Ροή Αναρτήσεων

Παναγιώτης Στάικος:Καλώς τα τα παιδιά της ‘’Συμπολιτείας’’ κι’ ας άργησαν!!!!



Καλώς τα  τα παιδιά της ‘’Συμπολιτείας’’ κι’ ας άργησαν!!!!!

Αλήθεια για ποιά Συμπολιτεία μιλάτε κύριε Λευτέρη Μάντζαρη, όταν από εκείνους  που την  ίδρυσαν( το γραφείο της ήταν δίπλα στο Ιατρείο μου και τώρα δεν υπάρχει ψυχή) ,  στην οποία  εσύ  όπως και στο Δημοτικό Συμβούλιο  μπήκες από  το παράθυρο, δεν έχουν απομείνει πάνω από 5- 6 άτομα .!!!


Αλήθεια κύριε Λευτέρη Μάντζαρη την στιγμή που εγώ μίλησα με τεκμηριωμένα στοιχεία και αριθμούς , που υπάρχουν μέσα στον φάκελο του Βιολογικού,  από πού πηγάζει το θράσος σου και ανερυθρίαστα μιλάς για κοκορομαχίες , την στιγμή μάλιστα που όλοι γνωρίζουν, πως δεν είσαι τίποτα πάρα πάνω από ένα νανάκι κοκοράκι της πολιτικής  και κοινωνικής  ζωής του Ξηρομέρου .!!!!

Έτσι λοιπόν  μοιάζεις όπως το νανάκι κοκοράκι με τα πολύχρωμα  φτερά του, που για να  φανεί τα χτυπάει ,  για  να  τρομάξει ο Τσουραπάτος Κόκορας  και να κάνει πίσω .!!!

Ασφαλώς δεν θα σου κάνω την τιμή και να πέσω στο επίπεδό σου, για να ανοίξω πολιτικό διάλογο  μαζί σου, την στιγμή που εισπράττεις την απαξία της Κοινωνίας , αλλά  ακόμη και αυτών που  ίδρυσαν την Συμπολιτεία  .Όταν όμως αναφέρεσαι άμεσα ή έμμεσα στο πρόσωπο μου , θα λαμβάνεις την προσήκουσα απάντηση.!!!!

Τα υπόλοιπα όταν και εάν θα καταφέρεις να φτιάξεις συνδυασμό.

Σε τσούζει ακόμη το 2,6% που πήρατε στις εκλογές του 2006 και εγώ με  5 Συνδυασμούς , παρά τα ταμπλό   που κουβαλάγατε καθημερινά στην πλάτη στην παραλία  με τις προσωπικές σας επιθέσεις εναντίον μου , έλαβα 45% από τον πρώτο γύρο και εκλέχτηκα Δήμαρχος , ενώ η Συμπολιτεία δεν κατάφερε να μπει στο Δημοτικό Συμβούλιο έστω και με έναν σύμβουλο .!!!

Δεν είδα όμως νανάκι κοκοράκι της πολιτικής , να βγάλεις φωνή  για την    απόσπαση  (2) δύο  μονίμων υπαλλήλων  του Δήμου του κυρίου Γεραφέντη  Επαμεινώνδα  χειριστή μηχανημάτων  και του υδραυλικού κυρίου Νικολάου Μακρή στις Δημοτικές Ενότητες Αλυζίας και Φυτειών  , οι  οποίες δεν έγιναν για την καλύτερη αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών , αλλά υπό μορφή τιμωρίας και εκδίκησης.

Μάθετε λοιπόν κύριε Μάντζαρη  εσείς και όλοι της Δημοτικής Αρχής, πως ο σεβασμός ,όπως έλεγε και ο Σπινόζα ( do you know about;), δεν επιβάλετε ,αλλά εμπνέεται . Έτσι λοιπόν στην θητεία μου ως Δημάρχου Αστακού ενέπνεα σεβασμό προς τους εργαζόμενους στον Δήμο  και την Κοινωνία , αφού εγώ πρώτα σεβόμουν τους πάντες και έτσι δεν χρειάστηκε ποτέ να τιμωρήσω υπάλληλο ή να εκδικηθώ πολίτη. !!!!

Οι δε δύο συγκεκριμένοι υπάλληλοι  όταν εγώ ήμουν Δήμαρχος  ήταν από τους πλέον αποδοτικούς και συνεπείς , με αποτέλεσμα να μην μείνει ο Αστακός και τα άλλα  Χωριά ούτε ημέρα χωρίς νερό .!!!

Γιατί απλούστατα όταν ανέλαβα τα καθήκοντά μου ως Δημάρχου , κάλεσα όλους τους υπαλλήλους στο γραφείο μου και τους είπα , είτε με είχαν ψηφίσει ή όχι  , πως εγώ δεν τους ήθελα υφιστάμενούς μου , όπως ορίζει ο νόμος  αλλά  Συνεργάτες  και έτσι είχαμε  μια άριστη συνεργασία προς όφελος των πολιτών και της Κοινωνίας .

Αυτά είναι η ουσία  και τα άλλα που λες και προσπαθείς να πεις είναι απλά μπουρδολογήματα ,μικροπρέπειες και κακοήθειες , όπως έκανες, όταν ο κύριος Πανταζής έφτιαχνε το παρκέ στο πρώτο Κλειστό Γυμναστήριο στο Γυμνάσιο  .!!!!

Μάθε λοιπόν κύριε Μάντζαρη πως εγώ σε αυτόν τον τόπο αισθάνομαι ευτυχισμένος , αφού εγώ έχω επιτύχει όλους τους στόχους μου. Επιστημονικούς ,επαγγελματικούς , κοινωνικούς πολιτικούς και προπαντός οικογενειακούς , αφού μαζί με την γυναίκα μου έχουμε  μια  αγαπημένη και ευτυχισμένη οικογένεια , που την πιο μεγάλη ευτυχία μας την χαρίζουν οι (3) τρείς χαριτωμένες εγγονούλες μας  και τα δύο παιδιά μας , τα οποία  παρά τις λαμπρές σπουδές τους  φέρονται με απλότητα , ευγένεια και σεμνότητα προς την κοινωνία.!!!

Εσύ;;;;;;;  

 Αστακός 5/11/2017

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

 Dr.Παναγιώτης Στάικος

Πρώην Δήμαρχος Αστακού

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.