Ροή Αναρτήσεων

Επίσκεψη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ι. Π. Μεσολογγίου στον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνό

 

ΔΕΛΤΙΟΝ  ΤΥΠΟΥ


Επίσκεψη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ι. Π. Μεσολογγίου 

στον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνό


Το τοπικό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο, Μέλη του Δ.Σ., την Προϊσταμένη Νοσηλευτικής και Εθελόντριες δέχθηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023.

Ο Πρόεδρος και η Προϊσταμένη ενημέρωσαν τον Μητροπολίτη κ. Δαμασκηνό για τις εκπαιδευτικές και εθελοντικές δράσεις τους, για την εκπαίδευση εθελοντών νοσηλευτικής και πρώτων βοηθειών του Ε.Ε.Σ., καθώς και για τη λειτουργία του Παρακτίου Σταθμού Πρώτων Βοηθειών στην Τουρλίδα Μεσολογγίου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε για την επίσκεψη και εξέφρασε την επιθυμία συνεργασίας σε κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες υπογραμμίζοντας, ότι όλοι μαζί αγωνιζόμαστε για τον άνθρωπο. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «η Εκκλησία δεν μπορεί να μην επιβραβεύει κάθε εθελοντική προσπάθεια, άλλωστε είναι η κατεξοχήν ακένωτη πηγή εθελοντισμού και αυτός είναι ο πλούτος της όλοι αυτοί οι χιλιάδες άνθρωποι που διακονούν εθελοντικά στο κοινωνικό και ποιμαντικό έργο της Εκκλησίας».


Εκ  του  Γραφείου  Τύπου  και  Επικοινωνίας 

της  Ιεράς  Μητροπόλεως


Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.