Ροή Αναρτήσεων

Μόνο πρόβλημα… καρχαρία δεν έχει ο Μύτικας!



Εμφανίστηκε λέει γαλάζιος καρχαρίας (ο γνωστός γλαυκός) στην περιοχή του Μύτικα κι έγινε χαμός στα social media. Τον είπαν ακόμη κι εντελώς “αθώο” τον καημένο τον καρχαρία μερικοί φυσιοδίφες, λες κι αυτό σημαίνει ότι μπορείς να πας να παίξεις μαζί του!

Μην το κάνετε, παιδιά, μπορεί να δαγκώσει!

Το πρόβλημα με τον Μύτικα είναι πως ένας… ξέμπαρκος καρχαρίας ίσως είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να απασχολεί τους ντόπιους και τους επισκέπτες της περιοχής.

Σε μια εποχή που ο τουρισμός αναμένεται να οργιάσει φέτος στην χώρα, ο Μύτικας μοιάζει να έχει αποστερηθεί από την προοπτική των επενδύσεων που θέλουν υποδομές και να έχει μείνει στο γνωστό μοντέλο του τροχόσπιτου, του σχεδόν κάμπινγκ κλπ.

Ανάπτυξη σε ένα μέρος σαν τον Μύτικα χωρίς δίκτυα, αποχέτευση σε άριστη κατάσταση, δρόμους σύγχρονους, σκουπίδια που μαζεύονται όλο τον χρόνο και ελλιμενισμό με όσα παρέχουν οι σύγχρονες μαρίνες, απλά δεν γίνεται.

Βέβαια, στη περιοχή οι πιο δραστήριοι δεν ασχολούνται με αυτά, έχουν άλλα μετερίζια μπροστά τους. Για τα σκουπίδια που πνίγουν το καλοκαίρι τα πιο κρίσιμα σημεία, ο δήμος έχει δεχθεί, προ ετών, ακόμη και δωρεά από ιδιώτη που έδωσε ένα ολοκαίνουριο απορριμματοφόρο.

Όμως για χρόνια δεν χρησιμοποιούνταν για να μην πουν κάποιοι ότι τους εκμαύλισαν τα… ιδιωτικά συμφέροντα! Συχνά “ιδιωτικά συμφέροντα” στα μυαλά κάποιων είναι επιχειρήσεις που δίνουν δουλειά σε εκατοντάδες οικογένειες ντόπιων!

Γνωστά κολλήματα όλα αυτά…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.