Ροή Αναρτήσεων

Ραγίζουν καρδιές οι αναρτήσεις της συντρόφου του Ξηρομερίτη μηχανοδηγού που έχασε τη ζωή του
Ανάμεσα στα θύματα που θρηνεί το Πανελλήνιο από την φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη είναι και οι τρεις μηχανοδηγοί, που έχασαν τις ζωές τους εν μέσω εργασίας. Ραγίζουν καρδιές οι αναρτήσεις της συντρόφου του Ξηρομερίτη μηχανοδηγού που έχασε τη ζωή του

Ο 32χρονος Δημήτρης έχασε άδικα τη ζωή του δουλεύοντας στο επιβατικό τρένο που πήγαινε από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη. Πίσω του άφησε τους γονείς του, τον αδερφό του αλλά και την σύντροφό του, Κατερίνα.

Η νεαρή γυναίκα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άντρας της ζωής της «έφυγε» τόσο γρήγορα και δεν βρίσκεται πλέον στο πλευρό της να κάνουν μαζί όνειρα για το κοινό τους μέλλον. Η Κατερίνα ραγίζει καρδιές με τις φωτογραφίες που μοιράστηκε στα social media αγκαλιά με τον Δημήτρη της«Θα είσαι πάντα ο μηχανοδηγός της καρδιάς μου. Σ’ αγαπάω πολύ. Τόσο στοργικός, ο άντρας μου, ο σύντροφός μου, ο καλύτερος μου φίλος. Καλό ταξίδι Δημητράκη μου…» έγραψε η σύντροφος του 32χρονου μηχανολόγου.

Ο φίλος του 32χρονου μηχανοδηγού μίλησε στο T-Live και συγκίνησε με τα λόγια του: «Τα δυσάρεστα νέα τα μάθαμε τις πρωινές ώρες από τους κατοίκους του χωριού και συγγενείς του Δημήτρη. Ταραχτήκαμε όλοι πάρα πολύ.


Από εκείνη τη στιγμή και μετά στο χωριό επικρατεί συγκίνηση. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι και δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε καθόλου. Όλο το χωριό είναι συντετριμμένο. Ο Δημήτρης έχει έναν μικρότερο αδερφό. Οι γονείς του είναι σε άθλια κατάσταση, είμαστε στο πλευρό τους».Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.