Ροή Αναρτήσεων

Εδραιώνεται στην τετράδα η Φλόγα !!Ο Δήμος Ξηρομέρου ακούει γήπεδο άμεσα όχι μονο για τον Αίολο Αστακού!!!

Πηγη:olatagoal.gr

Η Φλόγα Παλαιομάνινας κέρδισε στο Αγγελόκαστρο τον Αετό Σταμνάς με 4 - 1 και εδραιώνεται στην τετράδα του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΝΑ. Μέτριο το πρώτο ημίχρονο, καλύτερο το δεύτερο σε ένα παιχνίδι που η Φλόγα συνέχισε με νίκες, ενώ ο Αετός παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς. 
Στο 13΄ η σέντρα - σουτ του Μπαλάφα πέρασε άουτ. Στο 36΄ ο Ξευγένης κέρδισε φάουλ πλάγια δεξιά από το Χόντο και ο Καρύμπας που ανέλαβε την εκτέλεση νίκησε το Σπυρόπουλο και έκανε το 0 - 1. Στο 43΄ ο Τραγουλιάς έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Κόκκαλης έπιασε την κεφαλιά που απομάκρυνε ο Σπυρόπουλος, όμως η μπάλα έφτασε ξανά στον επιθετικό της Φλόγας που με κοντινό σουτ έκανε το 0 - 2. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπαλάφας κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καλοκαίρη και ο Βασίλης Παστρωμάς εκτέλεσε εύστοχα μειώνοντας σε 1 - 2.  
Στο 50΄ μετά από ωραία ενέργεια ο Κόκκαλης έπιασε το σουτ με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ και στο 54΄ το φάουλ του Καρύμπα πέρασε άουτ. Στο 59΄ ο Τζουλιάνο πέρασε διαγώνια πάσα στον Καρύμπα που με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 62΄ ο Καρύμπας εκτέλεσε κόρνερ η μπάλα σταμάτησε στο μηρό του Ξευγένη που στη συνέχεια έκανε την κοντινή προβολή πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ της Φλόγας. Στη φάση αυτή ο σκόρερ τραυματίστηκε σε σύγκρουση με το Σπυρόπουλο και αντικαταστάθηκε, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν σπάσιμο στο πόδι. Στο 65΄ Κόκκαλης και Παπαδόπουλος συνδυάστηκαν με το δεύτερο να πιάνει το σουτ που έδιωξε με τα πόδια ο Σπυρόπουλος και δύο λεπτά αργότερα ο Καλοκαίρης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Κόκκαλης υποδέχτηκε με τακουνάκι παιρνόντας έναν αντίπαλο και έπιασε το σουτ που κατέληξε στην εστία του Σπυρόπουλου για το 1 - 4. Στο 74΄ ο Τραγουλιάς έπιασε το σουτ που κόντραρε σε αμυντικό και η μπάλα έφτασε ξανά στον ίδιο που έπιασε δεύτερο σουτ με το Σπυρόπουλο να διώχνει. Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε στη συνέχεια και δεν υπήρχε αξιόλογη φάση. Στη μοναδική περίπτωση που μπορούσε να γίνει ευκαιρία στο 80΄ ο Καντάνης μπήκε στην περιοχή, όμως πέταξε τη μπάλα άουτ, καθώς ήταν πεσμένος στο έδαφος ο Φώτης Μπαλάφας και ο μέσος της Φλόγας έκανε fair - play.

ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ (Παναγιώτης Βάρρας - Βασίλης Παστρωμάς): Σπυρόπουλος, Μπαλάφας, Χόντος, Φράγκος Λ., Τσιλιπάνος Γ., Τσιλιπάνος Σ. (54΄ Ζήσης), Μπούρος, Ασπρογιάννης (68΄ Κοκοσούλας), Τηλεμάχου (24΄ λ.τ. Φράγκος Γ.), Κουκογιάννης, Παστρωμάς.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Νίκος Μιμηγιάννης): Ταράτσας, Τραγουλιάς (75΄ Μπλέτσας), Καλοκαίρης, Ζαχαράκης, Κουρσάρης, Καντάνης, Τζουλιάνο Μούτσα (80΄ Τσιμπούκας), Νούλας, Κόκκαλης, Καρύμπας, Ξευγένης (63΄ λ.τ. Παπαδόπουλος).

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.