Ροή Αναρτήσεων

ΤΕΛΕΊΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ ΤΟΥ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΉΣΙ..



Ολοκλήρωσε το στάδιο της προετοιμασίας του ο Κένταυρος το οποίο πραγματοποιήθηκε στο καρπενησι από 19 έως και 24 Αυγούστου 2022 σε ένα από τα καλύτερα Διεθνή καμπ Ταεκβοντο το οποίο διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο αθλητικός Σύλλογος Αίαντας Αγίου Δημητρίου.

Η προπονητική καθοδήγηση έγινε από τον Βέλγο προπονητή gelle vicca

Τον προπονητή της εθνικής του Ιράν galal khodami και τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος Ζηνελη Θεοδώρο. 

Οι αθλητές του Κενταύρου είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί με κορυφαίους αθλητές τόσο από την Ελλάδα όσο και από διάφορες χώρες που συμμετείχαν όπως ΙΡΆΝ-ΔΑΝΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ--

ΒΈΛΓΙΟ-ΤΟΥΡΚΊΑ - ΚΎΠΡΟ κ.α

Οι αθλητές αποκόμισαν τα μέγιστα σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά ταυτόχρονα τους δόθηκε η ευκαιρία να διευρύνουν τον ορίζοντα τους, τις φιλίες τους, τις εμπειρίες τους δεχόμενοι θετικά και διαφορετικά ερεθίσματα. Ευχαριστούμε τον εθνικό προπονητή κύριο Ζηνελη Θεοδώρο για την πρόσκληση Και την άψογη Διοργάνωση, καθώς κσι όλους τους προπονητές για την συνεργασία και την αμμιλα.

Τα μαθήματα και οι εγγραφές για τον κενταυρο ξεκινούν την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου για όλα τα τμήματα, ενώ παράλληλα φέτος ύστερα από συνεργασία και πρόσληψη προπονητή Μαχητικών Αθλημάτων θα λειτουργήσει και τμήμα Μικτών πολεμικών τεχνών και Μαχητικών Αθλημάτων (ΜΜΑ, Μuay Thai, kick, Αθλημάτων πάλης εδάφους) 


 Για πληροφορίες και εγγραφές τηλ. 6951 648726.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΎΠΟΥ

ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ























Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.