Μετάφραση

Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Συμπολιτεία Ξηρομεριτών: Εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης Αστακού. Άλλη μια δέσμευση προεκλογική που τινάζεται προσωρινά στον αέρα πριν γίνει πράξη.

Δύο χρόνια πριν τη συμπλήρωση της 5ετίας και η δημοτική αρχή μετά και τα τελευταία γεγονότα παραπαίοντας αρχίζει να παραδίδει και το πνεύμα της.Είναι τόσα τα προβλήματα και τα αδιέξοδα που είναι σίγουρο ότι η σημερινή δημοτική αρχή, μήνα με το μήνα θα αποσυντίθεται στα εξ ων συνετέθη.
Πρώτα τα οικονομικά προβλήματα του Δήμου Ξηρομέρου, που όσο θα περνάει ο χρόνος θα διογκώνονται, κατόπιν τα ερείσματα του Δημάρχου (Πανταζής, Αποκεντρωμένη Διοίκηση κλπ) που έχουν χαθεί και τέλος η πεποίθηση των πολιτών για την αναξιοπιστία της δημοτικής αρχής, θα την οδηγήσουν στην κατάρρευση.

Έτσι λοιπόν είναι φυσιολογική η αγωνία του Δημάρχου να παρουσιάσει έργο, με τη διαφορά ότι αυτή η αδημονία μαζί με τον ερασιτεχνισμό που τον χαρακτηρίζει τον οδηγεί από λάθος σε λάθος, με τελευταίο τον τρόπο διενέργειας του διαγωνισμού για την αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του Αστακού, ένα έργο υποδομής σημαντικό για τον Αστακό. Ένα έργο προϋπολογισμού 1.850.000 ευρώ (από τα οποία το 1.050.000 ευρώ είναι από το ΕΣΠΑ και τα υπόλοιπα 800.000 ευρώ προέρχονται από το ταμείο του Δήμου) που προσπάθησε να το δημοπρατήσει χωρίς να υπάρχουν τα χρήματα.
Η απόφαση ακυρώθηκε και πλέον αρχίζουν τα παρατράγουδα, τα μαγειρέματα, οι ενστάσεις ώστε τυπικά να εγκριθεί και να ξεκινήσει με μεγάλη καθυστέρηση κάποτε το έργο.
Άλλο ένα μνημείο προχειρότητας και ανικανότητος έργο και αυτό της σημερινής διοίκησης, άλλη μια δέσμευση προεκλογική που τινάζεται προσωρινά στον αέρα πριν γίνει πράξη.

Συμπολιτεία Ξηρομεριτών

Δεν υπάρχουν σχόλια: