Ροή Αναρτήσεων

Πλατεία δημάδηΕνημερώνει τα μέλη του ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου για τα εξής: Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου ενημερώνει τα μέλη του ότι ο Δήμος Αγρινίου στα πλαίσια των εορταστικών δρώμενων για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, θα λειτουργήσει στο χώρο της παλαιάς δημοτικής αγοράς και στην πλατεία Δημάδη, εορταστική αγορά, τα περίπτερα της οποίας θα διατεθούν στις τοπικές επιχειρήσεις έναντι μισθώματος. Επίσης οι τοπικές επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν διαφημιστικά πανό στο χώρο της εορταστικής αγοράς σε μορφή χορηγίας. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στην κ. Θεοδωροπούλου, στα τηλέφωνα: 2641022495 – 6973357003

Πλατεία δημάδηΕνημερώνει τα μέλη του ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου για τα εξής:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου ενημερώνει τα μέλη του ότι ο Δήμος Αγρινίου στα πλαίσια των εορταστικών δρώμενων για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, θα λειτουργήσει στο χώρο της παλαιάς δημοτικής αγοράς και στην πλατεία Δημάδη, εορταστική αγορά, τα περίπτερα της οποίας θα διατεθούν στις τοπικές επιχειρήσεις έναντι μισθώματος.
Επίσης οι τοπικές επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν διαφημιστικά πανό στο χώρο της εορταστικής αγοράς σε μορφή χορηγίας.
Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στην κ. Θεοδωροπούλου, στα τηλέφωνα: 26410224956973357003 έως και τις 29-11-2014.


Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.