Ροή Αναρτήσεων

Μονεμβασιά: Οδηγός σε αμόκ σκόρπισε τρόμο και θάνατο – Δύο νεκροί – Άγρια καταδίωξη με την αστυνομία



Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στην Μονεμβασιά, με έναν οδηγό να παρασέρνει με το όχημά του μία μηχανή με δύο επιβάτες παρασέρνοντας τον έναν από αυτούς για 200 μέτρα σκοτώνοντάς τον και στην συνέχεια επέστρεψε στο σημείο της σύγκρουσης για να παρασύρει και τον δεύτερο για περίπου 150 μέτρα επίσης αφαιρώντας του την ζωή.

Όπως μετέδωσε το ertnews.gr, η σύγκρουση έγινε αντιληπτή και στο σημείο έφτασε η αστυνομία προκειμένου να εμποδίσουν τον αφιονισμένο οδηγό ο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει εμβόλισε με ταχύτητα το περιπολικό της ΕΛΑΣχωρίς ωστόσο ευτυχώς να προκαλέσει τραυματισμούς.

Σύμφωνα με το spartanews.gr, πολίτες της περιοχής ήταν αυτοί που έντρομοι κάλεσαν την άμεσο δράση με τους αστυνομικούς να κάνουν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου τελικά να τον ακινητοποιήσουν. Μάλιστα και ένας πολίτης χρησιμοποίησε το ΙΧ του για να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου που σκορπούσε θάνατο και τρόμο.

Άνθρωποι έντρομοι έτρεχαν να κρυφτούν ανέφερε το spartanews.gr διότι φοβόντουσαν για την ίδια τους την ζωή. Ο οδηγός του οχήματος έχει συλληφθεί και κρατείται ενώ όπως σημείωσε ο αντιδήμαρχος της περιοχής, κ. Χρηστάκος,μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής, ο 50χρονος οδηγός βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ χωρίς να μπορεί να εξηγήσει για ποιον λόγο προέβη σε αυτήν την πράξη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν φαίνεται να υπήρχε κάποια διένεξη μεταξύ του οδηγού και των άτυχων ηλικιωμένων οι οποίοι έχασαν την ζωή τους.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ ο γιος ενός εκ των δύο νεκρών δηλώνει συντετριμμένος χωρίς να μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί. «Τον είχα δει πέντε λεπτά πριν», δήλωσε και συμπλήρωσε πως αμέσως μετά τον βρήκε να κείτεται νεκρός σε κεντρικό σημείο της περιοχής.

«Δεν ξέρω τι είναι αυτός, παλαβός, δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω, μπορεί να έχει μεθύσει, εγώ δούλευα και είδα τον πατέρα μου στον δρόμο», είπε στον ΣΚΑΪ και συμπλήρωσε πως ο οδηγός σε αμόκ τον παρέσυρε για 300 μέτρα. «Δπυλεύω delivery και ήμουν στο σημείο, είδα το σκηνικό μπροστά μου», είπε συγκλονισμένος.

protothema.gr

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.