Ροή Αναρτήσεων

Έντονη φημολογία για κάθοδο του Ιατρού κ. Ιωάννη Τριαντάφυλλάκη με τον συνδυασμό της κ. Ντίνας Κουμανδράκη-Σαμαρά.


 

Γνωρίζαμε ότι ο Ιατρός κ. Ιωάννης Τριανταφυλλάκης στήριζε και συμπορευόταν με τον κ. Παναγιώτη Στάϊκο. Με την απόσυρση όμως την υποψηφιότητας του κ. Στάϊκου για λόγους υγείας, κανείς μέχρι τώρα δεν γνώριζε ποια θα είναι η στάση του κ. Τριανταφυλλάκη, ο οποίος με απλά λόγια θα λέγαμε ότι έχει πολύ καλό όνομα και καλή φήμη σε όλο τον Δήμο και στην Δ.Ε. Αλυζίας.
Σημερινές πληροφορίες αναφέρουν ότι μάλλον απόφαση του είναι να συμπορευτεί με το συνδυασμό «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - Επιλογή ευθύνης» της κ. Ντίνας Κουμανδράκη-Σαμαρά. Μέχρι βέβαια να ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια ή ο ίδιος ανακοινώσει την απόφαση του δημόσια..., καμία υποψηφιότητα δεν υπάρχει.
Το σίγουρο πάντως είναι, ανεξάρτητα της επιλογής του συνδυασμού, ότι ο κ. Τριανταφυλλάκης είναι μία υποψηφιότητα που δείχνει ότι νέο αίμα θέλει να μπει και να ασχοληθεί με τα κοινά, ενάντια στο γενικό κλίμα, που υποψήφιοι ακόμα και αυτοί που έχουν φάει τα δημοτικά με το κουτάλι, αρνούνται. Και αυτό ισχύει για όλους τους συνδυασμούς, για τους οποίους μαθαίνουμε ότι έχουν προσεγγίσει και θα δούμε νέους να θέτουν στην κρίση των δημοτών την υποψηφιότητα τους.

mytikapress

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τωρα εκει, πριν αλλου, πριν μονος του. κ.Τριανταφυλλακη σαν ιατρος ειστε εξαιρετικος, σαν πολιτευομενος ομως δεν σας εκπαιδευουν σωστα. παρτε μονος σας την αποφαση σας, χωρις εξωτερικες και οικογενειακες παρεμβολες. Μονος σου πρεπει να βοηθησεις τον ΤΟΠΟ... αν το αποφασισεις τελικα και δεν αλλαξεις γνωμη οπως ο Σταικος. γιατι κι ο Σταικος τη μια εβγαζε καραμπινες στη Ντινα, και στα καρναβαλια ηταν ταιρι διπλα διπλα με το γλυκο χαμογελακι της κυριας Σαμαρα...

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.