Ροή Αναρτήσεων

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ – ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 22/01/2018 ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΩΛ/ΝΩΝ




Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στην Αθήνα ώρα 5:30μ.μ., η προγραμματισμένη Αιτωλοακαρνανική γιορτή – κοπή πίτας της ΠΑΝ.ΣΥ, σε αίθουσα του ξενοδοχείου DIVANI CARAVEL.
Η προσέλευση των φίλων Αιτωλοακαρνάνων ξεπέρασε κάθε προσδοκία των οργανωτών, αφού όχι μόνο γέμισε τη μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου, αλλά δημιουργήθηκε επιπλέον χώρος έξω από την αίθουσα, ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι προσκεκλημένοι. 


Οι Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής, τίμησαν με το παραπάνω την εκδήλωση και έδωσαν πολλά συγχαρητήρια στους οργανωτές (εντός και εκτός κεντρικού συμβουλίου), για την άψογη από όλες τις πλευρές οργάνωσή της.
Την παρουσίαση έκανε η Γ. Γραμματέας του Κ.Σ. της ΠΑΝ.ΣΥ. κ Λίτσα Μπαμπάτσικου και το πρόγραμμα κύλισε ομαλά σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε καθορίσει το Κ.Σ., ενώ κατά τη διάρκεια της προσέλευσης και της τακτοποίησης των προσκεκλημένων, παρουσιάζονταν στις δυο οθόνες της αιθούσης, εικόνες από τη δράση της ΠΑΝ.ΣΥ. τα προηγούμενα χρόνια, καθώς και φωτογραφίες όλων σχεδόν των χωριών της Αιτ/νίας και των υπέροχων φυσικών τοπίων του νομού μας.
Τα Κάλαντα τραγούδησαν τα μέλη της χορευτικής ομάδας του συλλόγου Αριαδιτών Βάλτου.
Ο πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ κ. Παναγιώτης Χολής, καλωσόρισε τους καλεσμένους με συναισθηματικό, ανθρώπινο, πηγαίο και αυθόρμητο λόγο και αναφέρθηκε εν συντομία στις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε και θα πραγματοποιήσει στο μέλλον η ΠΑΝ.ΣΥ.
Ο πρωθιερέας του Ιερού ναού Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά πατήρ Βασίλειος Πόπης ευλόγησε την πίτα, που κόπηκε από τον πρόεδρο και τα κομμάτια μοιράστηκαν στους προσκεκλημένους.
Ακολούθησαν Βραβεύσεις Αιτωλοακαρνάνων για τις επιδόσεις τους, την ξεχωριστή τους δράση και την προσφορά τους στο νομό μας και στους βραβευόμενους δόθηκαν τιμητικές πλακέτες ως αναγνώριση των πολύτιμων υπηρεσιών.
Μέσα από τις βραβεύσεις η ΠΑΝ.ΣΥ, αναγνωρίζει και τιμά τις αξίες, τις αρχές, το έργο, την αγάπη και όποια προσπάθεια προάγει τον άνθρωπο, τη ζωή, τον πολιτισμό, τα γράμματα και προσφέρει υπηρεσίες στο νομό μας.
ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ:

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΕΛΕΠΑΠ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό σωματείο για παιδιά με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες). Προβλήθηκε σχετική παρουσίαση στις οθόνες, το ιστορικό του σωματείου ανέγνωσε η κ. Πηγή Χαντζή (μέλος του Κ.Σ. της ΠΑΝ.ΣΥ.) και την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος της τοπικής διοικούσας επιτροπής Αγρινίου , κ. Επαμεινώνδας Τάνταρος από την Αντιπεριφερειάρχη Αιτ/νίας κ. Χριστίνα Σταρακά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΑΧΕΛΩΟΣ MEDIA (ραδιοτηλεοπτικός όμιλος για την προσφορά του στην επικοινωνία –ενημέρωση και την προβολή του Νομού μας). Προβλήθηκε σχετικό βίντεο στις οθόνες και την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβε ο κ. Κώστας Μπόκας από τον αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Γιώργο Βαρεμένο.

ΓΡΑΜΜΑΤΑ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
(διδάκτορας φιλοσοφίας-συγγραφέας για την προσφορά του στα γράμματα και το πλούσιο συγγραφικό του έργο). Προβλήθηκε σχετική παρουσίαση στις οθόνες, το βιογραφικό του ανέγνωσε ο κ. Δημήτρης Μασκλαβάνος (μέλος του Κ.Σ. της ΠΑΝ.ΣΥ.) και την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβε ο κ. Μακρής από τον βουλευτή Αιτωλ/νίας Δημήτρη Κωνσταντόπουλο. 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΟΜΙΛΟΣ ΑΥΦΑΝΤΗ - (παραγωγή και επεξεργασία κρέατος), για τη συμβολή του στην ανάπτυξη της οικονομίας του τόπου μας. Προβλήθηκε σχετικό βίντεο στις οθόνες, το βιογραφικό του ανέγνωσε η κ. Αγγελική Μπερερή (πρόεδρος της Ο.ΣΥ.Ε.Μ. & μέλος του Κ.Σ. της ΠΑΝ.ΣΥ.) και την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβε ο κ. Γιώργος Αυφαντής από τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτ. Ελλάδος κ. Ιωάννη Λύτρα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΠΛΑΣΤΙΚΑ K. ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΑΒΕΕ, για τη συμβολή του στην ανάπτυξη της οικονομίας του τόπου μας. Προβλήθηκε σχετικό βίντεο στις οθόνες και την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβε ο κ. Γιώργος Κοτρώνης από τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου δήμου Αθηναίων κ. Νώντα Λαμπρακάκη.
Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με την παρουσίαση 6 χορευτικών ομάδων.
Τα χορευτικά των συλλόγων: ΦΛΩΡΑΔΙΩΤΩΝ, ΑΡΙΑΔΙΤΩΝ, ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΙΤΩΝ, ΛΕΥΚΙΩΤΩΝ-ΑΝΑΛΗΨΙΩΤΩΝ, ΣΤΡΑΝΩΜΙΤΩΝ και ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΩΤΩΝ, παρουσίασαν χορούς από Πελοπόννησο, Ρούμελη, Ήπειρο και Λαϊκά. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ξεδίπλωσαν το χορευτικό τους ταλέντο και απέσπασαν το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Ήταν όλοι τέλειοι!!!
Η ΠΑΝ.ΣΥ αναγνωρίζοντας τις προσπάθειές τους, τους απένειμε τιμητικό βραβείο.
Για τον σύλλογο Φλωριαδιτών το βραβείο παρέλαβε η Αντιπρόεδρος του συλλόγου Μάνθα Καραδήμα από τον Πρόεδρο της Ο.ΣΥ.ΒΑ. κ. Χρήστο Σαλαούνη, για τον σύλλογο Αριαδιτών το βραβείο παρέλαβε η Πρόεδρος του συλλόγου Ιωάννα Διαμάντη από τον Οργ. Γραμμ. της ΠΑΝ.ΣΥ. κ. Παναγιώτη Χριστόπουλο, για τον σύλλογο Χαλκιοπουλιτών το βραβείο παρέλαβε ο Πολιτιστικός Γραμματέας του συλλόγου Ανδρέας Πλεξίδας από την Πρόεδρο της Ο.ΣΥ.Ε.Μ. κ. Αγγελική Μπερερή, για τους συλλόγους Λευκιωτών & Αναληψιωτών τα βραβεία παρέλαβαν οι: Αρτεμισία Σταθοπούλου και Μαρία Αντωνίου από τον Πρόεδρο της Ο.ΣΥ.Τ. κ. Δημήτρη Χριστόπουλο, για τον σύλλογο Στρανωμιτών το βραβείο παρέλαβε ο δάσκαλος του χορευτικού Γιώργος Νούλας από τον Πρόεδρο της Ο.ΣΥ.Ν. κ. Γιάννη Τσώτα και για τον σύλλογο Μοναστηρακιωτών το βραβείο παρέλαβε η Πρόεδρος του συλλόγου Γωγώ Μακρυγιάννη από τον πρόεδρο της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. κ. Δημήτρη Στεργίου.
Μοιράστηκαν σε όλους τους καλεσμένους, άνθη σε γλαστράκια, βασιλόπιτα και προσφέρθηκαν καφές – χυμοί και cookies.
Ήταν μια υπέροχη γιορτή σε οικογενειακή, πολιτισμένη ατμόσφαιρα, ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον και με ανεβασμένα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, δείγμα της δουλειάς και της σοβαρότητας που συνηθίζει να παρουσιάζει η Συνομοσπονδία. 
Τα χορευτικά στο τέλος της εκδήλωσης ενώθηκαν όλα μαζί και χόρεψαν ανάμεσα στους καλεσμένους, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα τους και όλοι μαζί δημιούργησαν ατμόσφαιρα γλεντιού. Ήταν ίσως η καλύτερη εκδήλωση της ΠΑΝ.ΣΥ κατά ομολογία των παρευρισκομένων.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους και εκπρόσωποι θεσμών, όπως: ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Γιώργος Βαρεμένος, ο βουλευτής Αιτ/νίας κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Αιτ/νίας κ. Χριστίνα Σταρακά, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αθηναίων κ. Νώντας Λαμπρακάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αιτ/νίας κ. Ιωάννης Λύτρας, εκπρόσωποι κομμάτων, πρώην βουλευτές και υπουργοί, εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων, του δημοσιογραφικού χώρου, της τοπικής αυτοδιοίκησης, συγγραφείς και εκδότες.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους που μας τίμησαν με την παρουσία τους: τον πατέρα βασίλειο Πόπη που ευλόγησε την πίτα, τον Αχελώο TV για την κάλυψη τις εκδήλωσης, τους φωτογράφους Γιώργο Τσέλιο (xiromero news) και Σπύρο Μπενέκο (mpampini in) για την φωτογραφική κάλυψη - προβολή της εκδήλωσης, τους δωροθέτες για τις προσφορές δώρων της λαχειοφόρου. Τις χορευτικές ομάδες για την άψογη επαγγελματική τους εμφάνιση και τις μεγάλες χορευτικές τους ικανότητες που παρουσίασαν καθώς και τους συλλόγους τους, που επωμίζονται το οικονομικό βάρος της ενοικίασης των παραδοσιακών φορεσιών και την πληρωμή των χοροδιδασκάλων.
ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ .

Καλή χρονιά με υγεία, ομόνοια και αγάπη για τον συνάνθρωπο.

ΓΙΑ ΤΟ Κ.Σ.,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΗΣ         ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΥ















































































Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.