Ροή Αναρτήσεων

Συνέχισε με νίκη η Φλόγα Παλαιομάνινας...0-3 στον Εμπεσσό τον Ιδομενέα

Καμία διάθεση να αφήσει περιθώρια ελπίδας στον Αμφίλοχο δε δείχνει η Φλόγα Παλαιομάνινας.
Η ομάδα του Ανδρέα Κονδύλη επικράτησε με 3-0 του Ιδομενέα στον Εμπεσσό και διατήρησε τη διαφορά των 4 βαθμών από τον Αμφίλοχο, σε ένα παιχνίδι που είχε ένταση και 15λεπτη διακοπή.
Η πρώτη φάση του αγώνα ήταν για τη Φλόγα μετά από σέντρα του Καρίμπα σε εκτέλεση φάουλ και τακουνάκι του Μπλέτσα που έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 13΄ μετά από λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων ο Καρακασίδης έκανε το πλασέ, αλλά ο Βαρβάτος έδιωξε πάνω στη γραμμή. Στο 20΄ ο Κώστας Τρυφέρης με φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι ολοκληρώνοντας έτσι ένα πολύ καλό πρώτο διάστημα στο παιχνίδι για την ομάδα του. Στο 24΄ ο Κόκκαλης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Παππά και ο Ντζάνης έδειξε το πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον αμυντικό των γηπεδούχων. Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες και η είσοδος φιλάθλου στον αγωνιστικό χώρο, με τους ψυχραιμότερους και τον παρατηρητή Χαράλαμπο Ροκοπάνο να ηρεμούν τα πνεύματα. Το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά από 15 λεπτά και ο Κόκκαλης που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι νίκησε τον Οικονόμου και έκανε το 0-1. Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου δεν υπήρξε κάποια αξιόλογη φάση και η Φλόγα πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια.
Στο 47΄ ο Μπλέτσας έκανε την προσπάθεια από δεξιά και με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 52΄ οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία με κεφαλιά του Τσιάκαλου που έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 61΄ ο Καντάνης έκανε την προσπάθεια από αριστερά, ανατράπηκε από το Μανώλη και ο Ντζάνης υπέδειξε το πέναλτι. Αυτή τη φορά ο Καρίμπας με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 0-2. Στο 75΄ ο Κόκκαλης έκανε την προσπάθεια και πάσαρε στον Τζουλιάνο Μούτσα που με σουτ έκανε το 0-3. Στην τελευταία φάση του αγώνα στο 80΄ ο Κουρέτσης με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ.
Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της Φλόγας ευχαριστούν τους ανθρώπους του Ιδομενέα για τη φιλοξενία, τους διαιτητές, τον παρατηρητή του αγώνα κύριο Χαράλαμπο Ροκοπάνο και τη νοσηλεύτρια κυρία Μπόνια.

ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΣΟΥ (Μπάμπης Κολύδας):
 Οικονόμου, Τρυφέρης Θ., Λαγοπάτης (60΄ Κουρέτσης Θ.), Παππάς, Ρεγκούτας, Μανώλης, Τσιάκαλος (68΄ Τσοχαντάρης), Τρυφέρης Κ., Καρακασίδης (86΄ Μακρυνίκας), Μανιφάβας, Κουρέτσης Α.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Ανδρέας Κουβέλης): Μπούτιβας (46΄ Ζώης), Μπλέτσας, Αντωνόπουλος, Βαρβάτος, Κοκκώνης Β., Καντάνης, Τσιμπούκας (68΄ Τσέπας), Τζουλιάνο, Κόκκαλης, Καρίμπας, Παχής (78΄ Νίκολα).

olatagoal.gr

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.