Ροή Αναρτήσεων

Αστακός: Μια εποικοδομητικη αγωνιστική συνάντηση Ταεκβοντο πραγματοποιηθηκε το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 στις εγκαταστάσεις του Κενταυρου.

                         

Καλεσμένοι στην πόλη μας αυτή την φορά οι φιλικοί και αξιόλογοι σύλλογοι ΤΙΤΟΡΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ..

Ήταν ακόμη ένα όμορφο Σάββατο αφιερωμένο για την βελτίωση και εξέλιξη των αθλητών μας..!

Μετά την λήξη της αγωνιστικής συνάντησης διεξήχθησαν και οι συμπληρωματικες προαγωγικες εξετάσεις Ζωνών για όσους αθλητές λόγω δυσκολιών δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν στις εξετάσεις που είχαν προηγηθεί τον προηγούμενο μήνα..

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Δασκάλους ΛΙΑΜΕΤΗ ΣΩΤΉΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΙΏΤΗ ΧΡΉΣΤΟ Για την καθοδήγηση των αθλητών κατά τις εξετάσεις και την γενικότερη συνεργασία, καθώς και την βοήθεια που πρόσφεραν στους αθλητές μας κατά την διαδικασία της αγωνιστικής συνάντησης..!!

Συγχαρητήρια στους αθλητές που εξετάστηκαν για την άψογη εικόνα, και την απόδοση τους, καθώς και σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές για την αφοσίωση και το αγωνιστικό τους επίπεδο..

Με στόχο την συνεχή εξέλιξη, καταρτιση και επιμόρφωση των αθλητών μας ήδη έχουμε ετοιμάσει το πλάνο μας για το 2022 το οποίο περιλαμβάνει τόσο εκδηλώσεις στην πόλη μας όσο και σε διάφορες πόλεις.. Ο πρώτος αγωνιστικός μας σταθμός θα είναι η πόλη των Ιωαννίνων την 26 και 27 Φεβρουαρίου όπου θα πραγματοποιήσουμε προπονητική συνάντηση καλεσμένοι ΤΟΥ ΑΣ ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΊΝΩΝ..!!

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ : " ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ"..









Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.