Ροή Αναρτήσεων

Μεγάλη Επιτυχία για τον Κενταυρο στο ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ανδρών - Γυναικών..!

                      

Μεγάλη Επιτυχία για τον Κενταυρο στο ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ανδρών - Γυναικών..!

3η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΆΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΠΑΠΑΖΩΗ ΔΈΣΠΟΙΝΑ..!!

Η Αθλήτρια του Κενταύρου συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη σήμερα Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 στην Χαλκίδα, και αν και μικρότερη ηλικιακά κατάφερε να ανέβει στο βάθρο κατακτώντας την 3η θέση στην Ελλάδα στην κατηγορία της.

Την αθλήτρια καθοδηγησε στο πρωτάθλημα ο Δάσκαλος του ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΊΝΩΝ φίλος και συνεργάτης του Κενταύρου ΜΙΜΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την συμβολή του στην επιτυχία.. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου σημαίνει αυτόματα και την μοριοδοτηση της αθλήτριας για την εισαγωγή της στα πανεπιστημιακα ιδρύματα της χώρας. Μέσα σε διάστημα τριών μηνών είναι η δεύτερη αθλήτρια του Κενταύρου μετά την Μαυριακα Παναγιώτα του Χρήστου που κατακτά την μοριοδοτηση και πανελλήνιο Μετάλλιο..!!

Αύριο Παρασκευή αναχωρεί και η υπόλοιπη αποστολή του Κενταύρου για την Χαλκίδα απαρτιζομενη εκτός από την Δέσποινα που θα ξανά αγωνιστεί, από άλλους οχτώ αθλητές οι οποίοι θα συμμετέχουν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος με σκοπό και πάλι την διάκριση..

Καλο Ταξίδι.. Καλη Επιτυχία..





Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.