Ροή Αναρτήσεων

Ιδού τα χάλια των απατεώνων και των κλεφταράδων .!!!



Ιδού τα χάλια των απατεώνων και των κλεφταράδων .!!!

Η Μελέτη της ασφαλτόστρωσης του δρόμου από την Αερογέφυρα μέχρι τον άγιο Νικόλαο και από Ζώτου –μπροστά από το Δημαρχείο μέχρι το πάρκο  , προβλέπει φρεζάρισμα της παλιάς ασφάλτου σε βάθος 4 εκατοστά και αυτό το πράμα έγινε ένα σγάλισμα από γάτες 1 εκατοστού . Μπροστά δε στον φούρνο του κυρίου Λιάσκου το ρείθρο είναι 15 πόντους χαμηλότερα και θα υπάρχει αυλάκι για να σπάσει κάποιος τα πόδια του .

Μη διανοηθείτε να ρίξετε άσφαλτο από πάνω, αν δεν φρεζάρετε κανονικά την παλιά άσφαλτο και να εξυγιάνετε τον χώρο γύρο από τα φρεάτια ,   γιατί  σε διαφορετική περίπτωση  σας περιμένει βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης και ειδικά εναντίον του Δημάρχου και της επιβλέπουσας μηχανικού .

Όταν μάλιστα έχει προηγηθεί η σκανδαλώδης απευθείας ανάθεση του ποσού των 500.000 ευρώ με έκπτωση 3% , όταν στις δημοπρασίες με ασφαλτικά  οι εκπτώσεις είναι της τάξεως του 50 και 60 % ( ποιος άρπαξε την τριακοσάρα )ή και πάρα πάνω και η συγκεκριμένη ανάθεση έγινε στον Εργολάβο που ο κύριος Τριανταφυλλάκης αποκαλούσε επί προηγούμενης Δημοτικής Αρχής Εθνικό Εργολάβο .

Υπάρχει όμως και άλλο σκάνδαλο .

Τα χρήματα αυτά είχαν βγει από το Υπουργείο Εσωτερικών μετά τις νεροποντές του Νοέμβρη του 2020 και ήταν στο ταμείο τα 400 χιλιάδες ευρώ από τον Φεβρουάριο του 2021 και τα υπόλοιπα λίγο αργότερα  και προοριζόντουσαν για αποκατάσταση ζημιών από εκείνες τις νεροποντές όπως στην Κανδήλα , στον Βάρνακα , στην Παναγούλα στο Αρχοντοχώρι ( δρόμος Δρογοβίτσας ) , στον Παπαδάτο , στις Φυτείες , στα Βλυζιανά , στο Βασιλόπουλο  στο Καραϊσκάκη ( δρόμος προς Αι Λιά και παλιό χωριό )  μέχρι την Παλαιομάνινα και τα άλλα τα χωριά .

Για τις ασφαλτοστρώσεις μέσα στον Αστακό και τον Μύτικα  υπάρχουν άλλα κονδύλια , αλλά είναι ανίκανοι και κοιτάνε τις εύκολες λύσεις , όμως οι πολίτες σε αυτά τα χωριά που έπαθαν πραγματικές ζημιές,  τους περιμένουν για να τους φτύσουν .

Όμως και για όλα αυτά θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη .

Υ.Γ .

Όσο για την κυρία Πρόεδρο του Αστακού κυρία Γριτσίπη που με πολλή έπαρση και κομπασμό μας μίλησε μέσα από το Facebook και το pήραν τα δύο βοθροblogs και το αναμετέδωσαν ως γραφεία τύπου , θέλω να της πω πως όλη αυτή η βρωμιά και σαπίλα , για την απομάκρυνση της οποίας επιστρατεύτηκαν φορτηγά και JCB  δεν βρισκόντουσαν στην Ουγκάντα , αλλά μέσα στον Αστακό.

Γι αυτό λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει κυρία Γριτσίπη , γιατί το καβάλημα του καλαμιού , μπορεί να μας προκαλέσει και ανεπανόρθωτες βλάβες .

Οι πολίτες του Αστακού ξέρουν πολύ καλά πως έχετε μετατρέψει τον Αστακό σε ένα απέραντο σκουπιδαριό και σας χαρίζω αυτή την εικόνα από τον Κεντρικό Δρόμο του Αστακού που είναι έτσι όλη την ημέρα σήμερα .

Θερμά συγχαρητήρια κυρία Γριτσίπη  .

Αστακός 18/9/2022

Παναγιώτης Στάικος

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου .










21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπεεε!!! Παναωτη σε τελείωσε ο τριανταφυλλακης ! Εσύ δεν έκανες τίποτα ως δήμαρχος σε σχέση με αυτόν. Ο δήμος αλλάζει και το βλέπουν όλοι! Παμε μπροστά!

Ανώνυμος είπε...

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις στον Δήμο Ξηρομέρου θα βρεις από κάτω το δίδυμο Τριανταφυλλάκη Τσέλιου.

Ανώνυμος είπε...

Καλά είναι κράτος αυτό ; 500.000 με απευθείας ανάθεση ; Όρε μάσες.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλα αρπαχτικά . Μπράβο σου Γιαννάκη . Κάνεις γερές μπάζες.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι λεφτά . Και μετά από ένα χρόνο θα κάθεσαι να τα απολαμβάνεις .

Ανώνυμος είπε...

Στο Καραΐσκάκη πνιγήκαμε τότε και δεν έδωσαν ούτε ένα ευρώ για αντιπλημμυρικό έργο.
Που θα πάει όμως , θα έρθουν και οι εκλογές και θα σε περιποιηθούμε αναλόγως κύριε Τριανταφυλλάκη .

Ανώνυμος είπε...

γλειώδη αντιπολίτευση που δέν αρμόζει γισ αρχηγό δημοτικής πσράταξης
αντιπολίτευση χαμηλοτάτου επιπέδου.

Ανώνυμος είπε...

Γλειώδης και σκουλήκι είσαι 8:16 αφού δεν βλέπεις το αίσχος της κλεψιάς του δημοσίου χρήματος ,με αποτέλεσμα για την ουσία κουβέντα .
Είναι έργο αυτό ρε ;
Άκου εκεί φρεζάρισμα της παλιάς ασφάλτου 1 εκατοστό και μετά πρέπει να πέσει και ισοπεδωτική στρώση ασφάλτου 3 εκατοστά και αφού πατηθεί αυτή να πέσει η τελική στρώση των 7 εκατοστών που προβλέπει η μελέτη .
Θα πάρεις και εσύ από το κλέψιμο ζαγάρι του κερατά ;
Ο λαός τα βλέπει αυτά .
Πριν από λίγο ήταν εκεί υποψήφιος του Τριανταφυλλάκη για να δει με τα ίδια του τα μάτια αν ήταν αλήθεια και μου είπε ντροπή τους .

Ανώνυμος είπε...

Όσο τα γραφόμενα στην παρούσα ανάρτηση, του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
του δήμου μας: << Αναζωογόνηση Ξηρομέρου >> σε βάρος των αξιότιμων αιρετών πολιτικών εκπροσώπων του δήμου μας, δέν αποδεικνύονται, εξακολουθώ να μήν αναγνωρίζω πολιτικά- το πολιτικό του αξίωμα ως δημοτικού συμβούλου του δήμου μας.
Σπύρος Ν. Γιαννέλης
απλός υποστηρικτής της δημοτικής παράταξης
του δήμου μας:《 Συμπολιτεία Ξηρομεριτών 》

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ
ΚΡΙΜΑ

Ανώνυμος είπε...

γραφε πατεριτσα
σε ξερουν ολοι

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου Πανωτη......
Μεγάλος φωτογράφος! Θα ήθελα να δω και δουλειά σου σε βίντεο. Ψάχνουμε τέτοιους για γάμους-βαφτίσεις. Έχουμε μια συνεργασία βέβαια και με μια εταιρία ταινιών (ξερεις εσυ) . Ενδιαφερόμαστε. Θα ρθουμε σε επαφή μαζί μας.

Ανώνυμος είπε...

12:28 μ.μ. σιγά τον.... αεροψήφιο

Ανώνυμος είπε...

Σας έτσουξε που θα γίνουν πάλι έργα ; ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ δεν έχεις αντίπαλο . Πρέπει να γελάς με δαύτους

Ανώνυμος είπε...

κριμα ειναι ο ανθρωποσ μην τον πειραζεται .οποιος μπορει ασ τον βοηθησει

Ανώνυμος είπε...

εισαι τοσο ασχετος που δεν ξερεις οτι η φρεζα δεν περναει απο τα φρεατια που ειναι σιδερενια κια γινετια χειρονακτικα η αφαιρεση . αλλα το ποσο ασχετος εισαι το βλεπουμε ολοι μας που 25 χρονια προεδρος και δεν εκανεσ τιποτα.μια μαρινα ρε αδερφε στον αστακο σε 25 χρονια δεν μπορουσε να κανεις ;να μη μιλησουμε για σφαγεια μισα , για αποχετευση που δεν δουλευει , για δρομουσ διαλυμενους , για υδρευσεισ που δεν δουλευουν και αλλα πολλά .ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

Ανώνυμος είπε...

Πάει αυτός

Ανώνυμος είπε...

Καλά στραβομάρα έχεις κύριε Γιαννελη που λες ότι δεν αποδεικνύονται .
Έλα να τα δεις με τα μάτια σου ,γιατί διαφορετικά είσαι και εσυ κλέφτης ,όταν προσπαθείς να καλύψεις κλέφτες .
Το κατάλαβες αυτό κύριε Γιαννελη .
Σε λέω κλέφτη και εσένα και κάνε μου μήνυση .
Μόνο έτσι θα απαλλαγεί η κοινωνία από κάτι γλύφτες και κωλοτούμπες σαν και σένα κύριε Γιαννελη .!!!!
Παναγιώτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

Επικεφαλης της δημοτικής παράταξης του δήμου μας: << Αναζωογόνηση Ξηρομέρου >>
οι όποιοι χαρακτηρισμοί όταν γίνονται χαρακτηρισμοί, δέν μεταβάλλουν την πραγματικότητα.
Επομένως οι όποιοι χαρακτηρισμοί σας είναι στην ελευθερη πολιτική σας δυνατότητα και ευχέρεια.Αλλωστε και απο εμένα, ως απλός δημότης/πολίτης του δήμου μας, γίνεται δημόσια και καλόπιστη πολιτική κριτική, στους αιρετούς πολιτικούς του δήμου μας.
Καλησπέρα σας κ. Παναγιώτη Στάϊκο
απλός υποστηρικτής της δημοτικής παράταξης
του δήμου μας :《 Συμπολιτεία Ξηρομεριτών 》
Σπύρος Ν. Γιαννέλης

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να πείτε κλέφτες των χρημάτων των χρημάτων του Δήμου, το ψευτοέργο της αρπαχτής δεν σαν αφήνει ο Στάικος για να βάλετε το πακέτο στην τσέπη .
Ο Τριανταφυλλάκης είναι τελειωμένος . Με δικό του έγγραφο παρουσίασε ότι σε τέσσερα χωριά στα τρία χρόνια μόνο στο ένα έγινε ένα έργο 4.700 ευρώ , δηλαδή μηδενικό έργο . Και το έργο αυτό δεν σας αφήνει να γίνει ψεύτικο .
Σας πονάει πολύ Τριανταφυλλάκια .
Ο Στάικος είναι Δήμαρχος από τον πρώτο γύρο με 65%.

Ανώνυμος είπε...

ρε Φίλε άμα πάρει ο κ Σταικος 65 %
τι ποσοστο θα παρουν οι αλλες παραταξεις ?
ο δήμσρχος ?
ο Γαλουνης ?
ο Πανταζής ? ( άν κατεβει στις εκλογες )
Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ?
η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ?

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.