Ροή Αναρτήσεων

Παναγιώτης Στάικος: Ρίζανε τον αύλακα μέσα στην Υδρομάστευση του Αγίου Δημητρίου οι ασυνείδητοι της Δημοτικής Αρχής και γέμισαν τον κόσμο του Αστακού με γαστρεντερίτιδες.




Ρίζανε τον αύλακα μέσα στην Υδρομάστευση του Αγίου Δημητρίου οι ασυνείδητοι της Δημοτικής Αρχής με τι κλείσιμο του φράγματος του ΤΟΕΒ Λεσινίου και γέμισαν τον κόσμο του Αστακού με γαστρεντερίτιδες.

Υπάρχει Αστυνομία να ειδοποιήσει την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Υγείας και όχι την επίορκη Διβάρη και την Εισαγγελία , γιατί λείπει ο Δικηγόρος μου και δεν μπορώ αυτές τις ημέρες να καταθέσω μήνυση εναντίον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας στον Άρειο Πάγο για παράβαση καθήκοντος του Εισαγγελέα , γιατί δεν διέταξε κατεπείγουσα ανάκριση , μετά την κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς μου και θέτουν σε κίνδυνο όλοι μαζί την Δημόσια Υγεία .

Αστακός 22/8/2022

Dr . Παναγιώτης Στάικος

Ιατρός





22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απορω πως ειστε ακομα ζωντανοι με ολα αυτα που περνάτε...ο θεος να σας φυλάει...

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή τους .Αυτοί είναι εγκληματίες .

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά χάθηκε εντελώς το φιλότιμο και η υπευθυνότητα σε αυτόν τον Δήμαρχο .

Ανώνυμος είπε...

Προς τον 11: 24 μ.μ. εσύ μπορεί να συμφωνείς με τον κ. Στάϊκο.
οι τρείς εναπομείναντες νύν δημοτικοί συμβουλοι της δημοτικής παρατάξεως: << Αναζωογόνηση Ξηρομέρου >>
συμφωνούν τον τρόπο που πολιτεύεται ο κ. Στάϊκος και απο 1/9/2019 ?

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη ο Δήμαρχος Ξηρομέρου γιατί δεν βγάζει κάποια ανακοίνωση να μας πει τι συμβαίνει ;;;

Το μόνο που κάνει να βγαίνει πρώτος πρώτος στις πολιτιστικές εκδήλωσεις σε φωτογραφίες !!!

Ανώνυμος είπε...

Μα με συμφωνία του Δήμαρχου και του υδρονομέα του ΤΟΕΒ έκλεισαν οι πόρτες του φράγματος και μπαίνει μέσα στην υδρομάστευση το νερό του αύλακα .
Ο Δήμαρχος αυτό το κάνει γαργάρα .

Ανώνυμος είπε...

απαντησε ο δημαρχος στο τελευταιο δημοτικο συμβουλιο στις ανοησιες και στις κακοηθιες

Γιάννης Καρναβάς είπε...

Φίλε μου 6:22 μ.μ. τι είναι αυτά πού επικαλείσαι ?? Τι σημασία έχει τι είπε ο Δήμαρχος στο Θεσμοθετημένο και Αρμόδιο όργανο του Δήμου ?? Καμμία ,,Ολη η ουσία είναι το τί λένε οι Ανώνυμοι και ο Επόνυμος εδω στα σόσιαλ μίντια ...Τά υπόλοιπα είναι για κατανάλωση.....Αχ έρμε και ταυτόχρονα τυχερούλη Εισαγγελέα Υπηρεσίας,,να καμ κόνσμα το δικηγόρο του αρχηγου της ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ , που ήτανε διακοπές και γλύρτωσες τη μήνυση...γιατι σ έβλεπα στό κελι τριάντα τρία να τον εκλειπαρείς να αποσύρει τις κατηγορίες εναντίον σου , για ελλειπή άσκηση καθηκόντος.....Αυτά ......Και νομικός ο αρχηγός της ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ αντιπολίτευσης του Δήμου Ξηρομέρου ...!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε καραγκιόζη 6:22 τι απάντησε ο πολιτικός απατεώνας σου .
Πες το όνομα μου ξεφτίλα για ένα τόσο σοβαρό θέμα ,για να σε πάω στον αύλακα και να σου βάλω το κεφάλι μέσα ,για να κάνεις μπουρμπουλήθρες και να σε κάνω να πεις μπόλικο από τον αύλακα .
Και εσύ Καρναβά που κρύβεσαι σε ζητάει ο εισαγγελέας για το εμετικό μήνυμα που έστειλες .
Θέλεις να το στείλω στα blogs?

Ε τότε σκασμός .
Παναγιώτης Σταικος

Γιάννης Καρναβάς είπε...

Βεβαιότατα Στά'ι'κο να το στείλεις ....Αλλωστε ξέρεις έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης μου απ αυτο το σχόλιο....Εγω δεν θα σου κανω τη χάρη να κοινοποιήσω δικά σου ,,Οταν με βρεί ο Εισαγγελέας θα του τα παρουσιάσω.../Απλώς να εύχεσαι να είναι ...μετα τις εκλογές , να έχουμε δικαστικη απόφαση, γιατί αν είναι πρίν, και αποφασίσεις να κριθείς ξανά απ το λαό του Ξηρομέρου.....αστα να πάνε
Καλό σου γιόμα Τέως Δήμαρχε ΑΣΤΑΚΟΎ

Ανώνυμος είπε...

Άντε κρύψου όπως έχεις μάθει και άσε το τέως ,γιατί το 23 θα το πιεις το πικρό ποτήρι Καρναβά ,όταν θα με δεις Δήμαρχο . Αυτά να τα πεις εκεί που ξέρουν καλά στην Κανδήλα και στην πιάτσα της Νίκαιας και του Πειραιά τον βίο και την πολιτεία σου
Κανένα διάλογο μαζί σου γιατί χαλάω το σάλιο μου.
Δεν θέλω ούτε ευχές για καλό μου γιομα από εσένα ούτε να σε ακούω .
Κατάλαβες .
Εσυ κοιτά να πληρώνεις τις επιταγές σου και άσε εμένα να κάνω ότι απολαμβάνω .
Κατάλαβες ;
Γιατί αν δεν κατάλαβες έλα να στα πω στην πλατεία της Κανδήλας
Παναγιώτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

κ. Παναγιώτη Στάΐκο είναι αυτά λόγια απο υποψήφιο δήμαρχο και επιστήμονα ?
σύνελθε κ. Στάΐκο σύνελθε.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε 6:19 ο Παναγιώτης Στάικος έχει δώσει εξετάσεις ως Δήμαρχος , άνθρωπος , οικογενειάρχης και επιστήμονας και η κοινωνία με έχει αγκαλιάσει με εκτίμηση και αγάπη , γιατί είμαι αυθεντικός , κοινωνικά ευαίσθητος και με καθαρά χέρια και μπορείτε να έρθετε όποια μέρα θέλετε, για να το διαπιστώσετε με τα μάτια σας στο Ιατρείο μου , σε αντίθεση με τον κύριο Τριανταφυλλάκη, τον οποίο μέσα στο Κέντρο Υγείας , όταν υπήρχε το μέσον του 5ευρου , που πολίτης από τον Αετό , αφού τον ενέπαιζε, του πέταξε το πεντάευρο στα μούτρα και τον αποκάλεσε σκουπίδι .!!!!
Γι αυτό οι παραινέσεις σας στέλνονται σε λάθος Διεύθυνση, αφού εγώ έγραψα με το ίδιο μου το αίμα αξιοπρέπεια ή θάνατος .!!!!
Εγώ δεν σέρνομαι σαν σκουλήκι στο χώμα, όπως κάποιοι άλλοι.!!!
Με σεβασμό και αξιοπρέπεια .
Dr. Παναγιώτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

κ Παγαγιώτη Στάϊκο
έαν σε πάρει ο κ. Πανταζής ή ο κ Γαλούνης
για υποψήφιο δημοτικό συμβουλο στον συνδυασμό τους
θα χρεωθούν πολιτικά ότι γράφεις κ. Στάϊκο στα τοπικά blog


Ανώνυμος είπε...

κ. Παναγιώτη Στάϊκο κανένας μας απο εμάς τους απλούς ανθρώπους στο δήμο μας
δέν μπορεί και δέν πρέπει νομιζω, να αμφισβητεί , επιστημονικες ιδιότητες συμπολιτών μας, και όπως ειστε εσείς κ Σταΐκο επιστήμονας της Ιατρικής και με δεκαετίες στο χώρο της Ιατρικής επιστήμης.
Οπως και άλλοι συμπολίτες μας διαπρέπουν σε άλλες Επιστήμες, των Τεχνών , των Καλών Τεχνών και σε άλλους παρα πολλούς τομείς της κοινωνιας μας.
Ομως εσείς κ Στάίκο αξιολογείστε καί για το ότι ειστε και δημόσιο πολιτικό πρόσωπο αφού είστε επικεφαλής δημοτικής παραταξης στον δήμο μας και υποψήφιος δήμαρχος.
Κσι σημασία νομίζω δέν εχει τόσο πώς αξιολογείτε εσείς κ Στάϊκο τον πολιτικό σας εαυτό , αλλά πώς αξιολογεί πολιτικα-τους πολιτικούς του δήμου μας, η κοινωνία του δήμου μας.

Γιάννης Καρναβάς είπε...

Και μου απαντεί ο Τέως Δήμαρχος Αστακού....'''Κανένα διάλογο μαζί σου γιατί χαλάω το σάλιο μου........Καλά μωρ πιδιά ακόμα κι στουν υπουλουγιστή μη τ γλώσσα γράφ >>> που-πούι

Ανώνυμος είπε...

Κ. ΣΤΑΪΚΟ καλά είναι όλα αυτά που λές
ότι έχεις : << Δήμαρχος , άνθρωπος , οικογενειάρχης και επιστήμονας και η κοινωνία με έχει αγκαλιάσει με εκτίμηση και αγάπη >>
αλλά θα πρέπει και εσύ κ Σταϊκο να αγκαλιάσεις την κοινωνία.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Γιάννη Καρναβά μια αγκαλιά με τον κ Παναγιώτη Σταϊκο δέν νομίζω να μήν σας ωφελεί.
Εμπρός λοιπόν αγκαλιαστείτε.

Γιάννης Καρναβάς είπε...

Φίλτατέ μου 26 Αυγούστου 2022 - 12:33 μ.μ..Σέβομαι την προτροπή σου , και την πρόθεσή σου , ομως δέν συνιθίζω να συναναστρέφομαι , πολλοίς δε περοισσότερο να εναγκαλίζομαι με χαρακτήρες που ΔΕΝ εχουν οριο και κανέναν φραγμο....ο Τέως Δήμαρχος Αστακού,,,ειναι το απολυτο δείγμα χαρακτήρα ,,,,,( δεν μ ενδιαφέρει η Ιατρική του ιδιότητα κι δεν τον έκρινα ποτέ γι αυτό, ούτε ως οικογενειάρχη ) Θεαθινίστικης ύπαρξης, με έντονες παραληρητικές συμπεριφορές ,οι οποίες όταν βρούν αντίσταση, γίνονται χυδαίες και υποτιμητικές για ανθρώπινο νου....Αν τον παρακολουθείς ή το ξέρεις χρόνια ( Εγώ δεν τον γνωρίζω καθόλου , η όλη μου γνώση περί του χαρακτήρα του , αντλείται μέσα απ την Παρουσία του στα γραπτά μίντια) Θά έπρεπε να γνωρίζεις ότι διαρκώς απειλει , υβρίζει , συκοφαντεί, και λιδορεί, όποιν έχει διαφορετική άποψη..Οχι λοιπόν μέ απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον εαυτό μου και τον τόπο μου δέν θα επιτρέψω να μένω αμέτοχος , και Ανώνυμος ( δεν υπήρξα ποτέ κουκουλοφόρος πλητρολογάς ), έχει τύχη στην τύχη του Ξηρομέρου, δεν μπορεί ένας άνθρωπος πού αδυνατεί να ελέγξει τις αντιδράσεις του να διαχειρηστεί το αύριο ενός τόπου ,..Ας μείνει αδέκαστος στην υπηρεσία του όρκου του στόν Ιπποκράτη, και εγω δέν θα ασχοληθώ ποτέ μαζι του , όπως δεν είχα ασχοληθεί , όσο η δράση του περιοριζόταν στά όρια του Δήμου Αστακού ....Αν έχετε ακόμα εντύπωση ότι υπερβάλλω, δείτε τις μιντιακές του αντιδράσεις και τίς πρακτικές του , προκειμένου να αντλήσει δημοσιότητα....Λυπάμε φίλε μου ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ ΑΣΤΑΚΟΥ ...ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΟΥ ΑΓΩΓΗ...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Γιάννη επειδή έτυχε να ξέρω και εσένα και τον κ.Στάϊκο, νομίζω ότι μπορούμε τουλάχιστον,να θεωρήσουμε τις όποιες διαφωνίες, ως περισσότερο στιγμιαίες εκφράσεις που προέρχονται, μέσα στην ροή των σχολίων μας και οχι τόσο, ως εδραιωμένες πεποιθήσεις.

Γιάννης Καρναβάς είπε...

Φίλτατε μου γνωστέ -Αγνωστε.... Ο άνθρωπος που μεταλλάσει τον πληγωμένο εγω'ι'σμό και την πικρία του σε όπλο εκδικησης , κακεντρέχειας, συκοφάντησης , απειλών και ύβρεων, Δεν μπορεί να ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΊΣ ΠΟΤΕ......Αυτός είναι ο Τέως Κοινοτάρχης και δήμαρχος Αστακού....Αν ανατρέξεις στα λεγόμενα του θα το διακρίνεις παντού...Εγώ φίλε μου αδυνατώ να αγκαλιάσω φίδι, πολλοίς δε περισσότερο οχιές διμούτσουνες....

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Γιάννη νομίζω δέν κοστίζει τίποτα να κρατάμε έστω και ως πιθανότητα, να είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα, στις εκτιμήσεις μας γενικά .
Τα ξαναλέμε εδω στο Φιλόξενο τοπικό μας blog και καλό απόγευμα.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.