Ροή Αναρτήσεων

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ : Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Κυριακή λίγο μετά τις 18:15 στον δρόμο Μύτικα-Αγρίνιο και συγκεκριμένα στο τέλος του χωριού Βασιλόπουλο.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Κυριακή λίγο μετά τις 18:15 στον δρόμο Μύτικα-Αγρίνιο και συγκεκριμένα στο τέλος του χωριού Βασιλόπουλο.



Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε όταν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με κατεύθυνση το Αγρίνιο, για να προφυλαχτεί από άλλο Ι.Χ. μεγάλου κυβισμού όχημα που το προσπέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, πήγε λίγο πιο δεξιά της πορείας του.

Το οδόστρωμα(φωτό) είναι κομμένο στο σημείο και όχι μόνο, με αποτέλεσμα το δεξιά εμπρόσθιο λάστιχο να σκιστεί. Η οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος προς στα αριστερά και για να μην πέσει σε γκρεμό-ρέμα που υπάρχει στο σημείο, έκοψε δεξιά το τιμόνι με αποτέλεσμα το όχημα να τουμπάρει.

Ευτυχώς φορούσε ζώνη ασφαλείας η οποία και την συγκράτησε. Η ίδια έχοντας τις αισθήσεις της και την ψυχραιμία της, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, κάλεσε αρχικά την Αστυνομία δύο φορές αλλά χωρίς ανταπόκριση και στην συνέχεια πραγματοποίησε κλήση στο ΕΚΑΒ όπου η εξυπηρέτηση ήταν άμεση με οδηγίες από το τηλεφωνικό κέντρο.

Διερχόμενα οχήματα σταμάτησαν και βοήθησαν την εγκλωβισμένη οδηγό, μάλιστα της έκοψαν και την ζώνη και κάλεσαν το 112. Επίσης κλήθηκε και η γιατρός του Αστακού η οποία άμεσα έφτασε στο σημείο προσέφερε τις πρώτες βοήθειες, κάλεσε ξανά την Αστυνομία και παρέμεινε κοντά στην 32χρονη οδηγό μέχρι που έφτασε οικείο της πρόσωπο, την παρέβαλε και την μετέφερε στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου και εκεί της έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

Η οδηγός είναι καλά στην υγεία της έχοντας μώλωπες και εκδορές μόνο.



Να σημειώσουμε πως στο σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο υπάρχει ένα μικρό εκκλησάκι της Παναγίας της Οδηγήτριας. Καλό θα ήταν ένα κεράκι να το ανάψει η 32χρονη κάποια στιγμή.




Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.