Ροή Αναρτήσεων

Δήλωση του Αποστόλη Πανταζή στο basket247.gr

Αστακός: Δήλωση του Αποστόλη Πανταζή στο basket247.gr
Ο Ανθρώπος που κρύβεται πίσω απο την εκτόξευση του Αίολου Αστακού ο Αποστόλης Πανταζής μίλησε αποκλειστικά στο basket247.gr
 για την μεγάλη νίκη της ομάδας στην Λάρισα αλλά και για την παιδική ομάδα του συλλόγου και την καταπληκτική της πορεία στο πρωτάθλημα Παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ.
Αποστόλης Ν.Πανταζής: Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην παιδική ομάδα του συλλόγου μας, τους αθλητές, τους προπονητές και τους παράγοντες του τμήματος για την πολύ μεγάλη επιτυχία τους να φτάσει η ομάδα μας μέχρι τους 4 του πρωταθλήματος που διοργανώνει η ΕΣΚΑΒΔΕ . Η ήττα στον ημιτελικό δεν μειώνει καθόλου την επιτυχία αυτή και την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι. Αντιθέτως, η φετινή εκπληκτική πορεία των παιδιών αποδεικνύουν με τον πιο εμφατικό τρόπο την σκληρή, επίπονη και κυρίως όμως επαγγελματική δουλειά που γίνεται στο παιδικό τμήμα. Ο στόχος μας και το όραμά μας είναι τα νέα ταλέντα του συλλόγου να αποτελούν την βάση της πρώτης ομάδας , δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στην νέα γενιά του τόπου μας να στραφούν προς τον αθλητισμό..
Να συγχαρώ επίσης την πρώτη ομάδα του συλλόγου μας για την σπουδαία νίκη που πέτυχε μέσα στην έδρα της Λάρισας συνεχίζοντας το αήττητο σερί της και γράφοντας ιστορία στην Β κατηγορία. Ο στόχος της ανόδου στην Α2 που από την αρχή είχαμε θέσει είναι τώρα πολύ κοντά.
Ευχαριστώ τόσο την ανδρική ομάδα όσο και το παιδικό τμήμα για την χαρά μου μας έδωσαν .
Μας κάνετε περήφανους και θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε πάντοτε δίπλα σας.Ένα πολυ μεγάλο ευχαριστώ στο φίλαθλο κοινό, τον κοσμο του Αστακου που ταξίδεψε να στηρίξει την αγαπημένη μας ομάδα! !! Η συμπαράσταση τους έδωσε τόνωση και ζωντάνια! !!!
Απόστολος.Ν.Πανταζής Πρόεδρος ΑΙΟΛΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ.

Μιχάλης Σταμουλάκης

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.