Ροή Αναρτήσεων

Πάνος Πετρονικολός: ΤΟΠΙΚΟ ALERT: ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΧΩΡΙΟΥ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ!

 


Εξαφανίσθηκε χωριό ανάμεσα στο Μαχαιρά και στο Καραϊσκάκη του Δήμου Ξηρομέρου. Ονομάζετε Βασιλόπουλο ,την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε τα καλά του και ήταν ευδιάθετο .

Είχε σώας τα φρένα και δεν υπήρχε λόγος να εξαφανισθεί. Το αναζητούν οι κάτοικοι του και τα ποιο κοντινά του πρόσωπα που το αγαπούν και αγωνιούν για την κατάσταση του. 


Τους λόγους της εξαφάνισης ίσως να τους ξέρουν στο Δημαρχείο και ειδικά η Δημοτική αρχή του Δήμου Ξηρομέρου που το είδε για τελευταία φορά πριν τρία σχεδόν  χρόνια στις Δημοτικές εκλογές όταν και διασκέδαζαν μαζί λόγο της εκλογικής της νίκης. 

Έκτοτε κανείς δεν ξέρει για το χωριό κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί του και μάλλον δεν του έδιναν και πολύ σημασία .Η περίπτωση το χωριό να έφυγε για άλλον Δήμο αποκλείεται από τους ειδικούς…


Γιατί όμως το χωριό εξαφανίσθηκε; 

Ποιος ή ποιοι ευθύνονται για την εξαφάνιση; Ας δούμε λίγο τα γεγονότα. 

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ξηρομέρου όταν εκλέχθηκε πριν  τρία χρόνια, για να γίνει αρεστή και να εξασφαλίσει τη στήριξη των κατοίκων έταξε και έδωσε όσα ήθελαν να ακούσουν και να λάβουν οι υποψήφιοι ψηφοφόροι. 


Κάθε χρόνο στο τεχνικό πρόγραμμα και στον προϋπολογισμό του Δήμου, ως έργα προς υλοποίηση ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται έργα αναγκαία   για το χωριό μας όπως: αντιπλημμυρικά έργα στο ρέμα της Παναγίας , αγροτοκτηνοτροφικοί δρόμοι, καθαριότητα, διαμόρφωση της πλατείας ,ασφαλτοστρώσεις δρόμων ,διάνοιξη νέων δρόμων, διευθέτηση των παροχών ύδρευσης, δρόμος προς το ιστορικό μοναστήρι των Αγίων Ταξιαρχών, δρόμος προς παλιό χωριό, ασφαλτόστρωση δρόμου προς το κοιμητήριο, διάνοιξη χειμάρρων ,διαμόρφωση του κτηρίου του κοινοτικού καταστήματος ,διευθέτηση του προβλήματος μα τα απόνερα που χύνονται στον κεντρικό δρόμο από τους βόθρους που υπερχειλίζουν και άλλα πολλά…..

Μήπως αυτό λέγετε κοροϊδία των κατοίκων ; 

Μήπως απαξίωση του χωριού; 

Μήπως αλητεία; 

Μήπως μας θεωρούν εύκολους; 

Μήπως μας θεωρούν δεδομένους;

 Μήπως δεν μας υπολογίζουν;

 Μήπως δεν ξέρουν ότι το χωριό ανήκει στο δήμο τους;

 Όπως και να λέγετε όπως και να θελήσουν να το ονομάσουν η πραγματικότητα είναι αδιάψευστη. 

Στο χωριό μας η Δημοτική Αρχή ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ, ΣΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 4.000€,ενώ του στέρησε έργα απολύτως απαραίτητα για την καθημερινότητα των συγχωριανών μου… 

Σημ. Νεότερα στοιχεία που μιλούν για συνευθυνη και  συνενοχή των  « γνωστών  και μη εξαιρετέων»   λαλίστατων  συγχωριανών  επί παντός θέματος , ΜΟΥΓΚΟΘΟΔΩΡΩΝ  όμως   στα όσα διαδραματίζονται από τη Δημοτική Αρχή  σε βάρος του χωριού μας  ελέγχονται ως ανακριβή… 

Οι έρευνες συνεχίζονται…

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.