Έκλεισε το εργοτάξιο της ΓΕΤ ΤΕΡΝΑ στο Ευηνοχώρι που κατασκευάζει την Ιόνια Οδό. Σύμφωνα και με τις πρώτες πληροφορίες από εργαζόμενους, οι υπεύθυνοι της κατασκευάστριας εταιρείας ενημέρωσαν το προσωπικό πως αναστέλλεται η λειτουργία του εργοταξίου μέχρι και την επόμενη Τετάρτη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν και πάλι οι εργασίες.
Παλιοβούνα 2Ήδη η εταιρεία έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα μηχανήματα εντός του εργοταξίου και τα έχει ακινητοποιήσει. Να θυμίσουμε πως το κλείσιμο των εργοταξίων της Ιονίας Οδού είχε προαναγγελθεί από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Γιώργο Περιστέρη, στο περιθώριο της ετήσιας τακτικής Γ.Σ. του ομίλου.Στην περιοχή του Αντιρρίου η εταιρεία απομάκρυνε τον στόλο των μηχανημάτων και των φορτηγών ενώ και οι υπεργολάβοι έχουν σταματήσει τις εργασίες τους, με το προσωπικό να ενισχύει την σήμανση στην περιοχή κάτι που δηλώνει πως για κάποιο χρονικό διάστημα δεν θα εκτελεστούν έργα
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της τηλεόρασης του Lepanto, στις 13:00 έκλεισε και το εργοτάξιο της κατασκευάστριας εταιρείας στη σήραγγα της Παλιοβούνας και στις δύο πλευρές. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η εταιρεία δίνει άδεια άνευ αποδοχών στους εργαζόμενους μέχρι τη Δευτέρα 13 Ιουλίου χωρίς να υπάρχουν διαβεβαιώσεις για την συνέχιση των εργασιών.
Παράλληλα μετατίθεται για το μέλλον η ενίσχυση του τοπογραφικού τομέα στη σήραγγα καθώς αναμενόταν στο έργο προσωπικό από άλλες περιοχές για την γρηγορότερη συνέχιση των εργασιών. Όμως μετά και τις τελευταίες εξελίξεις κάτι τέτοιο τουλάχιστον για τον μήνα Ιούλιο δεν πρόκειται να γίνει.
πηγή : lepantortv.gr