Ροή Αναρτήσεων

ΤΗΝ ΤΕΤAΡΤΗ ΘEΣΗ ΚΑΤEΚΤΗΣΕ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤIΝΑ ΖΟΥΛΑ ΑΘΛHΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΗΝ 9-11 ΜΑΡΤΊΟΥ 2018.







































Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ήταν παρών στην κορυφαία διοργάνωση του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, στην οποία συμμετείχαν 850 Αθλητές από 400 σωματεία όλης της χώρας!! Αναφερόμαστε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και Εφήβων-Νεανίδων το οποίο διεξήχθη στο Κλειστό Στάδιο “Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ” της Πάτρας με μεγάλη επιτυχία.

Το επίπεδο ήταν αρκετά καλό αφού συμμετείχαν κορυφαίοι Αθλητές, οι οποίοι εκπροσωπούν την χώρα μας ως μέλη της Εθνικής Ομάδας σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Μια τέτοια Αθλήτρια κλήθηκε και αντιμετώπισε όταν έφτασε στα Προημιτελικά η Αθλήτρια του συλλόγου του Αστακού, ΖΟΥΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ, η οποία έδωσε τον καλύτερο της εαυτό, αγωνίσθηκε με πάθος και μαχητικότητα αλλά τελικά ηττήθηκε και κατέλαβε την 4η θέση στην Ελλάδα στην κατηγορία των -57 κιλών, μετά από δύο αγώνες.

Τα συγχαρητήρια μας στην Κωνσταντίνα για άλλη μια φορά για τις διακρίσεις της και την γενικότερη πορεία της στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.