Ροή Αναρτήσεων

Παναγιώτης Στάϊκος: Ο κύβος ερίφθη

Πίστευα ότι είχα << αποστρατευτεί οριστικά >> με το ποτέ ξανά , αλλά φαίνεται πως είχα κάνει λάθος.

Έτσι λοιπόν απόψε στο Καραϊσκάκη  με αρκετούς φίλους από  Καραϊσκάκη  και Βασιλόπουλο και όχι μόνο , συμφωνήσαμε πως η νοοτροπία της αρχής του ενός ανδρός στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ξεπερασμένη και αναποτελεσματική. Δεν μπορεί ο Δήμαρχος να είναι και Πρόεδρος της Οικονομικής και του Λιμενικού και και και.



Για να πάει μπροστά ο τόπος εκτός από την διαφάνεια , τον σεβασμό του Δημοσίου χρήματος ,χρειάζεται και συλλογικότητα στην λήψη και την εκτέλεση των αποφάσεων και η Δημοτική Αρχή όχι απλά να μην ενοχλείται από τον Κοινωνικό έλεγχο ,αλλά να τον διευκολύνει και να τον επιδιώκει.

Έτσι λοιπόν εκτός από τα μεγάλα έργα , δεν μπορεί το γήπεδο στο Καραϊσκάκη να παραμένει ημιτελές ,επειδή εμείς δεν προλάβαμε να το αποπερατώσουμε πριν από 7 χρόνια, ούτε να μένει το Στρογγυλοβούνι (4) ημέρες χωρίς νερό ,γιατί ο εργολάβος δεν είχε πληρωθεί από προηγούμενα έργα .

Όσο για το δάνειο που τόσος λόγος γίνεται ,έχω πει πως  όταν ένας Δήμος πρόκειται να πάρει δάνειο με χαμηλό επιτόκιο για αναπτυξιακά έργα, πρέπει να το κάνει . Όταν όμως το επιτόκιο είναι υψηλό και το δάνειο προορίζεται για πληρωμή χρεών τότε είναι μεγάλη ζημιά για τον Δήμο .

Όμως εδώ που έχει φθάσει ο Δήμος η μη λήψη του δανείου ίσως να ισοδυναμεί με διάλυση και καταστροφή . Όπως λέμε μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα . Έτσι αδυνατώ  να κατανοήσω κάποιους όψιμους πολέμιους του δανείου, όταν στην απόφαση ενός τόσο σοβαρού θέματος για την σύναψη του Δανείου ήταν απόντες.


Αστακός  30/6/2017 
Ευχαριστώ για την φιλοξενία 
Παναγιώτης Στάϊκος








Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.