Ροή Αναρτήσεων

Παναγιώτης Στάικος:Εγώ το 2007 όπως προκύπτει από την φωτογραφία ,είχα όραμα μαζί με τους συνεργάτες μου , να κάνουμε τον Αστακό Μονακό



Εγώ το 2007 όπως προκύπτει από την φωτογραφία ( από την πρώτη χρονιά της θητείας μου κύριε Γιαννέλη , που κατάντησες μια γραφική γλάστρα ), είχα όραμα μαζί με τους συνεργάτες μου , να κάνουμε τον Αστακό Μονακό και όχι τον Δήμο με παντού τα σκατά Τριανταφυλλάκη.

Αλήθεια μήπως είναι δικό σου έργο το Δημοτικό Σχολείο Μύτικα , που εγκαινιάσαμε  πριν λίγες ημέρες ή το Κέντρο Υγείας Μύτικα που εγκαινιάζουμε αύριο ;;;;;

Όσο και να προσπαθήσεις πολιτικέ απατεώνα να υποβαθμίσεις το έργο Στάικου , γιατί στα 10 χιλιόμετρα αγωγού του βιολογικού  βρέθηκαν 10 σωλήνες σπασμένες ( αφού φορέας υλοποίησης του έργου ήταν η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  , επειδή στον Δήμο και στην Νομαρχία δεν υπήρχαν Μηχανικοί με την εμπειρία που απαιτείτο για ένα τόσο μεγάλο έργο και εκείνη είναι υποχρεωμένη να διορθώσει τις όποιες ατέλειες, απλά ματαιοπονείς και δείχνεις το μεγάλο κόμπλεξ σου  απέναντι στον Στάικο.!!!!!

Ρε πολιτικέ απατεώνα είχα να στην κάνω την ερώτηση στον επόμενο προϋπολογισμό, αλλά αφού έπιασες στο βρωμόστομα σου το έργο του Βιολογικού , θα στην κάνω τώρα ;;;;;;

Βρές και πες μας  ποια απόφαση πήρες για την επέκταση – ολοκλήρωση του έργου του  Αστακού, με την οποία θα εξυπηρετούνται όλοι οι κάτοικοι και του υπόλοιπου 40% και έτσι θα είχαν όφελος  γιατί θα μειωνόταν το κόστος για τους πολίτες και στην συνέχεια να γινόταν και επέκταση στο Καραϊσκάκη και το Βασιλόπουλο ;;;;

Τι έκανες;;;;

Θα στο πω  εγώ , αφού δεν το λες εσύ .

Μια απέραντη κουράδα.!!!!!

Έτσι δεν είναι γραφικό ανθρωπάκι κύριε Γιαννέλη ;;;;;;

Θαυμάστε τον ανίκανο πολίτικό απατεώνα , όταν έχει την Μηχανοκίνητη Σκούπα  με τα 100 χιλιάδες ευρώ   , αφού έχει όλους τους αυτοματισμούς μέχρι και κλιματισμό ασφαλώς για να εργάζονται οι εργαζόμενοι με ανθρώπινες συνθήκες , να κάνει ηλιοθεραπεία για πάνω από 6 μήνες έξω από ένα συνεργείο , όπως και τα υπόλοιπα δυόμισι χρόνια έκανε  ηλιοθεραπεία σε ένα οικόπεδο !!!!

Πόσο ανίκανο και αξιοθρήνητο ανθρωπάκι αποδείχθηκες , που σε εγκατέλειψε η πλειοψηφία των συνεργατών σου  .!!!!

Εμείς φέρναμε από την Αθήνα το εξειδικευμένο Service και γινόταν ανελλιπώς, γιατί είχαμε το ταμείο του Δήμου Γεμάτο Χρήματα , αφού δεν κάναμε απευθείας αναθέσεις σε έργα με προϋπολογισμό 500.000 χιλιάδες , που τα μισά έκαναν φτερά και η κοινωνία ξέρει πολύ καλά σε ποιες τσέπες κατέληξαν !!!! 

Ή μήπως νομίζεις ανθρωπάκι πως θα σε βοηθούμε , επειδή ρίχνεις σε ευθεία βολή με την Μπερέτα  , πράγμα που σημαίνει απειλή  , αφού όσοι σε χαρές  ρίχνουν Μπαλωθιές σημαδεύουν στον ουρανό .  Αν νομίζεις πως μας τρόμαξες  και σε φοβηθήκαμε μπορούμε ανά πάσα στιγμή να στην βάλλουμε τη Μπερέτα στον κ@@λο.!!!!!!  

Πριν 48 χρόνια    όταν έγινε η Μεταπολίτευση, οι αναρχικοί έγραφαν στους τοίχους :

Όση ζάχαρη και να ρίξεις στα σκατά  , δεν γίνονται μαρμελάδα.!!!!!!

Όλη την ζάχαρη της Ευρώπης και να ρίξεις επάνω σου , δεν γίνεσαι μαρμελάδα .  

Άντε και βάλε ένα παγκάκι στα Βλυζιανά , που προς τιμή του ο κύριος Νίκος Ζαρκαδούλας  ζήτησε συγνώμη για το λάθος του και η ειλικρινής συγνώμη είναι Αρετή και Αξιοπρέπεια και μετά έλα να συζητήσουμε εκεί στην πλατεία των Βλύζιανών για τα μεγάλα έργα και να πούμε για την συνέπεια Στάικου , αφού σε ενάμισι χρόνο τους είχε πάει το νερό Αρίστης ποιότητας   με μόνο 650.000 ευρώ , γιατί ο Στάικος δεν έκλεψε και δεν το πίστευε κανένας, λέγοντας : 

Νερό στα Βλυζιανά δεν υπήρχε περίπτωση να πάει ,εκτός και αν βρεθεί κανένας τρελός , πράγμα που είχε γίνει και με την ύδρευση  του  Αστακού   .!!!!!  

Αστακός 24/6/2022

Παναγιώτης Στάικος 

Πρώην Δήμαρχος Αστακού ( τρείς τετραετίες ).            







2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κ. Παναγιώτη Στάΐκο προφανώς και έχετε την ελευθέρη δυνατότητα να λέτε την όποια αποψή σας, ακόμα και με το δικό σας χαρακτηριστικό τρόπο. Αλλωστε νομίζω κάνενας χαρακτηρισμός δέν μπορεί να μεταβάλλει την πραγματικότητα.
Πάντως κ. Στάϊκο θα επιμείνω στην πολιτική μου άποψη ότι δέν είναι σωστό να τπάρχουν στον δήμο μας πολιτικές αντιλήψεις πέραν του στοιχειώδους πλαισίου της πολιτικής και κοινωνικής ηθικής.
Καλό σας απόγευμα Κ. Παναγιώτη Στάϊκο
Σπύρος Ν. Γιαννέλης
Αρχοντοχώρι

Ανώνυμος είπε...

Αν είχες λίγο φιλότιμο Γιαννελη μετά την ανάρτηση για την μηχανοκίνητη σκούπα και τις πομπές Τριανταφυλλάκη ,θα πήγαινες να πνιγείς ,αλλά δεν έχεις ίχνος από φιλότιμο και από αξιοπρέπεια .
Βέβαια η άγνοια της λέξης αξιοπρέπεια είναι πρωτίστως προνόμιο του Τριανταφυλλάκη ,με τον οποίο αν πηγαίνατε να πνιγείτε παρέα ,θα ξεβρόμιζε ο τόπος .
Ρε βρωμιαρη είχε άλλος Δήμος εκτός από πρωτεύουσες νομών ,τέτοιες σκούπες .
Ξέρεις τι είσαι για την κοινωνία ;;;;
Ένα παράσιτο που κάποιοι με αδιαφάνεια σε είχαν διορίσει κρατικοδίαιτο κοπρίτη και τώρα μας βγάζεις και γλώσσα .
Παναγιώτης Στάικος
Υ.Γ
Έμεινε λιγότερο από ενάμισυ χρόνο για να σας στείλει ο λαός δον διάβολο και να ξεβρωμίσει ο τόπος .!!!

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.