Ροή Αναρτήσεων

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ : Η ''μπάλα στην εξέδρα'' για τις απευθείας Αναθέσεις..


Γράφει-Σχολιάζει

ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Τον τελευταίο καιρό γινόμαστε μάρτυρες μιας πρωτόγνωρης αντιπαράθεσης μεταξύ Συμπολίτευσης και Αντιπολίτευσης για το μείζον θέμα των απευθείας αναθέσεων, που ταλανίζει τον Δήμο Ξηρομέρου- τριάντα και πλέον χρόνια- βυθίζει τα οικονομικά του  και προφανώς καθιστά, κάποιους επιτήδειους,  πιο πλούσιους, αλλά φτωχότερους τους Δημότες και, το χειρότερο, αποφέρει υποδεέστερα τα πάσης φύσεως έργα.

Κουραστήκαμε να ακούμε τις αλληλοκατηγορίες και τα σαθρά επιχειρήματα  της κάθε πλευράς ότι ''εμείς τα κάναμε όλα καλά, ενώ εσείς όχι.''

Οι Ξηρομερίτες παρακολουθούν- όσοι πλέον έχουν την υπομονή και το κουράγιο -  άναυδοι  και αδύναμοι να αντιδράσουν στις κοκορομαχίες Συμπολίτευσης και Αντιπολίτευσης.

Κοκορομαχίες που βοηθούν στην  διατήρηση μεν του θέματος, αλλά χωρίς να επιτυγχάνεται ουσιώδες αποτέλεσμα, που δεν μπορεί να είναι άλλο από την πλήρη διαφάνεια  και την τεκμηρίωση με συγκεκριμένα στοιχεία . 

Με απλά λόγια οι κοκορομαχίες λειτουργούν ως άλλοθι για τις δύο αλληλοκατηγορούμενες πλευρές.

Κι όμως το θέμα θα μπορούσε, προ πολλού, να έχει λήξει και είναι στο χέρι Συμπολίτευσης και Αντιπολίτευσης  να συμβεί  αυτό οποιαδήποτε στιγμή.

 Αρκεί να το θέλουν. Αβίαστα, λοιπόν, προκύπτει το ερώτημα: Επιθυμούν ή όχι την διαλεύκανση του θέματος; Εάν ναι, μπορούν άμεσα να το πράξουν. Αν όχι,  επιβαρύνουν την θέση και την εικόνα τους και νομιμοποιούμαστε όλοι εμείς οι Δημότες, να θεωρούμε ''ένοχες'' και τις δύο πλευρές.

Η λύση είναι εύκολη και ασφαλής. Συμπολίτευση και Αντιπολίτευση να συμφωνήσουν για την διερεύνηση του θέματος από Ανεξάρτητο, ή Ανεξάρτητους ορκωτούς λογιστές, που θα λάβουν ειδική εντολή και εξουσιοδότηση να διερευνήσουν αυτό και μόνον και όχι άλλο θέμα.

Και όταν μιλάμε για Ορκωτό λογιστή, προφανώς δεν αναφερόμαστε σε αυτόν , που ορίζει και πληρώνει κάθε φορά ο Δήμος.

Κύριοι της Συμπολίτευσης και Αντιπολίτευσης ''Ιδού η Ρόδος, Ιδού και το πήδημα''. 

Τολμήστε, λοιπόν. Αλλιώς πως θα είστε υπόλογοι στα μάτια των Δημοτών. Δείξτε ότι δεν  φοβάστε κάτι......Αποδείξτε την αθωότητά σας....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μαλιστα
ολοι ιδιοι
αυτος που χρεωσε το δημο με αυτον που τον ξεχρεωσε
αυτος που εστειλε το δημο στα δικαστηρια για χρεη με αυτον που δεν τον εστειλε
αυτος που πηρε δανειο για χρεη με αυτον που δεν πηρε
αυτος που δεν πληρωνε τη δεη και του κοβανε το ρευμα με αυτον που την πληρωνει
αυτος που δεν πληρωνε τα τηλεφωνα στον οτε με αυτον που πληρωνει
αυτος που δεν πληρωνε τα σκουπιδια στο φοσδα με αυτον που πληρωνει
αυτος που δεν πληρωνε τους αντιδημαρχους του με αυτον που τους πληρωνει
αυτος που εκανε εικονικους προυπολογισμους με αυτον που κανει πραγματικους προυπολογισμους

να αποδειξει ο νοικοκυρης στο κλεφτη την αθωοτητα του με κατηγορους ποιους;;;;

που τα ειδες αυτα γραμενα;;;

οχι αλλες ανοησιες

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.