Ροή Αναρτήσεων

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ:Για τριτη συνεχομενη χρονια διεξαγετε το Summer Camp TAE KWON DO στον Αστακο



     
    

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ: Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διεξάγετε το Summer Camp TAE KWON DO στον Αστακό με ομάδες όχι μόνο του Νομού μας αλλά από όλη την Ελλάδα καθώς επίσης και είναι αξιοσημείωτο και ομάδες από την γείτονα χώρα την Αλβανία.
    Η προσπάθεια αλλά και η επιτυχία που γνώρισε τα δυο προηγούμενα χρόνια η συγκεκριμένη δραστηριότητα έτυχε μεγάλης προσοχής αλλά και συμμετοχής. Μεγάλος δε και ο αριθμός των αθλητών που συμμετέχουν, αποδεικνύοντας έτσι ότι στον Αστακό γίνετε κάτι πολύ σοβαρό πάνω στο άθλημα, παράλληλα δε εμπιστεύονται απόλυτα τις προσπάθειες της ομάδας ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ο οποίος έχει ένα αξιόλογο αλλά και πολυπληθές ιστορικό σε διάφορα πρωταθλήματα που λαμβάνει χώρα. 
       Πέραν δε της αθλητικής προβολής που σηματοδοτεί το τουρνουά αυτό έχεικαι οικονομική του σημασία  στα πέτρινα χρόνια του μαρασμού και της στεγνότητας που κυριαρχούν στον τόπο μας. Αξιέπαινη λοιπόν η προσπάθεια του συλλόγου να κατορθώσεις να επιβάλλει για τρίτη φορά αυτό το τουρνουά, αξιέπαινη η προσπάθεια των αθλητών, αξιέπαινες οι προσπάθειες κυρίως των επαγγελματιών (ξενοδόχων -εστιατόρων) που συμφώνησαν να  σε ένα οικονομικό συμβόλαιο ούτως ώστε να διεξαχθεί το προαναφερθέν τουρνουά και να μην μετακομίσει σε άλλους τόπους της Ελλάδος (ίσως από τουριστικής πλευράς πιο ελκυστικούς).


      Εν αντιθέσει δε με τους πιο πάνω φορείς με ένα τεράστιο ΜΗΔΕΝΙΚΟ(Ο) μπορούν να βαθμολογηθούν το πλείστον των κατοικούντων στον Αστακό συμπεριλαμβανόμενου και της Δημοτικής Αρχής, οι οποίοι δείχνονταςΠΑΝΤΕΛΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ για το μεγάλο καλοκαιρινό αυτό τουρνουά (που σημειωτέον π.χ. στα Τρίκαλα έχει πάρει μεγάλη διάσταση) απολαμβάνουν φραπέ frendo και f/b στις αναπαυτικές καρέκλες των Cafe αλλά και της (υποτιθέμενης) πλαζ δείχνοντας έτσι το πως αξιολογούν τα γεγονότα στην πόλητους, ποιο είναι το ενδιαφέρον τους, ποια είναι η ενασχόληση τους και πόσο τους (να το πω λαϊκά) νοιάζει η προβολή του ΑΣΤΑΚΟΥ.
         Φυσικά μεθαύριο στην γιορτή Τσιπούρας που διοργανώνετε από τον ΝΑΟΑΣ, θα εμφανιστούν ολόκληρα σμήνη  που θα ορμήσουν όπως τα άγρια ζώα στο θήραμα τους να απολαύσουν τα εδέσματα.

        Η προβολή και η διαφήμιση του Αστακού (αλλά και γενικότερα κάθε ενδιαφερομένου τόπου που θέλει να προσελκύσει τουρισμό) δεν είναι μόνο η ωραία παράλια, η πλαζ, η καφετέρια η το ξενοδοχείο (που και αυτά συμβάλλουν στην διαφήμιση). Διαφήμιση γίνετε από πολλές δεκάδες δραστηριότητες που αναπτύσσει η κάθε περιοχή και δίνει το δικαίωμα αλλά και την αφορμή να διαφημιστεί και από τους προσκεκλημένους που προσελκύει. 
    Κυρίως στην ηλεκτρονική εποχή η ταχύτητα της διαφήμισης και προβολής γίνετε αστραπιαία (είτε αρνητικά, είτε θετικά). Έτσι δίνετε η δυνατότητα σε κάποιον που θέλει να έχει άποψη να διαβάσει ή να δει σε λίγα λεπτά αν το ενδιαφέρον του,  είτε για τον τόπο διακοπών, είτε για αθλητική δραστηριότητα, είτε για επαγγελματικό προορισμό είναι αυτό που έχει τις ανάλογες υποδομές απαιτήσεις. 
         Επανέρχομαι λοιπόν στο κυρίως θέμα και (έστω και με την μορφή αυτή) θα προσπαθήσω να το προβάλλω παντού. Ενημερωτικά γράφω ότι την Δευτέρα στο γήπεδο του ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ θα γίνει μια μεγάλη παρουσίαση και αγώνες απο όλες τις ομάδες. Ίσως είναι και μια ευκαιρία να υποστηρίξουμε έτσικαι τον αξιόλογο αυτό σύλλογο με τις πολλές επιτυχίες (ΚΕΝΤΑΥΡΟ) αλλά και να χειροκροτήσουμε όλα αυτά τα παιδιά που θα παρουσιάσουν ένα εντυπωσιακό θέαμα.

































Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.