Ροή Αναρτήσεων

Δεν άντεξε… – Με δυο διαφορετικά πρόσωπα στην Ξάνθη


Untitled-1
Τέλος πήρε σήμερα το απόγευμα στην Ξάνθη  το αήττητο σερί των 8 αγωνιστικών για τον Παναιτωλικό. Η Skoda  τον νίκησε με 3-1   και τον ανάγκασε να φύγει για 2ηφορά  φέτος ηττημένος από την Θράκη  όπως είχε γίνει και στον αγώνα με τον Πανθρακικό την 3η αγωνιστική.

Ο Παναιτωλικός  παρουσίασε δυο διαφορετικά πρόσωπα στον αγώνα. Ήταν πολύ καλύτερος στο πρώτο μισό του , όταν  και είχε και τον απόλυτο έλεγχο του , όμως στην επανάληψη δεν κατάφερε ν΄ αντιδράσει στην επιθετικότητα των γηπεδούχων και μοιραία έφυγε χαμένος από το βρεγμένο γήπεδο των Πηγαδίων.
Οι παίκτες του Μάκη Χάβου μπήκαν  αρκετά δυνατά στο ματς και με επιθετικούς προσανατολισμούς παίζοντας με               4-4-2 έδειξαν ότι δεν ήθελαν να έχουν λόγο κομπάρσου στο παιγνίδι. Το πολύ καλό τους πρόσωπο δεν το έχασαν ακομη και όταν οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, κόντρα στην ροη του αγώνα με τον Σολτάνι στο 11΄  (1-0) και είχαν άμεση απάντηση 3΄αργοτερα με φοβερό σουτ του Θεοδωρίδη που έφεραν το ματς στα ίσια (1-1).
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλά οργανωμένοι στην άμυνα τους  με καλά τρεξίματα στον χώρο του κέντρου και  έφτασαν αρκετές φορές απειλητικά στην εστία του  Τσέσμα που είχε πολύ καλή αντίδραση οπότε χρειάστηκε.  Το ημίχρονο τέλειωσε με τον Παναιτωλικό να μην έχει μπορέσει να μετατρέψει την ανωτερότητα του σε σκορ νίκης μιας με βάση την εικόνα του παιγνιδιού την δικαιούνταν απόλυτα.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασιστικά και πίεσαν αρκετά. Ένα αβίαστο λάθος του Μιχάλη Μπακάκη στο 55΄στον χώρο του κέντρου στάθηκε η αφετηρία για το 2ο γκολ της Ξάνθης με πολύ καλό τελείωμα από τον ελπιδοφόρο Πέτρο Μάνταλο . Σχεδόν με την σέντρα του Παναιτωλικού ο Ανρί Καμαρά βρέθηκε φάτσα με μια 2η ισοφάριση για τον Παναιτωλικό , όμως σπατάλησε την πολύ καλή εύκαιρα που είχε η ομάδα του.
Ο Χάβος στην συνέχεια ρίσκαρε και κυνηγώντας ένα ακομη γκολ στο 70΄περασε στον αγώνα τους Μπελόν και Γκόλια θέλοντας να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του αποσύροντας από το ματς τους Μπακάκη και Μελισσά. Έτσι ο Παναιτωλικός   έγινε πιο ευάλωτος αμυντικά και η Ξάνθη έκανε περισσότερες ευκαιρίες , σε μια από αυτές σκόραρε  με τον Σολάρι (3-1) στο 76΄ σβήνοντας  ουσιαστικά τις όποιες ελπίδες των Αγρινιωτών για κάτι καλύτερο .
Το μέχρι σήμερα μεγάλο ατού της ομάδας, η άμυνα της, που είχε δεχτεί μόλις 7 γκολ ήταν το αδύνατο της σημείο , αφού δεν μπόρεσε να έχει απάντηση στις σέντρες που έγιναν στο κέντρο της με στόχο τους επιθετικούς την Ξάνθης οι οποίοι σε αρκετές περιπτώσεις βρέθηκαν αμαρκάριστοι απέναντι από τον Ραφαέλ.
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στους οργανωμένους οπαδούς του Παναιτωλικού τους Guerreros που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας τους ταξιδεύοντος αυθημερόν από την Αθήνα στην ακριτική πόλη της Θράκης.
Για το Παναιτωλικό βέβαια δεν ήρθε η καταστροφή με την σημερινή του ήττα. Εξάλλου αυτή κάποτε θα έρχονταν . Το μεγάλο αήττητο σερί έσπασε , αλλά όφειλε τουλάχιστον να δημιουργήσει χαρακτήρα στην ομάδα και να διώξει τρόπους αντίδρασης.  Αυτό περιμένουμε να το δούμε. Σε κορυφαίο επίπεδο S.L. τα ατομικά λάθη δεν περνούν  χωρίς να τιμωρηθούν .
Επόμενος αντίπαλος για τους Αγρινιώτες είναι ο ανεβασμένος Αστέρας Τρίπολης το ερχόμενο Σάββατο εκτός έδρας.  Ο Παναιτωλικός  ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα έρθει οφείλει να διατηρήσει τις καλές εντυπώσεις που έχει αφήσει μέχρι σήμερα.
agrinionpress

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.