Ροή Αναρτήσεων

Παναγιώτης Σταικος :Αντί για στήριξη ο κύριος Σαμαλέκος πήρε την απαξίωση .


Θα πρέπει να μάθει ο μεγάλος θεατρίνος κύριος Σαμαλέκος πως η κακόγουστη παράσταση του είχε άδοξο τέλος .!!
Εμείς ήμασταν εκείνοι ,που είπαμε πριν από 8 μήνες ,πως στηρίζουμε την Δημοτική Αρχή, αν θα σφράγιζε παράνομες παροχές και όσων δεν πλήρωναν εκτός από τους ανάπηρους ,πολύτεκνους και μακροχρόνια ανέργους .!!

Η όποια λεκτική ή σωματική βία ή απειλή για χρήση βίας για εμάς σαν παράταξη είναι καταδικαστέα από όποιον και αν προέρχεται και υπάρχουν όμως κάποιοι οι ,οποίοι προεκλογικά καλλιεργούσαν ένα τοξικό περιβάλλον λεκτικής βίας ,οι οποίοι τώρα θυμήθηκαν να μιλήσουμε για βία.
Αν ο κύριος Σαμαλέκος απειλήθηκε και με θεατρινίστικο τρόπο όπως είπε από συνεργάτη μου υποψήφιο στις εκλογές ,όφειλε να πάει στην Αστυνομία και να υποβάλει αμέσως μήνυση ,όπως έκανα εγώ για κάτοικο του συνοικισμού Βαλτί όταν ένας με απείλησε με καραμπίνα και τον πήρε από το σπίτι του η ΟΠΚΕ ύστερα από εντολή του εισαγγελέα στο κρατητήριο με την διαδικασία του αυτοφώρου και να πάει αυτός που τον απείλησε στον Εισαγγελέα ,αλλά δεν τον ενδιέφερε να τιμωρηθεί εκείνος που τον απείλησε ,αλλά ήθελε να καλύψει τις ανεπάρκειες του και μέσα στο θέατρο που έπαιξε , όταν τον ρώτησα πόσες παροχές σφράγισε μέχρι σήμερα ,δεν μου απάντησε και αυτό φαίνεται από τα πρακτικά και του είπα, πως θα τον κάνω εγώ ,να απαντήσει με τον νόμο ,που θα του επιβάλλω ,γιατί δεν μπορεί να είναι υπεράνω του νόμου ,αφού την Δευτέρα θα του υποβάλλω γραπτή αίτηση, στην οποία θα ζήτω τον αριθμό και τα ονόματα όσων τους σφράγισε δήθεν τις παροχές .!!
Η παράσταση ο καραγκιόζης Αντιδήμαρχος που κόβει παροχές ,προστατεύοντας τους συνεπείς πολίτες που πληρώνουν ,έληξε άδοξα πριν καν αρχίσει ,παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου άλλαξε την γελοία εισήγηση του κυρίου Σαμαλέκου ,ο οποίος με το καλάμι που έχει καβαλήσει ,έστειλε ένα ιταμό email προς την εξαίρετη υπάλληλο γραμματέα του Συμβουλίου κυρία Πανωραία Πανταζή ,νομίζοντας πως μιλούσε σε υποτακτικό του ή δούλο και μετά όταν πήρε την δέουσα ευγενική απάντηση από την κυρία Πανταζή ,αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη .
Αφού νωρίτερα είχε χαρακτηρίσει ως παρακράτος, σαν κοινός τραμπούκος ,όλες τις Δημοτικές Αρχές των τελευταίων 30 χρόνων .!!!
Αυτό το πράγμα ,γιατί περί πράγματος πρόκειται δεν έχει θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο και προσβάλει και ένα Χωριό την Παλαιομάνινα με πολύ ευγενικούς ανθρώπους ,από όπου έχουν βγει και λαμπροί επιστήμονες διάσημοι σε όλη την Ελλάδα,όπως ο Σταύρος Παππάς ,ο Δημήτρης Στεργίου ,ο Γιώργος Κέκος και αρκετοί ακόμη ,θυμίζοντας του πως επιστήμη χωριζομένη αρετής ,πανουργία ,ου σοφία φαίνεται .!!!
Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για ανθρώπους σαν τον κύριο Σαμαλέκο με τα νέα του ήθη .
Η ευθύνη τώρα είναι στο Δήμαρχο ,αν μετά από αυτές τις πομπές Σαμαλέκου τον κρατήσει στην θέση του Αντιδημάρχου .
Παναγιώτης Σταικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

65 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμφισβητείτε την επίθεση σε έναν αντιδήμαρχο....; Έχει καταγραφεί το γεγονός από την αστυνομία;Μήπως αυτος ο αντιδήμαρχος σας χαλάει την "πιάτσα"....; Θεατρινισμος είναι να γίνεται σκηνή με εικόνες να "κόβεις " τις φλέβες σου ιατρικά και ανώδυνα... Θεατρινισμος που ούτε καραγκιόζης δεν θα έπαιζε....από ένα Καλαματιανό που το παίζει Ξηρομερίτης .Να γλύφεις ένα χωριό τονίζοντας ότι έχει βγάλει λαμπρούς επιστήμονες που έχουν δεκάδες χρόνια να πατήσουν το χωριό... δείχνει ξεκάθαρα που "γράφεις" τους πραγματικά λαμπρούς ανθρώπους που μένουν σε αυτό και αγωνίζονται για αυτό.Αλλά είναι γνωστό οτι νοιάζεσαι μόνο για τα ψηφαλάκια τους.. .

Ανώνυμος είπε...

στις επομενες εκλογες τσεκουροφορε φλεβοκεντιστη να κατεβειτε μαζι με τον αλλο σε ενα συνδυασμο για να ειναι το λαικο ραπισμα πιο μεγαλο

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρα τωρα παναγιωτη; γραφεις εσύ ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ....ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΘΤΑ ΜΕ ΤΟΝ - ΤΗΝ 1:51 .....ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ....ΣΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ ΣΤΗ ΜΠΟΛΕΤΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ; ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ......ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΨΕΜΑ , ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Την απαξίωση την πήρατε όλοι εσείς οι δήθεν πολιτικοί παράγοντες του τόπου στις εκλογές και την παίρνετε επίσης κάθε μέρα απο τους πολίτες που δεν μιλάνε αλλά δυστυχώς για εσάς ψηφίζουν.
Μείνετε λοιπόν με τα παπαγαλάκια σας και μεταξύ σας να επαινεί ο ένας τον άλλον,
όλοι εμείς που σας βλέπουμε διασκεδάζουμε αφάνταστα.
Αργοπεθαινετε και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι

Ανώνυμος είπε...

Μην γλύφεις άλλο τον μεγάλο επιχειρηματία γιατί δεν πρόκειται να σε στηρίξει ποτέ, μέχρι και οι πέτρες το έχουν καταλάβει, εσύ ακόμα?
Και εμείς δεν αντέχουμε άλλο σάλιο μας παπαριασες.

Ανώνυμος είπε...

Κε Παναγιώτη Στάίκο
Στήν πραγματική δημοκρατία η συγνώμη δέν εκβιάζεται
και είναι πράξη ελεύθερη για ελεύθερους και πολιτικοποιημένους ανθρώπους.
καλή σας μέρα !

Ανώνυμος είπε...

Ο υβριστής και θεατρίνος Σαμαλέκος πήρε στο χθεσινό συμβούλιο αυτό που του άξιζε.

Ανώνυμος είπε...

Καλά κύριε Σαμαλέκο και ο Καραμέλας ο βενζινάς όπως τον έλεγες μαζί με τον Μπαμπούρη ήταν και αυτοί Παρακράτος ,αφού τα τελευταία 30 χρόνια έχουν κυβερνήσει από τρεις φορές ο καθένας ;

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος Σαμαλέκος δεν ήταν αυτός που έβριζε μέσα από το Facebook ολόκληρο το Βασιλόπουλο ,που αντί να ζητήσει συγνώμη όταν τον ξεφτίλισαν οι Βασιλοπούλιοι ,είπε ότι του χάκαραν το λογαριασμό και ότι δεν ήταν εκείνος .
Ποσό φαιδρός και αστείος στα αλήθεια .

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Σαμαλέκο γιατί όταν σε στρίμωξε ο Σταικος με την απλή ερώτηση ,πόσες παροχές σφράγισες ,εσύ κατάπιες την γλώσσα σου και δεν είπες πέντε η εκατόν πέντε .
Ποσό λίγος και θλιβερός τελικά είσαι για αντιδήμαρχος .

Ανώνυμος είπε...

Όταν κύριε Σαμαλέκο μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ο Τριανταφυλλάκης σε χαρακτήριζε άσχετο και να είσαι πιο προσεχτικός ,τι του απάντησες .
Τα ξέχασες αυτά ;
Έχεις γίνει ρόμπα για την καρέκλα .
Άφησες την λαμπρή καριέρα του μεγάλου ναυπηγού στην Αθήνα ,για να έρθεις στον Αστακό για να παίρνεις 900 ευρώ τον μήνα .
Σε ποσό αξιολύπητη θέση να ήσουν άραγε ,που μας αυτοδιαφημίζεσε στο συμβούλιο σαν μεγάλο στέλεχος μεγάλων εταιριών .
Α ρε κακομοίρη .νομίζεις πως δεν ξέρει ο κόσμος τι καπνό φουμαρεις .

Ανώνυμος είπε...

Όταν ρώτησες τον Γαλούνη τι δουλειά κάνει ,με την απάντηση του σε ξεφτίλισε. γιατί κατάπιες την γλώσσα σου και είχες μουγκαμάρα Σαμαλέκο ;

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος Γαλουνης τι δουλειά κάνει? Δεν μας είπατε?
Γιατί με τον μισθό δημόσιου λειτουργού δεν έχεις σπίτι ενός εκατομμυρίου ούτε μερσεντες.
Μάλλον ο μισθός του θα ήταν πολληηηηηηη... καλός.

Ανώνυμος είπε...

λαμπρή καριέρα χαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Ρε καλόπαιδα που κραζεται τον Σαμαλεκο πειτς μας ρε ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ απο που θα πάρετε συνταξη; ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ;;;αντε παραπέρα....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΝΟ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ....ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

ο γαλούνης και κουμπάρος γράφουν το βιβλίο,
πώς να αποφεύγουν οι δήμοι και οι γεωργικοί συνεταιρισμοί
την άτακτη χρεοκοπια.

Ανώνυμος είπε...

Ρε πόσες ημέρες μείναμε χωρίς νερό με τον Σαμαλέκο Αντιδήμαρχο ; τις μισές και πάρα πάνω .μας έβαλε ένα βίντεο με νερό να τρέχει από τον πλαστικό σωλήνα και αυτή την ζημιά οι αντιδήμαρχοι με τις γαλότσες τον έφτιαχναν σε μια ώρα και δεν καταλαβαίναμε διακοπή νερού .
Α ρε μεγάλε επιστήμονα Σαμαλέκο πως χαραμίζεσαι .εσύ τα αποτυπώνεις ,τα καταγράφεις ,αλλά από νερό βρωμμίσαμε .

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε καλόπαιδα του Τριανταφυλλάκη μήπως μπορείτε να μας πείτε που πήγαν τα 80 χιλιάρικα που έστειλε το Υπουργείο Εσωτερικών για τον Κορονοιό .
Μεγάλο το φαγοπότι .

Ανώνυμος είπε...

Ρε καλόπαιδα του Τριανταφυλλάκη ξέρετε πως η περίφραξη σε μια τρύπα στην Σκουρτού είχε γίνει επί Γαλουνη και τώρα ο Γιαννάκης έβαλε από τα λεφτά για τον Κορονοιό 5 χιλιάδες ευρώ για να γίνει πάλι η περίφραξη .
Ξέρετε που πάνε αυτά τα λεφτά ;
Σ
Για μαύρα ρε ζώα του Τριανταφυλλάκη .ανοίξτε τα μάτια σας και κλείστε το βρομόστομα ζώα . έχει να πέσει βαρυστομάχιασμα από το μεγάλο φαγοπότι την ώρα που έχεις κοιμάστε .

Ανώνυμος είπε...

αυτο το Σ τι ηνε ? Σ. ταικος ? Ή κανω λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Ποληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.

Ανώνυμος είπε...

Με τα μηχανήματα του εφιάλτη σας του Στάικου δεν πηγαίνει για τις ζημιές ο Σαμαλέκος .
Σας έχει κάνει και παράγεστε στον ύπνο σας και τον βλέπετε μπροστά σας .
Τα μούτρα σας στον καθρέφτη τα βλέπετε ,για να πάτε να πέσετε στην θάλασσα .
Αποδειχθήκατε πολύ λίγοι σε ένα χρόνο .
Η πλήρης απογοήτευση .

Ανώνυμος είπε...

Τι ξεφτίλα ήταν και αυτή ρε Σαμαλέκο με το ωραίο το μαλλί .πήγες για μαλλί και σε κουρέψανε με προβατοψάλιδο από τον Πρόδρομο .

Ανώνυμος είπε...

Χθες πήγε το γλύψιμο Τριανταφυλλάκη σε Σαμαλέκο σύννεφο .
Και ο Σαμαλέκος την ώρα που τον έφτυναν στο συμβούλιο αυτός νόμιζε πως ψιχαλίζει.
Μα τι έξυπνο είναι αυτό το παιδί αφού τελείωσε ναυπηγός στην Βουλγαρία.
Καλά που έχει και την μαύρη θάλασσα η δόλια η Βουλγαρία και πήγαινε στα ναυπηγεία για την πρακτική του .

Ανώνυμος είπε...

Σαμαλέκο δεν πετάγεσαι μέχρι το Βασιλόπουλο ;σε περιμένουν με αγωνία. δεν έχουν μαχαίρια . έχουν σάλια όμως για να σε φτύσουν .

Ανώνυμος είπε...

Βριζε παναωτη λεβεντη
Σε θαυμαζουμε

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΒΡΙΣΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θαυμαστά τα εργάκια τους.

Ανώνυμος είπε...

τράβα στη θάλασσα να βουτήξης να ξεβρωμμίσεις.

Ανώνυμος είπε...

Τόσο ατζαμήδες ούτε στον ύπνο μας δέν βλέπουμε.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 6:57 δεν σου τα ειπανε καλα τα παιδια της υπηρεσίας .....να ρωτήσεις πρωτα και μετα να γράφεις παλιογιδι......να ρωτησεις την κυρια μεσα να σου πει ποιος το ζήτησε και γοα ποιο φαγοπότι μιλανε.....ουστ μπετοβλακα

Ανώνυμος είπε...

Τα μηχανηματα ζώο 9:11 είναι ρων πολιτών ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥ εμείς τα πληρώσαμε Όχι αυτος από τα λεφτα του.....αηδια καταντήσατε.....

Ανώνυμος είπε...

Κανε μια αίτηση στο αρμόδιο τμήμα να σου πουνε αν τολμας ......αλλα απο λόγια στο ίντερνετ πρώτοι.....ξεκινατε τος φούστες.....με τα παντελόνια δεν τα πατε καλα.....

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερη πάντως από του συγχωρεμένου του σταικου και του γαλουνη. ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ.... ΠΙΟ ΤΊΜΙΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Αυτος δεν ήταν ο συγχωρεμενος ο γαλουνης που τον πέταξαν έξω από τει .....καο μετα τον ξελασπώσει ο κουμπάρος καο πήρε συνταξη;;;;; αααα και ειχε και κάτι "θεματάκια " ήταν ζημιαρης και εκει.....

Ανώνυμος είπε...

Σας έτσουξε πουλάκια μου και τώρα μιλάτε για τον Παναγιώτη .μονο που ο Παναγιώτης ότι έχει να πει το λέει με το όνομα του και την υπογραφή του. όσο και να πετάτε ακόμη λάσπη η πιάτσα βόα για τα κονε με συγκεκριμένο εργολάβο και το ποιος κρατάει τις βαλίτσες ,αλλά και σε ποιους καταλήγουν οι βαλίτσες .μόνο που η πιάτσα σε λιγο θα δώσει και ονόματα και τότε αλίμονο .

Ανώνυμος είπε...

Κε Παναγιώτη Στάϊκο κατα την γνώμη μου η προηγούμενη δημοτική αρχή του δήμου μας θα πρέπει να ζητήσει δημόσια πολιτκό συγνώμη στους δημότες του δήμου μας, για την λαθεμένη πολιτικά πολιτική που ακουλουθήθηκε το χρονικό διάστημα 2014-2019.
Καλή σας μέρα Κε Στάϊκο !
Σπύρος Ν. Γιαννέλης
Αρχοντοχώρι

Ανώνυμος είπε...

διόρθωση : πολιτικό

Ανώνυμος είπε...

Άμα ξέρεις Παναη με τι έμπλεξες εάν είχες λίγο ιδέα θα φευγες για καλαματα

Ανώνυμος είπε...

τι δουλεια εχει α νοητέ η καλαμάτα με τον δήμο

Ανώνυμος είπε...

μαθε επιτέλουε να κάνηε σωστη. Δημιουργική Αντιπολίτευση

Ανώνυμος είπε...

Ένα μέρος από τα λεφτά για τον κορωνοιο πήγαν στο αγραμπελο για το πέντε επί πέντε

Ανώνυμος είπε...

6:43 πριν έρθειο Σταικος ο Σαμαράς και μετα ο Πανταζής και ο γαλουνης απλυτος ήσουν και βρωμάγε το χνώτο σου πείνα.....μετα ρουφιανεψες και έγινες αριστοκράτης....😂😂😂😂😂

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχ γελασαμε και σημερα ο σταικος γράφει με το ονομα του....και με το ονομα δραγαμεστινος και με αλλα 10 ανώνυμα ....ελεος ήμαρτον

Ανώνυμος είπε...

Δεν ρον θέλουν εκει ....λενε τα χειρότερα.....

Ανώνυμος είπε...

Παναγιωτη στη μάσα είσαι πρώτος θα σου που εμείς γραφεία και μίζες ημερομηνίες τα πάντα.. Μιλάμε για ξεβρακωμα παραιτησου και φύγε εχεισ λίγο χρόνο πάνω μετά ο βόθρος θα μπει στο στόμα σου

Ανώνυμος είπε...

613 άμα είναι ρουφιάνος
όσο και να πλυθεί βρώμικος και βρωμύλος θα ήνε.

Παναγιώτης Σταικος είπε...

Εάν βρείτε έστω ένα ευρώ να έχω πάρει από μίζα , δεν θα φύγω για Καλαμάτα, αλλά μπροστά στον Άι Νικόλα θα βάλω την καραμπίνα στο στόμα και θα τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα .

Νομίζεται πως με τις απειλές σας , θα μπορέσετε να μου κλείσετε το στόμα .

Κάνετε μεγάλο λάθος ,γιατί εσείς θα απολογηθείτε για κάποια εντάλματα και τότε να ψάξετε να βρείτε τρύπα να κρυφτείτε

Παναγιώτης Στάικος .

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΑ ΤΨΡΑ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ.....ΡΕ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ....ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ . ΣΥΓΧΩΡΕΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ....ΣΟΥ ΡΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΑΡΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Βρείτε ρε τομάρια να πήρε ένα ευρώ ο Στάικος ;
Σας πετάει το γάντι εμπρός τι κάθεστε;
Βγάλτε τον στον αέρα αν φοράτε παντελόνια ;
Μόνο να βρίζετε ξέρετε τρωκτικά .

Ανώνυμος είπε...

Δια χειρός Γιαννάκη τα υβριστικά σχόλια .
Τον έχει στριμώξει για τα για τα καλά ο Τριώροφος και να δούμε ποιος θα χρειαστεί να πάει στην Μμπολέτα και να του δίνουν τα χαπάκια και ποιος θα πατήσει την σκανδάλη .

Ανώνυμος είπε...

Μόνο να βρίζετε ξέρεται αρουραίοι .
Όταν όμως εκείνος θα σας βγάλει τα άπλυτα στην φόρα , θα κρύβεστε στις ποντικότρυπες σας.

Ανώνυμος είπε...

Επίπεδο ουδέν

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί δεν τα βγάζει τώρα τα άπλυτα στη φόρα; Αν υπάρχουν γιατί τα συγκαλύπτει;

Ανώνυμος είπε...

προφανως. για να κανει {{δήθεν}} αντιπολιτευση για την αντιπολιτευση

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχα δια χειρός ΕΜΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ......ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΛΕΒΕΤΑΙ ΤΗ ΔΟΞΑ.....ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΙΑ ΜΠΟΛΕΤΑ. ...ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΡΟ ΟΠΛΟ ΤΟ ΧΩ ΕΓΩ. ΕΣΕΙΕ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

Γιατί θα τα πω στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου .
Θέλεις να μάθεις το πόσον ;
Περίμενε τι επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο .
Π.Σταοκος

Ανώνυμος είπε...

τα θέλουμε γραμμένα σε χαρτί και σε αναλυτικές καταστάσεις
αυτα τα "έξοδα"
Ειδάλως δέν πιστεύω εύκολα εγώ. Ειμαι δύσκολόπιστος κ. Στάικο.
άντε τωρα κοιμήσου και τα ξαναλέμε αύριο πρωί-πρωί με την δροσούλα.
καληνύχτα.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα κ.Στάϊκο καλήμερα.

Ανώνυμος είπε...

Μα ασφαλώς σε χαρτιά και όχι σε χαρτί

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 7,49 χωρίς χαρτιά επίσημα και αποδείξεις
όλα είναι και θεωρούνται έωλα και προπαγάννδες.

Ανώνυμος είπε...

Να σε δούμε θα ειμαι ολοιιιιιξ εκει Αλλιώς βαλε τη φούστα σου και ελα.....θα σε κανω πρωτο θεμα στα σαιτ

Ανώνυμος είπε...

Προσεχε τι λες...μην εκπλαγεις

Ανώνυμος είπε...

Ψευδες σχόλιο.....ανυποστατο....τγν επομενη φορα οταν γράφεται να φοράτε φούστα.....ταιριαζουν με ρον χαρακτήρα σας

Ανώνυμος είπε...

Παναγιωτη δεν μας εχεις γράψει κάτι για το δικαστήριο της Αμφιλοχίας για τα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΛΙΚΙΑ που εκανες στις έκλογές.......το χαρτι από την μπολετα το πηγες τελικα;;;;; η έκαναν διάγνωση εκεινη την στιγμη;;;🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.