Ροή Αναρτήσεων

Good News για τα Eirinika - To ανερχόμενο αστέρι της Ελληνικής κουζίνας Γιάννης Τόμπας που θριαμβεύει στην Αμερική μου έστειλε την πρώτη του συνταγή - Φριτάτα με σπανάκι και φέτα!


Ζεματίζουμε το σπανάκι με καυτό νερό και το αφήνουμε σε σουρωτύρι να φύγουν όλα τα υγρά


Όταν στραγγίξει το κόβουμε με τα χέρια μας. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το αλάτι και το πιπέρι και προσθέτουμε όλα τα υλικά μας
Σπανάκι, κρεμυδάκια, άνηθο, μέντα και την φέτα τα ανακατεύω όλα μαζί και τα αδειάζω σε καλά λαδομένο ταψί (στρόγγυλο διαμέτρου περίπου 24cm)
Ψήνετε στoyς 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά

Yλικά

- 7 αυγά
- μισό κιλό σπανάκι
- μισό ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- 6 κρεμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 2 κουταλιές της σούπας μέντα ψιλοκομμένη
- 2 κούπες φέτα θριματισμένη
- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
- αλάτι,πιπέρι

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.