Ροή Αναρτήσεων

Πρωτιά Θανάση Παπαθανάση στις εκλογές του Φαρμακευτικού Συλλόγου ΑιτωλοακαρνανίαςΠρωτιά του Θανάση Παπαθανάση Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου στις Αρχαιρεσίες του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας.......


Οι συνδυασμοί για την Αντιπροσωπεία στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο έλαβαν:


Παπαθανάσης Θανάσης 44 ψήφοι


Πετρόπουλος Πέτρος 21 ψήφοι


Πανταζής Γιώργος 19 ψήφοι


Εξάλλου πρώτος εξελέγη ο Θανάσης Παπαθανάσης και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου όπου ο συνδυασμός του «Ενωμένοι Φαρμακοποιοί» έλαβε 8 έδρες από τις 9 του Διοικητικού Συμβουλίου. Αναλυτικά έλαβαν:


Παπαθανάσης Θανάσης 40,


Πανταζής Γιώργος 26,


Ασημακόπουλος Δημήτρης 6,


Ραπτάκης Μιχάλης 5,


Πανουκλιάς Σωτήρης 3, Φώτος Χρήστος 3,


Μουρκούση Μαρία 1,


Μακρυγιώργου Μαρία 1


Μετά την ολοκλήρωση των Αρχαιρεσιών ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε:


«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου για την μεγάλη εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Η ευθύνη μεγάλη αλλά μου δίνουν τη δύναμη να συνεχίσω να τους υπηρετώ και να τους εκπροσωπώ με μεγαλύτερη αφοσίωση και πάθος.
Ο φαρμακοποιός βρίσκεται διαχρονικά δίπλα στους συμπολίτες μας και αποτελεί βασικό πυλώνα στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα της πανδημίας οι φαρμακοποιοί βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή και στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις την κοινωνία. Συνεχίζουμε να εκπαιδεύουμε τους συναδέλφους μας, να εκσυγχρονίζουμε το φαρμακείο και να παρέχουμε σημαντικές υπηρεσίες υγείας. Συνεχίζουμε με κοινωνικές παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες να βρισκόμαστε δίπλα στους πολίτες. Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με τους συλλόγους ασθενών και με όλους τους φορείς. Στόχος μας ένα ανθρωποκεντρικό σύστημα υγείας που θα προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας και ασφάλεια στον πολίτη».

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.