Ροή Αναρτήσεων

Προσπάθησε να θάψει νεκρή αγελάδα στην παραλία του Μύτικα



E-mail αναγνώστη στο blog MytikasPress.


Πήραμε το παρακάτω e-mail και μία επεξεργασμένη φωτογραφία (δεν είναι στόχος της δημοσίευσης ο συγκεκριμένος άνθρωπος, αλλά η παράλογη πράξη του), από καλούς φίλους και αναγνώστες του Blog μας και το αναδεικνύουμε, όχι για να δυσφημήσουμε τον αγαπημένο και πανέμορφο τόπο μας, αλλά για να επισημάνουμε ότι η πρώτη και σημαντική αλλαγή για να πάμε μπροστά, είναι να αλλάξουμε όλοι εμείς οι κάτοικοι αλλά και συχνοί επισκέπτες, νοοτροπίες και συμπεριφορές.

«Η αυθαιρεσία σε όλο της το μεγαλείο στην παραλία του Μύτικα.

Σήμερα 20.12.23, στις 12:50 μ.μ., προσπάθησε κάποιος να θάψει μεγάλο ζώο (αγελάδα) ψόφιο, στην παραλία Μύτικα, στο σημείο που το καλοκαίρι υπάρχουν ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Υπάρχουν φωτογραφίες και video από κάμερες, που αποδεικνύουν, ότι ο συγκεκριμένος κύριος, μετέφερε το ζώο στην παραλία, ενώ ισχυριζόταν ότι το βρήκε εκεί και ότι του έδωσε κάποιος εντολή να το θάψει στην παραλία.

Στην επισυναπτόμενη φωτογραφία (κρέμεται η ουρά του ζώου), είναι την ώρα που το ξαναφόρτωσε και έφευγε μετά από τις φωνές που του βάλαμε.

Η παραλία φαίνεται θεωρείται από κάποιους κατοίκους σκουπιδότοπος και πετάμε (θάβουμε) ότι θέλουμε.

Η παραλία πρέπει να γίνει τουριστικός προορισμός, με ήπιο φωτισμό και πεζοδρόμηση ώστε οι περιπατητές, που είναι πολλοί το καλοκαίρι, ακόμη και τώρα το χειμώνα, να μην χρειάζεται να ανάβουν τα κινητά τους για να μην πέσουν σε κανένα παρατημένο ιστό ομπρελών (που αφήνουν παραθεριστές για να έχουν την ίδια θέση και το ερχόμενο καλοκαίρι).


Αυτές οι νοοτροπίες θα επιτρέψουν και άλλες ιχθυοκαλλιέργειες!!!


Αυτό πρέπει να τελειώσει και η γενιά που σκέφτεται έτσι, να δώσει την σκυτάλη στις νεότερες γενιές, που σέβονται το περιβάλλον και πίνουν τον καφέ τους με ΧΑΡΤΙΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ.»

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.