Ροή Αναρτήσεων

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΒΒΑΣ: .κ.Βασίλη Σούλα...Ο καθένας έχει τις ευθύνες για τις πράξεις ή τις παραλείψεις του.






κ. Βασίλη Σούλα

Απαντώντας στο σχόλιό σας για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο σας αναφέρω τα εξής: Στην από 7/3/2023 ιδρυτική διακήρυξη αρχών του Δημοτικού μας Συνδυασμού «ΞΗΡΟΜΕΡΟ – Νέα Μέρα – Καθαρά Χέρια» στον οποίο είναι υποψήφιος δήμαρχος αναγράφεται, μεταξύ των άλλων, το εξής: «Ο Δήμαρχος δεν άντεξε στη μεγάλη και ωραία προσπάθεια της Επιτροπής αγώνα ενάντια στην ΠΟΑΥ και παραιτήθηκε με την πρώτη αφορμή και ευκαιρία δημιουργώντας αμφιβολίες για το αν και κατά πόσο, συντάσσεται πραγματικά με τις επιδιώξεις της Επιτροπής ή όχι».

Διευκρινίζω εξ αρχής ότι η παραίτησή του ήταν από την τιμητική θέση του προέδρου της Επιτροπής Αγώνα και όχι από απλό μέλος. Η παραίτησή του είναι ένα πραγματικό γεγονός. Μάλιστα για το θέμα της παραίτησης αυτής συνεδρίασε στις 21/7/2022 η Επιτροπή αγώνα και ομόφωνα ζητήσαμε από τον κ. Δήμαρχο να μην επιμείνει στην παραίτησή του γιατί θα δημιουργηθεί σύγχυση στον κόσμο. Όμως ο ίδιος επέμεινε και έκτοτε η Επιτροπή παραμένει «ακέφαλη».

Για το ίδιο θέμα της παραίτησης έγραψε κι ο έγκριτος δημοσιογράφος Θωμάς Μπαρμπαρούσης ο οποίος μάλιστα με πρότεινε ως πρόεδρο της Επιτροπής. 

Ο ίδιος όμως δεν αποδέχθηκα γιατί εκτιμώ ότι πρόεδρος στην Επιτροπή έπρεπε να είναι ο Δήμαρχος ή κάποιος αντιδήμαρχος.

Έτσι έχουν τα πράγματα και καθένας έχει τις ευθύνες για τις πράξεις ή τις παραλείψεις του.

Στα απαξιωτικά σχόλια που γράφετε στο κείμενο για το πρόσωπό μου δεν χρειάζεται ν’ απαντήσω γιατί δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια και με το γεγονός της παραίτησης.




Με εκτίμηση

Αλέξανδρος Σάββας

τ. Πρόεδρος Εφετών

Υποψήφιος Δήμαρχος

Επικεφαλής του Συνδυασμού

«ΞΗΡΟΜΕΡΟ – Νέα Μέρα – Καθαρά Χέρια»

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.