Ροή Αναρτήσεων

Βασιλόπουλο Ξηρομέρου:Νέα πρωτοτυπία επιδιόρθωσης της άσφαλτοτάπητα με γέμισμα με ...άμμο !!

Παρεμβάσεις είχαμε σήμερα από μηχανήματα του Δήμου Ξηρομέρου στο δρόμο προς το Νεκροταφείο της Τ.Κ. Βασιλόπουλου .Ο δρόμος ήταν σε πολύ κακή κατάσταση ελλοχεύοντας πολύ σοβαρούς κίνδυνους για τους διερχόμενους οδηγούς .



Έτσι η Δημοτική Αρχή μετά από έκκληση της Τοπικής Κοινότητας επέλεξε ως πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο επιδιόρθωσης του ασφαλτοτάπητα το γέμισμα με ...άμμο !! 



Δυστυχώς παρότι υπάρχουν τα χρήματα 500.000 ευρώ στα ταμεία του Δήμου για αποκατάσταση των δρόμων από ζημιές που προκλήθηκαν από τις θεομηνίες, οι τοπικές κοινότητες δεν έχουν λαμβάνειν ,καθώς η Δημοτική Αρχή προορίζει τα χρήματα για άλλους σκοπούς, και προσπαθεί με ευκαιριακά μπαλώματα να επιλύσει προβλήματα.
Ας ελπίζουμε στην άμεση και ορθή αποκατάσταση πριν συμβεί κάποιο ατύχημα ιδιαίτερα σε κάποιο διερχόμενο δικυκλιστή. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν φοβόμαστε, θα το κανετε εσείς να συμβεί το ατύχημα. Έχετε το Λιακο μπροστάρη να σας τα μάθει τα κόλπα.....

Ανώνυμος είπε...

Εδώ βλέπουμε ένα δρόμο που είχε κάνει άσφαλτο ο Πυθαγόρας όταν βγήκε πρώτη φορά δήμαρχος Αστακού δεν είχε ούτε μια λακκούβα τόσα χρόνια... Πέρασαν και ξαναπέρασαν δήμαρχοι και ο δρόμος αυτός θύμωσε που βγήκε ο Τριανταφυλλάκης και είπε να χαλάσει φέτος που βγήκαν τα λεφτά... Στρώσετε τον δρόμο μάρμαρο βρε... Τι περιμένετε? Λευκό παρακαλώ... Και να τον πλένετε να λάμπει... Άντε μπράβο

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.