Ροή Αναρτήσεων

Αγρίνιο: Παρίστανε τον λογιστή για να αποσπάσει χρήματα από εργαζόμενους στην εστίασηΣυγκεκριμένα, άνδρας προσποιούμενος τον λογιστή κάλεσε κατάστημα εστίασης του Αγρινίου αναφέροντας στην ιδιοκτήτρια ότι υπάρχει ένα παλιό τιμολόγιο που αφορούσε την επιστροφή χρημάτων στο λογαριασμό της. Ζήτησε αριθμό λογαριασμού και στοιχεία ώστε να προχωρήσει δήθεν στην κατάθεση του ποσού, περίπου 200 ευρώ.

Η γυναίκα υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά καθώς δεν αναγνώρισε την φωνή του και ανέφερε ότι η λογίστριά της γνωρίζει τα στοιχεία της. Ο «λογιστής» σχολίασε το θέμα της φωνής του… σημειώνοντας ότι η μάσκα αλλοιώνει τη χροιά της! Θρασύτατα, ζήτησε λογαριασμό από άλλη τράπεζα ενώ σε ερώτηση για το λογιστικό γραφείο τα… «μασούσε».

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, η γυναίκα έκλεισε το τηλέφωνο και επικοινώνησε με την λογίστριά της, η οποία της είπε ότι δεν γνωρίζει το παραμικρό από αυτή την ιστορία. Ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία και έδωσε τα στοιχεία της κλήσης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν δύο παρόμοια περιστατικά απάτης την ίδια μέρα στο Αγρίνιο που αφορούσαν επίσης εργαζόμενους στην εστίαση

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.