Ροή Αναρτήσεων

Γιάννης Λύτρας: Κρούει τον κώδωνα για την αλλαγή ανάπτυξη του Δήμου Ξηρομέρου.(βίντεο)


Γιάννης Λύτρας: Κρούει τον κώδωνα για την αλλαγή ανάπτυξη του Δήμου Ξηρομέρου.


Δείτε το βίντεο

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παλι θε ξεφτιλιστει ο Γεωργουλας αλλα δεν τον πειραζει!! συνηθισμενος ειναι!! γι αυτο κανει και αντιπολιτευση του κωλου!! ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ λεει ο δημος δεν εχει μπει στο προγραμμα!! γιατι εχουν μπει ΟΛΟΙ οι αλλοι Δημοι της ΑΙΤΝΙΑΣ και ξεμεινε απεξω ο δημος Ξηρομερου!! Αντε τραβα σαπερα χαζοπουλι νομιζεις οτι ξεχασαμε τα δικα σου

Ανώνυμος είπε...

Την απάντηση την έδωσε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος πριν ένα μήνα.
Αλλά άμα λείπεις κύριε Γεωργούλα από όλα τα Συμβούλια απλά δεν γνωρίζεις.

https://youtu.be/GaloPeojsfM?t=4968

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιάννης Λύτρας πολύ σωστά αναφέρθηκε στο νέο ΕΣΠΑ και είπε ότι 2 στους 7 Δήμους της Αιτωλοακαρνανίας έχουν ΟΧΕ και θα πρέπει να αποκτήσoυν και όλοι οι υπόλοιποι. Είπε για τον Δήμο Ξηρομέρου δεν γνωρίζω αν έχει κάνει πολλά, λίγα ή τίποτα σε αυτό το θέμα. Δεν γνωρίζω είπε.
Τώρα κάποιοι αντί να ακούνε αυτά που είπε ο άνθρωπος, τα παρουσιάζουν όπως τους βολεύει και βάζουν στο στόμα του λόγια που δεν είπε.
Ποια είναι η αλήθεια?????
Κανένας από τους υπόλοιπους Δήμους δεν έχει ενταχθεί ακόμα αλλά θα ενταχθούν όλοι. Άρα πως έμεινε έξω ο Δήμος Ξηρομέρου? Οι διακινητές fake news μπορούν να μας πουν ένα Δήμο που μπήκε από τους 5? Ποιο το ΦΕΚ?
Ο Δήμος θα ενταχθεί κανονικότατα και το είπε ο Δήμαρχος μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 19 Δεκεμβρίου. Εδώ και ένα μήνα!. Αυτό δεν το άκουσαν φαίνεται μια και από τα Δημοτικά Συμβούλια είναι κοπανατζήδες μονίμως.
Σε λίγες μέρες θα καταπέσει και αυτό το ψέμα τους, που πήραν τις καθαρές δηλώσεις ενός ανθρώπου και τις χρησιμοποιούν κατά πως θέλουν. Μετά την πλαστογραφία στα έγγραφα πλαστογραφία και στις δηλώσεις με ερμηνίες και όνειρα δικά τους.
Δεν έχουν πλαφόν στον αυτοεξεφτελισμό.
Σε λίγες μέρες Θα υπάρξει ανακοίνωση της Περιφέρειας με τον Δήμο Ξηρομέρου εντός και θα πάει και για το ανάλογο ΦΕΚ.
Μήπως θα ζητήσει συγνώμη για τα Fake News που κατά σύστημα και κατ εξακολούθησει διακινεί ο Γεωργούλας?

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.