κύριε υπερασπιστή ή υπασπιστή του κυρίου Τριανταφυλλάκη .
Το θέμα είναι τα χρήματα που πηγαίνουν για έργα ή με δημοπρασία ή με απευθείας ανάθεση ,να πηγαίνουν στα έργα .
Σήμερα ,αλλά ούτε και χθες τα χρήματα για τα έργα πήγαιναν στα έργα .
Μόνο που η κατάσταση σήμερα έχει εκτραχυνθεί και για αυτό ο Τριανταφυλλάκης θα πάθει πολύ χειρότερα από τον Γαλούνη.
Δεν θα πάρει ούτε 20% στις εκλογές ,αν κατέβει βέβαια .

Ανώνυμος είπε...

ρε 225 κόπανε. Και πώς πληρώθηκε το ρεύμα 550 χιλιαδες ευρώ ρέ κόπανε και το φόδσα ρε αρχικόπανε.

Ανώνυμος είπε...

Καλοπαιδο 2:25 τα λεφτά ΜΌΝΟ ΣΤΑ ΈΡΓΑ ΠΆΝΕ. ΠΟΤΈ ΕΙΧΕΣ ΝΕΡΌ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΣΟΥ 1 ΧΡΌΝΟ ΣΥΝΈΧΕΙΑ; ΑΥΤΌ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΊ. ΌΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΠΆΜΕ ΜΌΝΟ ΣΤΟΘΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΌΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΈΟΝ ΔΕΝ ΑΝΈΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΆ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΜΟΎΤΡΑ ΝΑ ΓΥΡΊΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΌΛΟΙ ΞΈΡΟΥΝ ΤΙ ΕΊΣΤΕ, ΠΟΥ ΣΑΝ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΓΥΡΙΖΑΤΕ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΑΜΕΊΟ. ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΆ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑΤΊ ΣΕ ΒΛΈΠΩ ΝΑ ΜΑΥΡΙΖΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΊΝΑ.
ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΈΒΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Καλοπαιδο 2:25 μήπως θες να μας πεις μια ςκαι ξέρεις για τα 120,000 ΦΟΣΔΑ και τα 500,000 ΔΕΗ; μήπως θες να μας κάνεις μια ενημερώσει για το που πήγε το 1.200.000 δανειο αν δεν πληρώθηκαν όλα αυτά; θες να μας πεις που είναι τα λεφτά από το νεκροταφείο; τα λεφτά από τα ΑΝΤΙΟΣΤΑΣΙΑ και τις ζημιές νερού που ο Αστακός δεν είχε ΠΟΤΈ ΝΕΡΌ; μήπως θες να μας πεις για τους δρόμους που "φτιάχτηκαν" και μέσα σε 2 χρόνια έπεσαν; ΠΌΣΑ ΝΑ ΦΤΙΆΞΟΥΝ ΜΈΣΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΆ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΊΟ ΜΕΊΟΝ ΚΑΙ ΧΡΈΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΤΑΚΙΑ ΣΧΕΔΟΝ 2.000.000?

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην πάνε στα έργα .Ούτε οι μισοί που ψήφισαν Τριανταφυλλάκη δεν πιστεύουν με την βιομηχανία απευθείας αναθέσεων με δήθεν προσφορές ,πως πάνε στα έργα .
Το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο .
Και για αυτό ο λαός το 23 θα σας ανταμείψει ανάλογα .
Έχετε να φάτε μαύρο και όχι μόνο .
Τα ενόχλησες τα παιδιά τα Τριανταφυλλάκια Χρηστάρα.
Γιατί είσαι τόσο σκληρός και άκαρδος .
Δεν βλέπεις τον πόνο της μοναξιάς τους μόλις δυο χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους ,που έχουν μείνει τρεις και ο κούκος .

Ανώνυμος είπε...

9:28 δεν ψάχνουν τα τριανταφυλλακια χορηγό να τους χαρτζιλικωσει για να κάνουν εκλογές; λάθος κάνω; εσείς ψάχνεστε να πιάσετε κορόιδο- χορηγό για να του τα φάτε πάλι και να κατεβείτε εκλογές. Έχει βουηξει ο Αστακός. Όλοι σας περιμένετε να ξεκινήσει να δίνει χιλιάρικα. Τέτοιοι είστε. Γι αυτό δεν ακούγετε αχνά. Γιατί μόνοι σας χωρίς να πληρώσετε για ψήφους είστε ανύπαρκτοι. Και ο Χρήστος χωρίς χορηγό μαζί με τον βελουτσα θα ήταν μούγκα στη στρουγκα. Παρακαλώ να ανέβει.....

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 9:28 δεν μας απάντησες στα ερωτηματα. Τα υπόλοιπα είναι δικα σου. Έχεις να μας πεις κάτι για τα 120,000 του ΦΟΣΔΑ για τα 500,000 της ΔΕΗ για τον 1.200. 000 δάνειο και για τα 2.000.000 χρέη από ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΉ ΜΈΣΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΕ ΑΠΛΉ ΒΕΒΑΊΩΣΗ-ΥΠΕΎΘΥΝΗ ΔΉΛΩΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ;
Αυτά στα έκαναν τα Τριανταφυλλακια;ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. Στα έκανε ο Γαλούνης και Σία Ε. Ε. Αλλά τι σε νοιάζει εσένα. Τότε δεν δούλευες και είχες τις τσέπες γεμάτες. Οπότε αν βρεις κάτι σοβαρό να μας πεις απαντά. Αλλιώς κάτσε σπίτι σου να περιμένεις να πληρώσεις αυτά που πήρες.

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΣΤΟ, "" ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ "".
ΝΕΟ ΠΑΙΔΊ, ΜΠΡΑΒΟ.!
ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ, ΘΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΞΗΣ:
ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΆΕΙ ΕΝΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΝΑ ΕΡΓΟ, ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ " ΠΟΥ ΛΕΜΕ " ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΚΠΑΙΡΕΩΣΗ ΤΟΥ.!!
ΑΠΌ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ 'ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ...
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Κ. ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΑΠ'Ο ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ;
Υ. Γ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

όσοι επιχειρήσουν να εξαγοράσουν συνειδήσεις κσι ψηφους το 23
ας γνωριζουν ότι : εκτός του του οτι θα χάσουν την δημοτική εκλογη το 23
θα χάσουν και τα λεφτά τους.
<< Οι καλοί λογαρισσμοι κάνουν κσι καλούς φίλους >>

Ανώνυμος είπε...

Η ανεξάρτητη και προοδευτική δημοτική παράταξη
του δήμου μας : 《 Συμπολιτεία Ξηρομεριτών 》 θεωρεί κάθε διαφορετική ή
ακόμα και αντίθετη άποψη που διατυπώνεται ή ακούγεται σεβαστή.
θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω και ως απλός υποστηρικτής της δημοτικης παράταξης του δήμου μας: 《 Συμπολιτεία Ξηρομεριτών》 τους διαχειριστές του παρόντος blog :
-εάν είναι σωστός ή μή σωστός κατα την γνώμη σας ο τρόπος που επέλεξε κυρίως ο δήμος μας προκειμένου να κάλυπτονται οι αντικειμενικές αναγκες των υπηρεισιών του δήμου μας και μέσω των ανοιχτών δημοσίων προσκλήσεων και όπως για ενδεικτικό παράδειγμα ήταν πρόσφατα και η εν λόγω ανοιχτή δήμοσια πρόσκληση του δήμου μας.
Φίλοι διαχειριστές του παρόντος blog Καλημέρα σας!

Αστακός 14/9/2021
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτωλ/νίας
Ταχ. Κώδικας: 300 06
Τηλ. 2646360526
Fax: 2646042531
ΠΡΟΣ: Κάθε ενδιαφερόμενο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

Ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια Οικοδομικών Υλικών», με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Το κριτήριο κατακύρωσης της υπηρεσίας είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάση τιμής (χαμηλότερη τιμή).
Για την ανωτέρω προμήθεια έχει συνταχθεί η με αριθμό 65/2021 μελέτη του Δήμου Ξηρομέρου, συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού 13.499,76 € συμπεριλαμβανόμενου Φ.Π.Α. 24%.
Παρακαλούμε όπως εκδηλώσετε ενδιαφέρον με σχετική έγγραφη οικονομική προσφορά, έως την Τρίτη 21/9/2021 και ώρα 14:00, στο πρωτόκολλο του Δήμου στη Δ/νση: Δημαρχείο Ξηρομέρου, Αστακός Αιτωλοακαρνανίας Τ.Κ. 30006. www.dimosxiromerou.gr / email: info@dimosxiromerou.gr

Επισυνάπτονται όλα τα σχετικά έντυπα:

Download this file (Έντυπο Οικ Προσφοράς.doc)Έντυπο Οικ Προσφοράς.doc 68 kB
Download this file (Πρόσκληση ΑΔΑΜ Μελέτη Προμήθεια Οικοδομικών Υλικών signed.pdf)Πρόσκληση ΑΔΑΜ Μελέτη Προμήθεια Οικοδομικών Υλικών signed.pdf 953 kB
Download this file (ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙ ΠΟΙΝΙΚΟΥ.doc)ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙ ΠΟΙΝΙΚΟΥ.doc 45 kB
Download this file (ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΟΡΩΝ ΜΕΛΕΤΗΣ.doc)ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΟΡΩΝ ΜΕΛΕΤΗΣ.doc 47 kB
Download this file (ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.doc)ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.